Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Γ.Καρασμάνης: “Καμία απόφαση για κατάργηση του Α.Τ. Κρύας Βρύσης”



Ο Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης, σε συνέχεια των κοινοβουλευτικών του παρεμβάσεων από το 2010 (υπ’ αριθ. 808/5-08-2010 και 12400/2-03-2011 ερωτήσεις, καθώς και  από 16-02-2011 και 01-03-2011 αναφορές ) για τη συνέχιση της λειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος της Κρύας Βρύσης, και με αφορμή δημοσίευμα του τοπικού τύπου της πόλης ότι έχει δρομολογηθεί η  κατάργησή του, κατέθεσε στις 14/12/2012  υπόψη του Υπουργού Δημοσίας Τάξης σχετικό Υπόμνημα, επισημαίνοντάς του όλους τους ιδιαίτερους λόγους που συνηγορούν στην παραμονή και τη συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του συγκεκριμένου Αστυνομικού Τμήματος...

Απαντώντας στον Γιώργο Καρασμάνη, ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης κ. Δένδιας αναφέρει ότι  βρίσκεται γενικά  σε εξέλιξη η διαδικασία αξιολόγησης των στοιχείων για την αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικότερα για το Α.Τ. Κρύας Βρύσης αναφέρει επί λέξει:
« … Σε ό,τι ειδικότερα αφορά στη λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης, σας γνωρίζουμε ότι το ζήτημα αυτό, καθώς και όλα τα οργανωτικά θέματα θα εξετασθούν-ρυθμιστούν στο πλαίσιο της προαναφερθείσας διαδικασίας αναδιοργάνωσης της Ελληνικής Αστυνομίας κατά το πλέον πρόσφορο, για το υπηρεσιακό και ευρύτερο κοινωνικό συμφέρον, τρόπο. Επισημαίνεται δε, ότι επί του παρόντος ουδεμία απόφαση περί καταργήσεως ή μη της συγκεκριμένης Υπηρεσίας έχει ληφθεί.
Πάντως, σε κάθε περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι επί τη βάσει των σχετικών αξιολογικών εκτιμήσεων θα προκριθούν και θα πραγματοποιηθούν όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας, και ασφαλώς στην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας, με γνώμονα την εύρεση της προσφορότερης λύσης για την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των ιδιαίτερων αστυνομικών αναγκών τόσο της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης όσο και της ευρύτερης περιοχής της οικείας Περιφερειακής Ενότητας ».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου