Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Παρελθόν για την Αναγέννηση ο τεχνικός Νίκος Παναγιωτίδης



Τελικά την πόρτα εξόδου ποιος θα την κλείσει; Αυτό είναι το ερώτημα για την Αναγέννηση Γιαννιτσών που κατάφεραν οι διοικούντες  να αφήσουν την ομάδα ενόψει του παιχνιδιού με τον Απόλλων Αθηνών με 13παίκτες!!!
Αυτήν την εβδομάδα αποχώρησε οι Στεργιδης, Νταντίδης και Μπουτζίκος, ενώ φήμες θέλουν και τον Σκέμπη έτοιμο για αναχώρηση.
Τον δρόμο της φυγής πήρε και ο τεχνικός Νίκος Παναγιωτίδης που δεν άντεξε την όλη κατάσταση και έφυγε χαιρετώντας τους παίκτες και τον τεχνικό διευθυντή κ φοιρό...

Και ενώ η κατάσταση είναι δραματική   υπάρχουν  βέβαια παίκτες που δοκιμάζονται να αποκτηθούν εφόσον καθαρίσει εντός εβδομάδος η φορολογική και ασφαλιστική ημερότητα  οι διοικούντες την προσωπική διοικητική ανυπαρξία τους ψάχνουν να την καλύψουν βλέποντας φαντάσματα γύρο τους προσπαθώντας να καλύψουν τα  δικά τους τραγικά λάθη.
Ευχή μας να βρεθεί η φορολογική ενημερότητα να γίνουν οι μεταγραφές ώστε η Αναγέννηση να παλέψει εντός γηπέδων για την παραμονή της στην κατηγορία.
Ο κόσμος της Πόλης παρακολουθεί με αγωνία και έντονο προβληματισμό  τις όποιες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ και περιμένει  με ανυπομονησία να δει τις όποιες  εξελίξεις από εδώ και πέρα.

matiespellas

3 σχόλια:

  1. θα την κλήσει ο Πρόεδρος, ποιος άλλος. Αλλά πρώτα θα ξεπουλήσει ότι έχει και δεν έχει. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν φτάσαμε στο σημείο την ομάδα να την διοικούν ανεπαγγελτοι τι περιμένει κανείς. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να κάνει ο Καραμπελας και ποσά από αυτά που έλεγε θα μπορούσε να υλοποιήσει αλλά σίγουρα κάτι παραπάνω απο αυτούς θα έκανε. Σε σχέση με αυτούς στην επαγγελματική του ζωή έχει να επιδείξει κάτι. Να δούμε ποτέ θα τους πάρουμε με τις πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή