Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Γιαννιτσά – Σκύδρα σε 6 λεπτά με 300 Χλμ/ώρα??? Τρελός…(βίντεο)



Μοτοσικλετιστής παίζοντας κυριολεχτικά με την ζωή του, διένυσε με την μηχανή του την διαδρομή Γιαννιτσά – Σκύδρα σε χρόνο 6 λεπτών αναπτύσσοντας ταχύτητα που άγγιζε και τα 300 χιλ/ώρα. Μάλιστα ο ίδιος φρόντισε να βιντεοσκοπήσει με την κάμερα το «κατόρθωμά του» ανεβάζοντάς το στην συνέχεια στο youtube. Εμείς να ευχηθούμε ο Θεός να τον φυλάει και να του δώσει φώτιση να καταλάβει ότι κάποια πράγματα δεν έχουν γυρισμό και ότι μόνο ο Χριστός Αναστήθηκε. Ιδιαίτερα επικριτικά είναι τα περισσότερα σχόλια τα οποία ακολουθούν στο βίντεο που ανέβασε.






  • πάντα όρθιος φίλε,είχα το Κ4 κ ξέρω πώς νιώθεις,αν θές να δείς όμως οικογένεια παιδιά κτλ πούλα το,σίγουρα θα έχεις γλυτώσει απτου χάρου τα δόντια πολλές φορές σκέψου αν θα ξαναγλυτώσεις....
·
  • Οδηγός
Η απόφαση να την δώσω ήταν δύσκολη,αλήθεια.Ομος το έκανα.Και από του χάρου τα δόντια γλύτωσα 2 φορές στο παρελθόν .Τωρα εχω ένα VW Fox με 65 άλογα…. Εκεί να δεις γκάζι….
  •  
Με αυτα τα μυαλα που κουβαλας φιλος μαλλον συντομα θα εχουμε ξανα νεα σου.Μαλλον αυτο που θα ακουγεται οταν ξαναεχουμε νεα σου θα ειναι το κλασσικο "κριμα,ηταν καλο παιδι δεν ειχε δωσει δικαιωμα ποτε του".Δεν στο ευχομαι βεβαια και σχωρα με αν το σχολιο μου ειναι πικροχολο αλλα ειναι αμαρτια ιδιως σε τετοιους δρομους χωρις προστατευτικα δεξια αριστερα να τρεχεις τοσο.Παρε το εργαλειο και τρεξτο καπου που τουλαχιστον εχεις και καποια "ασφαλεια".Σορυ αδερφε αλλα λεω οτι σκεφτομαι.
·
  • Οδηγός
Μη ζητάς συγγνώμη όταν λες αυτά που σκέφτεσαι φίλε μου.Η ελεύθερη σκέψη είναι ένα Θεϊκό αγαθό.Και ξέρεις, πολλές φορές η κριτική ( αν κάτσεις και την σκεφτείς ),μπορεί να μας βοηθήσει να βελτιωθούμε σαν Άνθρωποι.Ολα αυτά όμως χρειάζονται προσπάθεια και όχι θυμό.Σε ευχαριστώ ειλικρινά για την κριτική σου και ο Θεός μαζί σου
·
  •  
εγω παντως θα σου βαλω μια αρνητικη...να εισαι καλα κ να σε φυλαει ο θεος
·
  • Οδηγός
Η αρνητική δεν με πειράζει Συμπατριώτη. Αυτό το βρίσκω δευτερεύον. Μεγαλύτερη σημασία .έχει, όπως είπες, να μας φυλάει ο Θεός. Γιατί χωρίς τον Κύριο είμαστε έτσι και αλλιώς χαμένοι .Μην στεναχωριέσαι όμως,ο Πατέρας δεν αφήνει τα Παιδία του χωρίς προστασία. Κανένας δεν μπορεί να τα βάλει με τον Θεό.Και αυτοί οι διάβολοι που κυβερνάνε τον Πλανήτη μας, και κυνηγάνε τους Χριστιανούς θα τιμωρηθούν κάπια μέρα. Έχε Πίστη.Να προσέχει και σένα αδερφέ



  •  

με τετοια μηχανη εχασα φιλο πριν 2 εβδομαδες στην Κατερινη, 33 χρονων πατερας 2χρονου παιδιου, με 250 χλμ..... ειχε και μια κοπελα απο πισω 28 χρονων... πανε κι οι 2 φυσικα.... γτ το κανετε αυτο ρε παιδια; ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;
· 10
  • Οδηγός
Θα σου πει ότι αυτός στο βιντεάκι είναι τρελός.Και πολλές φορές  οι μαμάδες έχουν δίκιο


Τέλος φόρμας
  •  
Ειναι αμαρτια να φυγουμε με αυτον τον τροπο.Ξερω η ατιμη ειναι γλυκια.Ιδιως εκεινο το παγωμα του αιματος οταν ανεβαινουν τα χιλιομετρα σε κανει και αισθανεσαι ζωντανος.Πρεπει ομως να βαζεις ενα φρενο στο γκαζι για να μην βαλεις φρενο αλλου.Ειχα και εγω αυτο που λεμε βαρυ χερι και βαρυ ποδι αλλα οπως ξερει καποιος να οδηγαει και να απογειωνεται πρεπει να ξερει και να σταματαει.Αυτο και να σου δωσει φωτιση ο θεος να παιρνεις σωστες αποφασεις.

299 km/h*
  •  
SORY POU STA GRAFO ETSI RE FILE ALLA AFTI EINAI H ALITHEIA DEN STO LEO GIA TO KAKO SOU OUTE EXO KATI ME THN PARTI SOU APLA SKEPSOU POSO KOSMO MPOREI NA XENEROSEI KAI NA STENAXORISEI TOUS OIKEIOUS ENOS ANAVATH POSO MALON KAI TOUS ENEPLAKOMENOUS SE FTO...
POU DEN THA FTENE ALLA DEN THA MPOROUN KOA NA KANOUN TPT KAI THA TOUS TRXOUN!!!!
·
  •  
POY TELIKA EPALHTHEVEI TO RITO OTI O MALAKAS EPIMENEI O EXIPNOS PARADEXETAI!!!
KALO THA HTAN NA KAVALATE RODA GIA NA KANETE THN DOULEIA SAS KAI OXI GIA NA KANETE MALAKIES
AFTH H EFEVRESH EINAI GIA NA SOU DIEFKOLINEI THN ZOH -METAKINISH KAI OXI GIA NA SOU THN AFEREI
KAI O ROSSI AKOMA DEN PHGENEI ETSI STO DROMO
KAI STHN PISTA AN EXETE DEI YPARXOUN MONO MHXANES KAI OXI AMAXIA
ENO EDO YPARXOUN KAVOGAZA KAISKATENIOI DROMOI ME ANEGEFALOUS AFTOI EINAI EKPEDEVMENOI ESEIS OXI EXOUN GIATRO ESEIS TAFO!!
·
  •  
an perimeneis na se filaxei o 8eos ton klegane...

13 σχόλια:

  1. An thelis na pethaneis ti sou ftene oi alloi?sugnomi ma eise anoitos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποσο βλακας μπορει να σαι ρε φιλε.αν θελεις να σκοτωθεις πηγαινε σε καμια πίστα.αλλα παπαρες σα και σενα λυπουνται να δωσουν 10ευρω αλλα δεν λυπουνται εκεινους που κινδυνεύουν να σκοτωθουν εξαιτίας σου.πιο ηλιθιος δε γινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε θα το φας το κεφάλι σου κάποια μέρα και θα το μετανιώσεις. Τέτοιες ανωριμότητες έκανα και γω, μέχρι που είδα το Χριστό φαντάρο και ηρέμησα. Καλύτερα σταμάτο το όσο είναι νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Apo olous tous hli8ious sthn gh toulaxiston esu eisai o pio grhgoros!!Pare ena pistoli kai autoktona kalutera...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε σιγουρα δεν εισαι οδηγος γιατι αν ησουν θα επρεπε να ξερεις και να σεβεσαι τους γυρω σου. Ο σωστος οδηγος τρεχει σε πιστα που του παρεχει ασφαλεια πρωτα απο ολα κ δευτερον δεν θετει σε κινδυνο αλλες ζωες. Επισης θελω να τονισω οτι φταιει και το κρατος και οι νομοι αλλα και η ελληνικη αστυνομια.Ησουν τυχερος που δεν σου εκοψε τον δρομο κανενας παππους οπως συνηθιζεται σε επαρχιακους δρομους αλλα εισαι ακομα πιο τυχερος που δεν σου βγηκε κανενας σκυλος κανενα ζωντανο απο τον εντελως ακαλυπτο απο ζωα δρομο. Keep walking!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστος φιλε...αυτο σκεφτομουν κι εγω... εδω με το αυτοκινητο να ειμαι με 150 ολα κι ολα και να πεταγεται απο το πουθενα ενα τρακτερ χωρις καν να φρεναρει λιγο να δει αν ερχεται κανενας... απλα βγηκε αποτομα και καλα επειδη βγηκε στην "ακρη" και νομιζε οτι δε θα ενοχλουσε κανεναν.
      Εσυ που οδηγουσες τη μηχανη... φαινεσαι ορημος απο τα μηνυματα σου και απορω πως εκανες τετοια μλκια. Να ησουν σε καμια εγνατια που ειναι περιφραγμενη να το κτλβω... την αδρεναλινη την αναζητουμε ολοι... αλλα οχι εις βαρος αλλων !!
      Ευτυχως που δε σκοτωσες κανενα που δε θα προλαβαινε ουτε καν να κοιταξει !!

      Διαγραφή
  6. ο πιο βλακας τής περιοχής μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ταχύτητα ,δίκαια,χαρακτηρίζεται ως ερωμένη του θανάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να συλληφθει αμεσα, κατι αναλογο εγινε στην αμερικη προσφατα και εντοπισαν απο τα ηλεκτρονικα του ιχνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. BRAVOOOOOOOOO EISAI TSAKALOS ME A@@@@@A ANTE TO EPWMENO VIDEAKI GIANNITSA SKYDRA ME SOUZA :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. etsi omos grigora mporis ke na petanis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ??? Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΒΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΔΙΠΛΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και να το εχει δει τι μπορει να κανει η τροχαια??????? μονο αυτοφορω μπορει να τον βαλει μεσα και για ποσο νομιζεται?????? ο κοσμος ομως δεν φταιει σε τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή