Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Φέρνουν Μαρκές και Ομόρου τα Γιαννιτσά



Στα Γιαννιτσά αναμένονται τις επόμενες μέρες ο Πορτογάλος Ντάριο Μαρκές με το ενδεχόμενο απόκτησης του από την Αναγέννηση να είναι ανοικτό. Στα υπόψη ο Νιγηριανός επιθετικός Σάμουελ Ομόρου και οι Χαράλαμπος Ιορδανίδης, Βασίλης Βασιλείου.
Μεταγραφική δραστηριότητα παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στο στρατόπεδο της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Ο τεχνικός των «κυανολεύκων» Αλέξης Αλεξίου εξετάζει προτάσεις παικτών οι οποίοι...
θα αποκτηθούν και θα στελεχώσουν το ρόστερ  καθώς μόλις 12 παίκτες από το υπάρχον δυναμικό της ομάδας της Πέλλας θα παραμείνουν και τη νέα χρονιά.
Τα ονόματα του Λυμπέρη Στεργίδη που είχε αγωνιστεί και την περσινή χρονιά μέχρι τον Ιανουάριο στην ομάδα, του Ροντρίγκες Μεζένγκα από το Πράσινο Ακρωτήρι και του Πορτογάλου Αντρέ Βιεϊρά με τους δύο τελευταίους να φτάνουν στη χώρα μας πριν την έναρξη της προετοιμασίας των Μακεδόνων, με το ενδεχόμενο απόκτησης τους να είναι ανοικτό.
Εκτός των παραπάνω παικτών δεν αποκλείεται στη χώρα μας, να βρέθούν ακόμα δύο ξένοι ένας Πορτογάλος και ένας Νιγηριανός. Ο λόγος για τον επίσης Πορτογάλο Ντάριο Μαρκές και τον Νιγηριανό Σάμουελ Ομόρου. Ο πρώτος είναι μεσοεπιθετικός και έχει αγωνιστεί στις Λεϊρία, Κάλντας και Ρίο Μαγιόρ, ενώ ο δεύτερος προέρχεται από τις Ακαδημίες του Τζέι Τζέι Οκότσα.
Πιθανότητες να αποκτηθούν έχουν ακόμα ο δεξιός μέσος Χαράλαμπος Ιορδανίδης και ο 19 χρονος ομογενής επιθετικός Βασίλης Βασιλείου. Στο σημείο αυτό να σημειωθεί πως ο πρώτος είχε δοκιμαστεί από τον πρώην τεχνικό του συγκροτήματος της Πέλλας Σάββα Κωφίδη με τον τελευταίο να ανάβει το πράσινο φως για την απόκτηση του.
Τέλος σ'ότι έχει να κλάνει με τους παίκτες που θα παραμείνουν και τη νέα χρονιά στην ομάδα αυτοί θα είναι Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Σαμαρόπουλος, Γκαρακλίδης, Σερέτης, Χατζόγλου, Γιόγιος, Σιδηρόπουλος, Καρλόπουλος, Χαρμάνας και Βλαχόπουλος, ενώ ερωτηματικά αποτελούν οι περιπτώσεις των Καρακάσογλου, Λαμπάκης, Σαπανίδης, Ζαχαριάδης, Καμπάνης, Καραδήμος, Αρβανιτόπουλος και Τσίλογλου με τους τέσσερις πρώτους να βρίσκονται κοντά στην πόρτα της εξόδου.

gazzetta.
gr

1 σχόλιο:

  1. Διορθώστε εκεί που γράφετε τέλος σε ότι έχει να κάνεί με τους παίκτες και όχι όπως το έχετε γράψει εσείς. Χρειάζεται πάντα προγενέστερος έλεγχος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή