Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής αύριο στον Δήμο Αλμωπίας


Σας καλούμε να έρθετε την 06η Ιουλίου 2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14.15΄ στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Καθορισμός όρων για τη διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού, για την ανάδειξη προμηθευτή για την "Προμήθεια υλικών συντήρησης και επισκευής τεχνικών έργων"...


2. Έγκριση πρακτικού ανοιχτής δημοπρασίας, ανάδειξης εργολάβου για την εκτέλεση της εργασίας «Καθαρισμός αρδευτικών αυλάκων & δεξαμενών»

3. Έγκριση πρακτικού ανοιχτής δημοπρασίας, ανάδειξης εργολάβου για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση και επισκευή αρδευτικών γεωτρήσεων»

4. Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο για την άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά της με αριθμ. 145/2011 Απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου Εδέσσης, που αφορά στην υπόθεση του Ορμάνη Νικολάου κατά του πρώην Δήμου Αριδαίας

5. Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο για την άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά της με αριθμ. 63/2011 Απόφασης Πολυμελούς Πρωτοδικείου Εδέσσης, που αφορά στην υπόθεση της "ΑΦΟΙ ΚΑΠΕΛΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε." κατά του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου

6. Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο για την άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά της με αριθμ. 143/2011 Απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου Εδέσσης, που αφορά στην υπόθεση της "Κ/ΞΙΑΣ ΜΠΑΚΑΡΗΣ Γ.-ΔΗΜΗΤΡΑΣ Δ." κατά του πρώην Δήμου Αριδαίας.

7. Έγκριση της απόδοσης λογαριασμού για το χρηματικό ένταλμα που αφορά στην προπληρωμή χρηματικού εντάλματος ύψους 290,53 € για «Ηλεκτροδότηση δημοτικών ακινήτων ΤΠ2011 (Πάρκο Χρύσας, Τ.Κ.Τσάκων)», και απαλλαγή του υπολόγου Κεχαγιά Χρήστου.
 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΣΟΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου