Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

«Ξήλωσε» τη Δίωξη Ναρκωτικών Βόλου ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.



Η εμπλοκή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Βόλου σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών οδήγησε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Ν. Παπαγιαννόπουλο στην απόφαση να διατάξει τη μετακίνηση όλων των αστυνομικών της συγκεκριμένης υπηρεσίας σε άλλες υπηρεσίες ανά τη χώρα.

Τελευταίο περιστατικό ήταν η σύλληψη από λιμενικούς του κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου ενός 45χρονου αρχιφύλακα που υπηρετούσε μέχρι τώρα στη Δίωξη Ναρκωτικών της πόλης, καθώς φέρεται να ήταν προμηθευτής ναρκωτικών ουσιών...
Με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ο αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Οπως έγινε γνωστό αρχικά οι λιμενικοί συνέλαβαν - το μεσημέρι της Τρίτης 15 Ιανουαρίου - δύο αθίγγανους για κατοχή και εμπορία ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 1 κιλού και 106 γραμμαρίων. Επίσης κατασχέθηκαν ένα αγροτικό ημιφορτηγό, το ποσό των 620 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και τα ναρκωτικά.

Υστερα από υπόδειξη των συλληφθέντων και μετά από προκαθορισμένη συνάντηση, στην οποία χρησιμοποιήθηκαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οι λιμενικοί συνέλαβαν και τον 45χρονο αρχιφύλακα, ο οποίος μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, πήγε στο ραντεβού-παγίδα με υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του αστυνομικού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, «χρηματικό ποσό 30.700 ευρώ, ένα πιστόλι τύπου τοκάρεφ με γεμιστήρα, 12 χαρτονομίσματα αμφιβόλου γνησιότητας και ένα στιλέτο», σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια περιοχή είχαν γίνει πρόσφατα και άλλες συλλήψεις ένστολων για υποθέσεις ναρκωτικών.

tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου