Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Κάλεσμα σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας για την μεταφορά της έδρας του Νοσοκομείου Γιαννιτσών



Κατόπιν της αποφάσεως, άρθρο 2 του Νόμου 4052/2012 ΦΕΚ 41Α του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με τη σύσταση του νέου Ν.Π.Δ.Δ. και το νέο ενοποιημένο Οργανισμό για τα δυο Νοσοκομεία με έδρα την Έδεσσα η οποία αιφνιδίασε δυσάρεστα τους εργαζομένους του Γ.Ν. Γιαννιτσών αλλά και την τοπική κοινωνία, θεωρούμε υποχρέωση μας να διαμαρτυρηθούμε εντονότατα για την καθ' όλα άδικη αυτή απόφαση η οποία θα υποβαθμίσει και τελικά θα διαλύσει ένα Νοσοκομείο το οποί...

...έχει συμβάλλει επί σειρά ετών στην παροχή Υπηρεσιών Υγείας υψηλού επιπέδου αλλά και στην οικονομική ανάπτυξη της πόλης.
Το Γ.Ν. Γιαννιτσών σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί, εξυπηρετεί αναλογικά μεγαλύτερο αριθμό ασθενών σε σχέση με το Νοσοκομείο της Έδεσσας και κατατάσσεται στα δέκα καλύτερα Νοσοκομεία της χώρας σε θέματα λειτουργικότητας και αποδοτικότητας. Ως εκ' τούτου επιβάλλεται η παραμονή της έδρας σε αυτό.
Καλούμε όλους τους κατοίκους της πόλης των Γιαννιτσών και τις αρχές του τόπου και του Νομού, να παρευρεθούν το Σάββατο 19/1/2013 και ώρα 11:00πμ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Γιαννιτσών, με σκοπό να αντιταχτούμε δυναμικά και συλλογικά στα σχέδια υποβίβασης του Νοσοκομείου και κα' επέκταση της πόλης των Γιαννιτσών
Η Συντονιστική Επιτροπή Διαμαρτυρίας Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών

8 σχόλια:

  1. to swsto einai na einai oloi oi polites ekei....den einai dynatwn na kleisei ena apo ta megalytera nosokomeio eleos me ayth thn Edessa ola thelei na mas ta parei ftanei pia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρεσει που ακουγα τον λαλιστατο δημαρχο Πελλας να συγχαιρει τον εαυτο του για την παρασμονη της διοικησης του Νοσοκομειου στα Γιαννιτσα.Τωρα θελω να δω τι δικαιολογια θα εφευρει,για να την βγαλει καθαρη.Αν παντως περιμεναμε απο σενα κ.Σταμκο να κρατησεις τις υπηρεσιες του Δημου μας,τοτε θα κινδυνευαμε να μας παρουν και το Δημοτικο Μεγαρο.Σας θυμιζω οτι εκτος απο το νοσοκομειο εκλεισε το ΙΚΑ Κρ.Βρυσης,το Ειρηνοδικειο Κρ.Βρυσης και επονται το Κεντρο Υγειας Κρ.Βρυσης και το Αστυνομικο Τμημα Κρ.Βρυσης.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ. "ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OTAN TO PIRATE ESIS KALA ITAN.MONO I EDRA DA ERDI DEN PERNOUME TO KTIRIO.DEN KITATE NA EXOUN TA NOSOKOMIA MAS GEZES KTL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο ο Σταμκος ρε φίλε, τον Σταμενιτη που πρόσφατα έβγαλε κ δελτίο τύπου που δήλωνε ότι χτύπησε και το χέρι στο τραπέζι προκειμένου να παραμείνει η έδρα που τον βάζεις. Τελικά τέτοιοι ήμαστε, τέτοιους θελουμε μου φέρεται. Να τους χαιρόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΤΩΡΑ .;;;; ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΔΕΣΣΑΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΠΟΛΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΔΕΣΣΑΙΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑΣΙΟΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΑΛΛΑ ΜΙΣΟΙ ΣΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΙΑ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΠΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Paparies Auto to nosokomio exei polles fores kanei terastia lathoi stous asthenis. Oi tsantakides pane kai erxonte apo tis biomixanies farmakon. Oi dieuthintades trapezononte kathe mesimeri stin taberna kelari me pliromena ta trapezia apo tis eteries. Aisxos sintiroun ta kolobaktiria gia na dinoun mia xoufta farmaka kai na pernoun promithies dioti to montelo me ta fakelakia eine kseperasmeno kai paralila ploutizoun ta lisalmena ekpedeumena skilia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλα δε θέλω γκρίνιες....Από δω και πέρα όλοι οι Γιαννιτσώτες θα πηγαίνουμε στο νοσοκομείο Γουμένισσας αφού τώρα πια χάρη στη παρέμβαση Σταμενίτη,διοικητής διορίστικε ο Στέλιος Βαμβίνης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τελικα αυτος ο βαμβινης εκτος μια ζωη κρατικοδιαιτος.αληθεια εχει κολησει ποτε ενσημο;κανενα αλλο μορφωμενο παιδι δεν ειχε η νδπασοκδημαρ να βαλει;

      Διαγραφή