Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Χαμόγελα αισιοδοξίας στα Γιαννιτσά



Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στα Γιαννιτσά και την πολύπαθη τοπική ομάδα την Αναγέννηση, η οποία αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα καιν έφτασε ένα βήμα από τον... γκρεμό.

Όπως πάντως λένε οι άνθρωποι της διοίκησης τις τελευταίες ώρες, έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν ένα ποσό κοντά στα 12.000 ευρώ τα οποία απαιτούνται για να εξασφαλίσει την αδειοδότηση...


Αυτό φυσικά αν αληθεύει είναι πολύ σημαντικό, καθώς αν αυτά κατατεθούν στην εφορία αύριο θα μπορέσουν να ανακοινωθούν και επίσημα οι παίκτες που είναι κλεισμένοι και θα είναι στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου για τον αγώνα της Κυριακής.
Όσο για τους παίκτες που παραμένουν απλήρωτοι, αυτοί θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή, μέχρι να έρθουν τα χρήματα από την επιχορήγηση του ΟΠΑΠ αλλά και τα τηλεοπτικά.
Τέλος, στο θέμα του προπονητή και την αντικατάσταση του Νίκου Παναγιωτίδη, η διοίκηση δεν δείχνει να καίγεται ιδιαίτερα. Συγκεκριμένα η ύπαρξη του Φοιρού στον πάγκο είναι σημαντική παρακαταθήκη, ενώ για τα τυπικά θα μπορεί να δηλωθεί ως τεχνικός ο γυμναστής, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Τζίμης Συμεωνίδης. 
gazzetta.gr

1 σχόλιο:

  1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    μονο για γέλια ειναι ολα αυτα !!!
    ξεφτίλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή