Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Λευκή ισοπαλία της Αναγέννησης με την Παναχαϊκή

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους Αχαιούς να εμφανίζονται καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όπου έχασαν σημαντική ευκαιρία να προηγηθούν με τον Λαμπρόπουλο στο 45’ ενώ η «επανάληψη» άνηκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι έφτασαν μία… ανάσα από το γκολ στο 59’ με τον Σερέτη, ωστόσο, ο Κωνσταντινίδης πάνω στην γραμμή απέκρουσε.
Έτσι, η Αναγέννηση έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση μακριά από τη νίκη, μια και την πρηγούμενη αγωνιστική είχε ηττηθεί από την Αναγέννηση Επανομής...

...Από την άλλη, ο Βασίλης Βούζας δεν έκανε ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο των «ροσονέρι», οι οποίοι μετά από έξι εκτός έδρας αναμετρήσεις δεν έχουν… γευτεί τη χαρά της νίκης.
Αρκετά «μοιρασμένο» ήταν το πρώτο ημίχρονο στα Γιαννιτσά. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, ωστόσο ήταν… φλύαρη, καθώς οι Αχαιοί ήταν αυτοί που είχαν τις καλύτερες φάσεις μπροστά από την εστία του Βοσνιάδη.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ήταν για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 11’ ο Ουρτάδο εκτέλεσε το φάουλ, αλλά ο Βοσνιάδης ήταν στην σωστή θέση και μπλόκαρε, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, το σουτ του Μαπούκου πέρασε άουτ. Στο 21’ και πάλι οι «ροσονέρι» έφτασαν με απειλητικές… διαθέσεις στην εστία της Αναγέννησης, αλλά ο Μαπούκου καθυστέρησε και ο Αποστολίδης με προβολή, τον πρόλαβε.
Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δύο ομάδες να υποπίπτουν σε πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή. Ωστόσο, στο 45’ η Παναχαϊκή έφτασε μία… ανάσα από το γκολ, όταν ο Ουρτάδο εκτέλεσε το φάουλ, ο Λαμπρόπουλος μέσα από την περιοχή έκανε την προβολή, αλλά ο Βοσνιάδης ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε.
Το σκηνικό άλλαξε άρδην στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν για ένα γκολ. Στο 55’ ο Κυζιρίδης έκανε την κάθετη μπαλιά, επικράτησε σύγχυση στα καρέ της Παναχαϊκής, ο Γιόνδης μπήκε στην φάση, αλλά το πλασέ που έκανε, πέρασε άουτ, ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πουρή.

Τέσσερα λεπτά αργότερα και πάλι η Αναγέννηση απείλησε, όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Σερέτης βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι, έκανε το σουτ, ο Πουρής έχασε τη φάση, αλλά πάνω στην γραμμή ο Κωνσταντινίδης απέκρουσε και διατήρησε το «μηδέν» για την ομάδα του.
Στα επόμενα λεπτά, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το 87ο λεπτό μέχρι να δούμε μια καλή στιγμή μπροστά από τα δύο καρέ. Ήταν ο Ατματζίδης που έκανε την κάθετη μπαλιά, ο Φουρτάδο έκανε με τη μία το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βοσνιάδη.
Στο 92' οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, καθώς ο Νταντίδης αντίκρισε την κόκκινη, δεύτερη κίτρινη, κάρτα και αποχώρησε.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σκουλάς, ο οποίος απέβαλε τον Νταντίδη στο 92' και έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Κυζιρίδη, Ιωάννου, Φατιόν, Τσεμπερίδη, Λαμπρόπουλο, Βλασόοπουλο και Ουαταρά
Αναγέννηση Γιαννιτσών: Βοσνιάδης, Παπαδόπουλος Γ. (76’ Καρυοφύλλης), Αποστολίδης, Σπαθάρας (70’ Χατζόγλου), Παπαθόπουλος Θ., Σερέτης, Ντατίδης, Στεργίδης, Κυζιρίδης (62’ λ.τρ. Τσίλης), Μπαξεβάνου, Γιόνδης.
Παναχαϊκή: Πουρής, Κοιλιάρας, Φατιόν, Ουρτάδο, Ουαταρά, Φουρτάδο, Μαπούκου (74’ Ατματζίδης), Τσεμπερίδης (61’ Βλασόπουλος), Λαμπρόπουλος, Ιωάννου, Κωνσταντινίδης.

Πηγή  onsports.gr
Φώτο από matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου