Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Φιλική ήττα για την Αναγέννηση από τον Ηρακλή (φώτο)

Φιλική ήττα με 1-2 γνώρισε στο γήπεδο του Ν. Μυλοτόπου η Αναγέννηση Γιαννιτσών από τον Ηρακλή παρουσία 250 περίπου φιλάθλων.
Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν κακό με ελάχιστες φάσεις μπροστά στα 2 καρέ με τον Ηρακλή πάντως σε αυτά τα πρώτα 45’ να είναι ελαφρώς καλύτερος και να πετυχαίνει γκολ λίγο πριν το φινάλε με τον Ματσουκα μετά από πάσα του Ονάτσι.

Στο 2ο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πιο γρήγορο σαφώς καλύτερο με την τοπική Αναγέννηση να παίρνει πρωτοβουλίες κινήσεως και να φτάνει στην ισοφάριση στο 58’ με κεφαλιά του Παλάσκα μετά από πάσα φάουλ του Ιβανίδη
Η Αναγέννηση δεν χάρηκε πολύ και στο 65’με φάουλ του Κοντοδήμο θα γίνει το τελικό 1-2.
Στα υπόλοιπα λεπτά δεν έγινε κάτι καλύτερο για τις 2 ομάδες και το σκορ έμεινε στο 1-2.
Διαιτητής ήταν ο Θεολόγου με βοηθούς τους Σίπκα και Δεμερτζή Πέλλας  
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Αλεξίου):Καραογλανίδης, Τσιανης,Παλάσκας Τζοπ,Κουρούπης,Φρανκ, ΜατιαςΜοσχάκης,Στεργίδης,Φρανκ Φωκα, έπαιξαν και οι Μπαξεβάνος, Χαρμάνας, Κραβαρίτης, Χατζόγλου Ιβανίδης Σιδηρόπουλος και οι ΚΑραμπελας και Μαγιμπο που δοκαιμάστηκαν.
Ηρακλής (Γκογκιτς):Χαντερσον, Μπουκουβάλι Χιντζιδης, Μπριλάκης, Παπαστεριανός, Μπαμπα, Λιμα, Πουρτουλίδης, Κυριάκος, Ματσουκας, Ονάτσι. Έπαιξαν και οι: Κηπουρός, Κοντεων,Τσιλιανιδης, Τσερκέζος, Ιντζόγλου, Κοντοδήμος, νατσιόπουλος, Βουτσιας,Σαββίδης, Κραγιόπουλος, Σιατραβάνης,Χιόνιδης.
Την Τετάρτη η Αναγέννηση θα παίξει στις Σέρρες με το Γάζωρο.
Γ.Χατζηχρήστος 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου