Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Συμμετοχή στην διαδήλωση της ΔΕΘ και Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ατζέντα της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας



Συμμετοχή της Α’ ΕΛΜΠΕ Πέλλας στην διαδήλωση της Δ.Ε.Θ. το Σάββατο 7/9

 Η Α' ΕΛΜΕ Πέλλας, συμμετέχοντας στις διαδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη με αφορμή τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης από τον Πρωθυπουργό, καλεί σε συμμετοχή τα μέλη της. Για τον σκοπό αυτό θα διαθεσεί λεωφορείο (χωρίς οικονομική επιβάρυνση) για να μεταφέρει όλους τους συναδέλφους στην Θεσσαλονίκη. Η αναχώρηση θα γίνει από την Έδεσσα στις 16:00 το Σάββατο 7-9-13, μπροστά από το 1ο Γενικό Λύκειο.

   Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να επικοινωνήσουν με τον Οργανωτικό Γραμματέα της Α' ΕΛΜΕ Πέλλας κ. Δημήτρη Χριστοφορίδη στο τηλέφωνο 6974005196, προκειμένου να κλείσουν θέσεις.
   Εάν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι από την Αριδαία, θα υπάρξει δυνατότητα παραλαβής τους από εκεί, ενώ το λεωφορείο θα περάσει από την Σκύδρα και τα Γιαννιτσά για να παραλάβει συναδέλφους.


Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α' ΕΛΜΕ Πέλλας προσκαλεί όλα τα μέλη της Ένωσης σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη 5-9-13 και ώρα 13:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μητροπόλεως Έδεσσας (έναντι αναψυκτηρίου "Ψηλός Βράχος", προκειμένου να συζητηθεί και να αποφασιστεί το πλαίσιο δράσης της Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου