Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Η επιστολή διαμαρτυρίας γέμισε την δεξαμενή του ΦΟΑ πετρέλαιο



Η επιστολή διαμαρτυρίας (βλέπε εδώ) που κοινοποίησαν οι αθλητές της ομάδας μπάσκετ της Αριδαίας, στην Αλμωπία της Πέλλας, έφερε αποτελέσματα σε χρόνο ρεκόρ. Ο δήμος της περιοχής κινητοποιήθηκε άμεσα και γέμισε με πετρέλαιο το λέβητα του δημοτικού γυμναστηρίου όπου προπονούνταν μέχρι πρότινος υπό πολικό ψύχος, όπως κατήγγειλαν οι αθλητές της ομάδας μπάσκετ που παίζει στη Γ' Εθνική, αλλά και του συλλόγου άρσης βαρών που μάλιστα πρωταγωνιστεί πανελληνίως!


«Εγινε λάθος»

«Υπήρξε μια λάθος συνεννόηση και άδειασε η δεξαμενή», παραδέχεται στην «Ε» ο δήμαρχος Αλμωπίας, Δημήτρης Παούσης, που όμως «έτρεξε» αμέσως, όπως λέει, και λύθηκε το πρόβλημα. «Δώσαμε εντολή και γεμίσαμε πετρέλαιο στο δημοτικό γυμναστήριο, το πρόβλημα λύθηκε άμεσα και αναρωτιέμαι γιατί δόθηκε τόση έκταση στο ζήτημα, τη στιγμή που όλοι οι Ελληνες γνωρίζουν πώς είναι τα οικονομικά των δήμων της χώρας. Δεν θα ξαναπαρουσιαστεί όμως τέτοιο πρόβλημα στο γυμναστήριο, αυτό είναι δέσμευση» τόνισε χαρακτηριστικά.
Στο κλειστό της Αριδαίας έγινε τον Νοέμβριο με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αρσης Βαρών, όπου φιλοξενήθηκαν πάνω από 1.000 αθλητές και συνοδοί συλλόγων απ' όλη τη χώρα και αθλούνται παιδιά και σύλλογοι απ' όλη τη γύρω περιοχή.
Οι αθλητές, πάντως, με κυνισμό και αγανάκτηση έγραψαν, πετυχαίνοντας, εκ του αποτελέσματος, να κινητοποιήσουν τους αρμόδιους: «Στο γήπεδο του μπάσκετ, που είναι γεμάτο από μικρά παιδιά, η θερμοκρασία είναι κάτω από τους 6 βαθμούς καθημερινά. Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν οι απαραίτητες εγκαταστάσεις, απλά δεν υπάρχει πετρέλαιο. Φήμες λένε ότι όλα τα βενζινάδικα της Μακεδονίας έχουν ελλείψεις στο πετρέλαιο και αναμένονται βυτιοφόρα από Σαουδική Αραβία για να ξαναγεμίσουν».

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου