Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Tι φοβούνται, τι ελπίζουν και τι προσδοκούν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στο Δήμο Πέλλας



Λίγους μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, οι φερόμενοι ως υποψήφιοι στο Δήμο Πέλλας φαίνεται πως έχουν ανεβάσει «στροφές» επιδιώκοντας ο καθένας από την πλευρά του να πετύχει το καλύτερο δυνατό «πλασάρισμα» σε ένα στίβο που όλα δείχνουν πως μόνο εύκολος δεν θα ναι.Οι αστάθμητοι παράγοντες είναι δύο. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή. Και είναι αρκετοί να ανατρέψουν πλήρως τους σχεδιασμούς και την όποια στρατηγική των γνωστών ως τώρα εν δυνάμει υποψήφιων Δημάρχων.


Στάμκος. Ψυχραιμία προς τα έξω…πανικός στο εσωτερικό.
Κάπως έτσι είναι η κατάσταση στο στρατόπεδο του Δημάρχου Πέλλας. Η πλευρά του νυν Δημάρχου κ. Στάμκου εκτός από τον μικρό πονοκέφαλο της υποψηφιότητας Καστερίδη φαίνεται πως οδεύει για σοβαρό «εγκεφαλικό» αφού πληθαίνουν καθημερινά οι πληροφορίες για δυναμική κάθοδο με πλήρες ψηφοδέλτιο του κόμματος Μιχαλολιάκου. Παρά τις αντίθετες απόψεις που εκφράζουν φανατικοί συνεργάτες του περί απολύτου ελέγχου της κατάστασης, όλα δείχνουν πως τα προβλήματα είναι πολλά και δυσεπίλυτα. Μηδενική επικοινωνιακή πολιτική, εγωπαθείς αντιλήψεις, μειωμένες επιδόσεις από ανύπαρκτους αντιδημάρχους, εσωτερική διχόνοια, έλλειψη πολιτικού σχεδιασμού, γραφικές συμπεριφορές συνεργατών, πλήρης διάσταση απόψεων με βουλευτές, απουσία πολιτικών πρωτοβουλιών, χαμηλός δείκτης παραγωγής πολιτικού έργου είναι τα βασικά προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο κ. Στάμκος. Αν σ’αυτά προσθέσετε και το εν γένει αρνητικό κλίμα σε βάρος του πολιτικού του φορέα τότε μάλλον τα πράγματα μόνο εύκολα δεν θα ναι γι αυτόν. Οι συνεργάτες του βέβαια δικαίως υπογραμμίζουν πως όλα αυτά είναι απόρροια της τραγικής οικονομικής κατάστασης που παρέλαβαν από την συνένωση των πρώην Δήμων και τα ασύλληπτα σε μέγεθος χρέη που ο κ. Στάμκος κλήθηκε να διαχειριστεί. Πάντως οι ίδιοι κάνουν λόγο για «εκπλήξεις» της τελευταίας στιγμής που θα ανατρέψουν πλήρως υπέρ τους το κλίμα.

Παπανικολάου. Αρχηγός ενός διαλυμένου συνδυασμού ενός ανύπαρκτου κόμματος
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο πρώην Δήμαρχος Γιαννιτσών εκλεγμένος του ΠΑΣΟΚ, δίνει έναν «υπέρ πάντων αγώνα» για να κάνει τον κόσμο να ξεχάσει πως ακόμη και σήμερα παραμένει ένας αδιόρθωτος και αμετανόητος παλαιοκομματικός Πασόκος. Τα λιγοστά εναπομείναντα πολιτικά άλλοθι προερχόμενα από την παλιά ΝΔ που περιφέρει μαζί του δεξιά και αριστερά φαίνεται πως δεν είναι αρκετά για να πείσει. Ο κ. Παπανικολάου από την παρουσία του στα δημοτικά συμβούλια απέδειξε πως παραμένει αδιόρθωτος και αμετανόητος. Με το γνωστό μπλαζέ πολιτικό ύφος που παραπέμπει σε εκείνο των υπουργών του ΠΑΣΟΚ που όλα τα ξέρουν και όλα τα κάνουν σωστά, περιδιαβαίνει τα καφενεία του Δήμου και το παίζει και πάλι σίγουρος δήμαρχος. Την ίδια στιγμή που το ΠΑΣΟΚ , ο πολιτικός του φορέας, χαροπαλεύει μεταξύ «Σκύλλας και Χάρυβδης» , ο πρώην δήμαρχος φαίνεται να είναι κυριολεκτικά εκτός τόπου και χρόνου. Στήριξε τις φρούδες ελπίδες του για επάνοδο επενδύοντας κυρίως στην υποψηφιότητα Καστερίδη την οποία ενίσχυσε με «φουνταριστούς» όσο μπορούσε. Ταυτόχρονα στηριζόμενος σε κατευθυνόμενους και απόλυτα ελεγχόμενους ανθρώπους μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ (τους γνωστούς βουκουρέστιδες και λήγ(δ)ες που κατέστρεψαν στο παρελθόν την «Ανθρώπινη Πόλη») επιχείρησε να περάσει ως δεδομένη τη ΜΗ  κάθοδο υποψηφίου από την κεντροαριστερά. Τους πήραν όμως γρήγορα χαμπάρι και την τελευταία περίοδο ετοιμάζεται συγκεκριμένη πολιτική πρόταση αυξημένης δυναμικής. Ο κ. Παπανικολάου αδυνατεί να διαχειριστεί το  χάος που επικρατεί στο χώρο του και φυσικά να διασώσει το διαλυμένο συνδυασμό του. Σε ότι σχεδίασε έπεσε παταγωδώς έξω , όπως άλλωστε έκανε και στην παρενθετική του θητεία στο Δήμο Γιαννιτσών.

Καστερίδης. Κάηκε στο ζέσταμα.
Η ύπαρξη ενός τρίτου πόλου που θα κινούνταν στις παρυφές της κεντροδεξιάς και θα διεμβόλιζε οριζόντια κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους ήταν η αρχική στόχευση του πρώην Γενικού Διευθυντή του Δήμου Πέλλας ο οποίος ανακοίνωσε το πολυετή κρυφό καημό του να διοικήσει και ως πολιτικός παράγοντας την αυτοδιοίκηση. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι τη στιγμή που εντελώς ξαφνικά και βιαστικά μας φανέρωσε με ποιους τελικά θέλει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Η ατυχής συγκέντρωση σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο των Γιαννιτσών απέδειξε πως η περίπτωση Καστερίδη ούτε πρόταση διαθέτει ,ούτε νέα είναι ούτε καν ανατρεπτική. Η απογοήτευση που σκόρπισε όταν αποκάλυψε τα πρόσωπα που στηρίζεται ήταν αρκετή να «παγώσει» περιπτώσεις συμπολιτών μας που επιθυμούσαν κάτι νέο κάτι διαφορετικό. Ο διευθυντής δεν έπεισε για το όραμά του και κυρίως δεν έπεισε πως επιθυμεί να είναι ανεξάρτητος καθώς τους πρώτους που πλησίασε ήταν οι βουλευτές της περιοχής επενδύοντας στην διαφαινόμενη κόντρα που έχουν με τον κ. Στάμκο. Από την άλλη και ίσως χειρότερη από το προηγούμενο, αποκαλύφθηκε πως τα στηρίγματά του είναι πρώην κρατικοδίαιτοι αποκομμένοι από την διοίκηση Παπανικολάου και Στάμκου που αναζητώντας την αποζημίωση του αιρετού , έσπευσαν να λάβουν θέση στο προσφερόμενο συνδυασμό Καστερίδη. Από την άλλη αυτό που συζητούν κατά κόρον σ’όλα τα στέκια του Δήμου είναι  ο απόλυτος εναγκαλισμός του με το παλαιοκομματικό μηχανισμό του Βαμβίνη και Βασιλειάδη , πρώην δημάρχων Γιαννιτσών, γνωστών για τους άθλιους μηχανισμούς κομματικών στελεχών συντηρούμενων από τα ταμεία του Δήμου που είχαν στήσει. Το πιο εύστοχο σχόλιο που ακούστηκε για την περίπτωση του κ. Καστερίδη ανήκει σε πρώην δήμαρχο της περιοχής ο οποίος απογοητευμένος από όσα διαπίστωσε δήλωσε: « Καλύτερα για τον Στάθη να κατέβαινε μόνος του παρά με τα βαρίδια που έδειξε πως διαθέτει.»

Όλα ρευστά με το νέο εκλογικό σύστημα.
Όλα δείχνουν πως στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές καταλυτικό ρόλο θα παίξουν οι υποψηφιότητες ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ. Στο δήμο μας είναι βέβαιο πως θα επιχειρηθεί αποτύπωση εκλογικής επιρροής και από τους δύο χώρους. Αυτό αλλάζει τα δεδομένα για όλους. Άλλωστε αυτό φοβήθηκε και ο κ. Σαμαράς και έσπευσε να ανοίξει την κουβέντα για αλλαγή του εκλογικού νόμου επιχειρώντας με το νέο σύστημα να περιορίσει το «κακό» που έρχεται.

47 σχόλια:

  1. ...........Από την άλλη και ίσως χειρότερη από το προηγούμενο, αποκαλύφθηκε πως τα στηρίγματά του είναι πρώην κρατικοδίαιτοι αποκομμένοι από την διοίκηση Παπανικολάου και Στάμκου που αναζητώντας την αποζημίωση του αιρετού , έσπευσαν να λάβουν θέση στο προσφερόμενο συνδυασμό Καστερίδη. Από την άλλη αυτό που συζητούν κατά κόρον σ’όλα τα στέκια του Δήμου είναι ο απόλυτος εναγκαλισμός του με το παλαιοκομματικό μηχανισμό του Βαμβίνη και Βασιλειάδη , πρώην δημάρχων Γιαννιτσών, γνωστών για τους άθλιους μηχανισμούς κομματικών στελεχών συντηρούμενων από τα ταμεία του Δήμου που είχαν στήσει......(Η μεγαλύτερη αλήθεια που γράψατε ποτε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διεισδυτικό και τεκμηριωμένο. Ωστόσο για την ιστορία αδικείτε αυτούς, που αναφέρετε ως αίτιους της διάλυσης της "Ανθρώπινης Πόλης". Ανεξάρτητα από τις μεταγενέστερες επιλογές τους να στηρίξουν τον Παπανικολάου και να παίξουν μαζί του παιχνίδια εξουσίας, ιστορικά υπήρξαν πάντα στο πλευρό του αυτοκαταστροφικού "αρχηγού" της και μόνο όταν αυτός έδωσε εκδικητικά το σύνθημα της διάλυσης της, αναζήτησαν αλλού συμμαχίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eχει δίκιο ο/η αρθρογράφος.Ένας "βουκουρέστης" και δυό "λήγ(δ)ες" κατέστρεψαν μια πραγματικά όμορφη προσπάθεια όπως η "Ανθρώπινη Πόλη".Εμείς που συμμετείχαμε δεν τους το συγχωρέσαμε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε ποιος σας ειπε πως θα κατεβασουμε τον παπανικολαου;υπομονη και θα δειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΌΛΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:55 μ.μ.

      Ακούγεται για Τζάκρη, γιατί για να ξαναβγεί με το Πασοκ αδύνατον. Ή λοιπόν θα πάει ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής ή θα πάει για Δήμαρχος. Πονηρή...καπάτσα...

      Διαγραφή
  5. Η πόλη χρειάζεται όραμα και ενέργειες. 56% ανεργία στην πόλη. Πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα πράγματα ....χθες. Προαστικός , φυσικό αέριο , γυμναστήριο ή κολυμβητήριο , κίνητρα για δημιουργία θέσεων εργασίας ,πίεση στην κεντρική εξουσία για δημόσιους οργανισμούς και τόσα άλλα.
    Οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι απέτυχαν όλοι σε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ Η ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ;; ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Η ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ;;; ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΆ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΕΑΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΘΑ ΛΥΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ;; ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ!!

      Διαγραφή
  6. Ας κάνει τότε και εναν συνδυασμό το πέλλα δωθε και ας κατέβαι στις εκλογες, από ότι περιγράφει περίπατο θα κάνει.
    Δυστυχώς από το άρθρο απαξιώνεται μόνο το πέλλα δωθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ, ΜΑς ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΆΣΕΤΕ Η ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ; ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ;
    Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Στάθης δύσκολα στα γιαννιτσα.
    Ο Νικος δυσκολα σε Κυρρο,Μεγ.Αλεξαανδρο.
    Ο Γρηγορης δυσκολα σε Κρυα Βρυση και Πελλα.
    Και σε ολα αυτα αν κατεβει ο Θοδωρος θα κανει περιπατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλο το "κολπο",αλλα δεν ειναι grosso. Δεν μας λεει ο αρθρογραφος τελικα ποιον θελει να προτεινει για Δημαρχο. Επειδη πολλοι απο εμας τους αναγνωστες της παρουσας σελιδας εχουμε μνημη ελεφαντα,θα περιμενουμε με υπομονη να δουμε που το παει. Οσον αφορα την κριτικη προς τους 3 υποψηφιους,επιλεκτικα ξεχναει καποια και καποια τα αλλοιωνει. Ξερει αυτος,αλλα στο χωριο μου την Κρυα Βρυση λενε οτι καλυτερα ξερει ο λαος. Βγειτε λιγο απο τα γραφειακια σας και περπατειστε μεσα στον κοσμο,να μαθετε την αληθεια. Γιατι δημαρχος Πελλας εχει ηδη εκλεγει απο τωρα για τον Μαιο του 2014, οσο και αν παρακαλατε να δημιουργηθει νεο ψηφοδελτιο απο τα αριστερα του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για πες μας το ονομα του Δημαρχου φιλε απο την Κρυα Βρυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ λεγεται ο νεος Δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ενω στην κρυα βρυση θα κανει παταγο με τρεις εμεινε ουτε ομαδα μπασκετ δεν κατεβαζει χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι εκανε για την κρυα βρυση αυτος και τον θελετε για δημαρχο αν δεν ειχε τον δημητρακη για την καθαριοτητα θα τον ειχε φαη το σκοταδη μια ροτοντα ειπε οτι θα κανει στα μνηματα που εχουνε χαθει τοσες ζωες και ακομα το παλεβη και μετα τον εχεται για σιγουρο δημαρχο α ξεχασα εβαλε και την κολητη του στον δημο ευχαριστουμε κυριε σταμκο αλλα δεν θα παρουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδια ο Σταμκος πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό στην κρύα βρυση! Ε θα δείτε τώρα ρι μεγάλη πλάκα θα πάθει τώρα! Τρεις άνθρωποι μιλάνε σήμερα στην κρύα βρυση για τον συαμκο! Κατερινα Δημητρης Παυλος! Ούτε καν οι δημοτικοί του σύμβουλοι! Αυτα παίρνει οποίος τα βλέπει αφειψηλου κύριε Γρηγόρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ Γ" ΕΘΝΙΚΗ. Ο ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ Β" ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Α" ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΡΕ...ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο παπανικολαου θα σαρωσει στο δημο έδεσσας εκει εμεινε ακομη λιγο πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ
    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΣΤΕΡ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΤΑΜΚΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΌΡΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καρασμάνης την αχαριστία δεν τη συγχωρεί με τίποτε, όσο λιβανιστήρι και αν του κάνει ο Στάμκος. Τώρα Νικολάκη γιαυτό που γράφεις για την Αναστασία μην τρομάζεις, έχει τη δική της πορεία, μακριά από την πολιτική. Δικηγόρος είναι και στο νομό έχει δικούς της πελάτες.
      Ο Καρασμάνης όμως είναι μάχιμος και θα βλέπεται για πολλά χρόνια την πλάτη του.
      Τώρα και για την άλλη κυρία να μη φοβάται μπορεί να είναι υποψήφια και να συνεργαστεί με τον Καρασμάνη. Δισταυρία είναι και ξέρει καλά ότι το Καρασμανικό μπλογκ έχει δύναμη.

      Διαγραφή
  18. Έχει δίκιο ο παραπάνω φιλος για τον Καρασμανη είναι θέμα χρόνο να τα ξαναβρούνε.Υπάρχει πολύ γερό δέσιμο στη σχέση.Φίλοι ήταν πάντα θα τα βρουν σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ ΌΧΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΠΑΊΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΚΙ ΆΜΑ ΘΈΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΑΚΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ
    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΣΤΕΡ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ
    ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΤΖΑΚΡΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ
    ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ
    ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τζακρη + Παπανικολαου τα έχουν βρει.Και ο Καστεριδης δεν θα κατέβει στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ληγμένα χαπια παιρνεις?τι σεναριο ειναι αυτο?.Ο καστεριδης δεν σταματαει με τιποτα μαγκες!εδώ εγινε δήμαρχος ο σταμκος που δεν τον ηξερε ουτε η γειτονιά του,θα φοβηθεί ο στάθης που και ικανός ειναι και κοινωνικος και αγαπητός στην κοινωνία του δημου ΠΕΛΛΑΣ

      Διαγραφή
    2. TI EINAI???????????????
      XAXAXAXAXAXAXAXAXAAXA!
      ΑΦΟΔΕΥΕ ΑΦ' ΥΨΗΛΟΥ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΙ!

      Διαγραφή
  22. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΣΤΕΡ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΟΝ Β"ΓΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΜΕΝΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ Ο ΠΑΠ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑΙΝΙΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ!!! ΠΟΙΟΣ ΣΤΑΜΚΟΣ ΡΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΔΙΧΩΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙ??? ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΕΦΤΑΔΑΚΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ {ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΕΝΝΟΩ} ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ {Α.ΣΑΜΑΡΑ} ΠΟΥ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ {ΟΣΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ} ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ Ν.Δ ΕΥΤΥΧΩΣ {ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ ΜΙΛΑΩ} ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. FORZA PAP gia na fygoun oi axristoi kai anikanoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..μήπως να κάνεις καμια εξέταση σε ψυχίατρο;; μήπως λέω..

      Διαγραφή
  23. Νικολάκη, έχεις αποκαλυφθεί και μην προσπαθείς να θολώσεις τα νερά με την Τζάκρη και τον άνδρα της. Και αυτήν όμως, θα την φας στην μάπα για πολλά χρόνια ακόμη.
    Να ανησυχείς για τον δικό σου, καταλαβαίνεις τι εννοώ...
    Και εσύ Μαρία μου δεν έχεις λόγους να φοβάσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΔΩ "ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ"
      ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΧΑΚΡΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ
      ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...
      ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ...
      ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΟΝΕ !!!
      ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  24. Ήδη o πρώτος ψίθυρος ακούστηκε στην αγορά...
    Υποψήφιος Δήμαρχος Καρασμάνης, πλαισιωμένος από πρόσωπα υπερκομματικά, όπως ο Ραφαήλ Σταυρόπουλος, Παπαμμανώλης Γιώργος, Χαραμίδης Νίκος, κ.λ.π. Φυσικά και αυτό αν θα υπάρξει ξεχωριστό ψηφοδέλτιο για τους υποψήφιους δημάρχους. Είναι κάτι που εδώ και πολλά χρόνια, όπως λέγεται, το υποστήριζε και το ζητούσε ο Καρασμάνης ...
    για να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ 42%, ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ. Ο ΤΡΙΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΑΥ,ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ;,ΠΑΝΤΩΣ,Η ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ 1,5% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΤΩΡΑ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΤΕΡ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠ Τ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΡΚΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΤΟ { ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟ} ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΑΜΚΟ. ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ. ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΜΗΝ ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΠΙΟΡΚΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟ ΥΠΕΡΟΠΤΗ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ??? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΒΡΑΔΥΝΟ ΣΤΑ "ΚΑΣΤΡΑ" ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...

      Διαγραφή
    2. ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ. ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΚΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΟΛΙΓΟΝ ΕΓΚΥΟ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΝΙΚΑΝΟ? ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ,ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

      Διαγραφή
    3. Αν η πολιτικη ικανοτητα ειναι με τα παιδια ρε DEXIHAF, τοτε να γινω εγω δημαρχος που εχω και πεντε παιδια και μαλιστα αγορια. Και επειδη ειμαι και ποντιος και μυταρας,αν θελεις ελα να κανουμε δεσμο μαζι,για να δεις τι ωραια που ειναι. Οσο για τον δημαρχο σου που γλυφεις ,ρωτα αυτον αν ειχαμε καποιον δεσμο μεταξυ μας, αν περασε καλα μαζι μου και ποιος τελικα ειναι ο "ολιγον εγκυος"... Και να μην το ξεχασω,σου υποσχομαι οτι η φωτο απο τα ΚΑΣΤΡΑ της Θεσσαλονικης,θα σου γινει γνωστη συντομα!!

      Διαγραφή
    4. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ,Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Ο ΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΝΑ ΚΑΚΑΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ. ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΟΧΙ ΟΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ,ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙΣ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
      Υ.Γ. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ.

      Διαγραφή
    5. ευχαριστω για τις ευχες σου για τα παιδια μου,και να ξερεις οτι ισως τα φερει η μοιρα και συμπεθεριασουμε,αν εχεις καμμια κορη κι εσυ στο πανεπιστημιο. πρεπει ομως να την στειλεις απο τωρα να κανει φροντΙστηριο ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ...

      Διαγραφή
  27. και ικανός και κοινωνικός και αγαπητός;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΗΛΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπααα...ειναι μικρος ακομη.κατσε να δουμε τι θα κανει πρωτα ο καλος ο μπαμπάκας του

      Διαγραφή
  29. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΚΑΛΥΤΕΡΟς ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.
    ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΡΙΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή