Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Aπογοητευτική η πρώτη συγκέντρωση στελεχών και υποψήφιων του Δημάρχου Πέλλας.



Ο προεκλογικός αγώνας φαίνεται πως άρχισε για τα καλά στο Δήμο Πέλλας καθώς τόσο οι φερόμενοι ως υποψήφιοι όσο και ο Δήμαρχος Πέλλας κ.Στάμκος,ανεβάζουν ρυθμούς και εντείνουν τις προσπάθειες τους.Έτσι μετά την ψυχρολουσία που πήρε ο κ.Καστερίδης όταν επιχείρησε να κάνει συγκέντρωση γυναικών στο Φιλίππειο και ήρθε αντιμέτωπος με ελάχιστες παρουσίες του ωραίου φύλλου,ανάλογη κρυάδα ένιωσε και ο κ.Στάμκος πριν λίγες μέρες στο δημοτικό διαμέρισμα της Πέλλας. Εκεί ο Δήμαρχος Πέλλας συναντήθηκε με πολύ μικρότερο αριθμό ανθρώπων από εκείνο που οι συνεργάτες του τον προετοίμαζαν πως θα είχε.Όπως ανέφερε γνωστός Αντιδήμαρχος το κλίμα....
δεν ήταν το καλύτερο ούτε φυσικά ο αριθμός των συμμετεχόντων. Το κάλεσμα αφορούσε σε ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων που προέρχονταν από τον πρώην Δήμο Πέλλας και συμμετείχαν είτε στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδιασμού, είτε σε εκείνο των τοπικών συμβουλίων.Δυστυχώς σε σχέση με εκείνους που αρχικά προσκλήθηκαν , ελάχιστοι ήταν τελικά όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα γεγονός που προβλημάτισε ιδιαίτερα τον κ.Στάμκο. Η συζήτηση δεν κράτησε πολύ καθώς οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν πως ήταν καλύτερα να κατευθυνθούν ως παρέα σε κεντρικό καφέ παρά να κάθονται σε μία άδεια αίθουσα. Το πρώτο τέστ φαίνεται πως θορύβησε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Πέλλας, αφού διαπιστώνει πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην ενότητα και τη δυναμική του συνδιασμού του.Στενοί συνεργάτες του ωστόσο επεσήμαναν πως όλα θα αλλάξουν στην κατάλληλη στιγμή.Μένει να δούμε πως εννοούν το «κατάλληλη» και σε ποια χρονική περίοδο ,πριν ή μετά τις εκλογές δηλαδή, εντοπίζουν την «στιγμή».

Χ.Κ

31 σχόλια:

  1. treis ki o koukos itan. o antidimarxos pou lete xtes dilone pos den tha xanakatevi me auta pou eide stin pella

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά θα κάνει ο Σαμόπουλος να μην κατέβει γιατί είναι πολύ καλό παιδί και δεν του αξίζει να ασχολείται με τέτοια υποκείμενα σαν τον Στάμκο. Το λέω ειλικρινά ότι ο Νίκος είναι άριστο άτομο και αν διαβάσει εδώ,αν φυσικά το δημοσιεύσουν, να καταλάβει ότι εμείς τον αγαπάμε και δεν θέλουμε να τον δούμε να καταρρέει πολιτικά.Ένας φίλος

      Διαγραφή
  2. ΣΤΑΘΗ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος στελιος ρε παιδια;;;ο στελιος ο ροκος;

      Διαγραφή
  3. diladi perimene na xei kai kosmo????entaxei aytos einai allou!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!! ΕΦΤΑ ΜΕ ΟΧΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ....ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Στάμκος έχασε όλον τον κόσμο που τον αγάπησε και τον στήριξε.Τους έχασε με την απόμακρη συμπεριφορά του,με τo ύφος της διοίκησης(δεν έδινε λόγο σε κανέναν,δεν ενημέρωνε τον κόσμο-αφού κυβερνάει ο λαός-), και φυσικά με ένα μεγάλο μέρος των στελεχών του που είναι ανίκανοι και ο Δήμαρχος ή δεν τους κατάλαβε ή ήταν και είναι εγκλωβισμένος σ αυτούς, γιατί δεν παράγουν πολιτική παρά μόνο προσωπική επίδειξη και ασχετίλα. Τα παραδείγματα πολλά και καθημερινά και ο κόσμος τα βλέπει και ετοιμάζεται να τους μαυρίσει,παρόλο που αυτοί τον διαβεβαιώνουν ότι το καλάθι έχει πολλά κεράσια. Θα αναφέρω άτομα για να καταλάβετε(όλα αυτά είναι κατόπιν συζήτησης με πολλά άτομα από διάφορες περιοχές του Δήμου-κάτι σαν δημοσκόπηση- τα προσωνύμια που ακολουθούν είναι πραγματικά και ειπώθηκαν σε διάφορες κοινωνικές και μη εκδηλώσεις):1. Πασσαλής, μοντέλο άλλης χώρας απλά μισθωτός-2. Δεληγιαννίδης, ανύπαρκτος-3. Τόσιος, μήνας μπαινει μήνας βγαίνει-4. Κωβαίος, γνήσιος υπάλληλος-5. Μαντζούκη, παντελώς άσχετη με το αντικείμενο.6Τοπάλογλου-Ανδρεάδης άστα να πάνε 7.Σαμόπουλος άποψη μηδέν κ.α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα πρέπει να ξοδεψες αρκετή φαια ουσία για όλο το παραπάνω... μη ξεχνας ότι ο κοσμος σε μαύρισε γι αυτό ακριβώς, γιατί σε κατάλαβε!

      Διαγραφή
    2. Σου απαντώ για έναν λόγο μόνο γιατί μάλλον είσαι αυτός που διαχειρίζεται την σελίδα εδώ και είναι παντελώς περίεργο πρώτον αυτό που γράφεις και μου απαντάς σε πρώτο πρόσωπο,θαρρείς και με ξέρεις, ή μάλλον με ξέρεις βλέποντας από που ήρθε το σχόλιο, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς το αποτρόπαιο έγκλημά σου εδώ που δημοσίευσες ένα μέρος αυτού που σχολίασα και όχι όλο μου το σχόλιο και φυσικά εντελώς ελλιπές και παραποιημένο πλήρως. Αύριο Δευτέρα αναγκαστικά θα καταφύγω στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να δω τι συμβαίνει. Μου το έχεις ξανακάνει και θα δούμε τώρα κατά πόσο είναι ανώνυμα τα σχόλια όλων εδώ. Ακόμη και να μην είσαι ο διαχειριστής της σελίδας θέλω και θα μάθω πως παραποιείς αυτά που γράφω, με συνέπεια και όλα τα σχόλια που διαβάζουμε ίσως να μην είναι αυτά που δημοσιεύει ο κόσμος.

      Διαγραφή
    3. αυτό είναι που λένε: IQ ραδικιού!!!!!

      Διαγραφή
  6. Φροντίστε να είστε λίγο ενημερωμένοι γιατί αλλιώς απαξιώνετε μόνοι σας την πληροφορία που παρουσιαζετε.Ηταν η τεταρτη συνάντηση και οχι η πρώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσυ δημοσκοπε πρέπει να έχεις πάθει μεγάλη πλάκα.Έτσι κανεις συνήθως προβλέψεις?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΦΕΤΈΡΙΑ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΈΛΛΑ ΞΈΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΌΝΟΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί ρε pelladothe δε ρωτάτε τον Αμιτζογλου,,,είχε ρεπορτάζ αναλυτικό για τη συνάντηση στην Κρύα Βρύση,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΠΙΟ ΣΥΝΕΠΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΣΙΟΣ ΟΠΟΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ,ΜΗΝ ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΣΣςςςςςςς !!! ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.... Ο ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ !!!!!!!!!!!!! ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στην Κρύα Βρύση ήταν κανεις να μας πει κανένα νέο;Ο Σικοβαρης ήτανε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΗΜ ΠΕΛΛΑ
    ΣΗΖΗΤΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε παιδια διαβάστε την ΠΟΛΙΤΕΊΑ ! Ο Αμιτζογλου έχει αναλυτικό ρεπορτάζ για την συνάντηση στην κρύα βρυση! Τραγική η κατάσταση για τον σταμκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εσυ φιλεναδα που εχεις εμμονή με τον εφιάλτη...αυτο παλι πως εξηγειται.το τελος του το θυμασαι..αραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δημαρχε αν δεν κανεις την πομονα στους γαλαταδες δεν σε βλεπω καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ESY DIMITRIADI EISAI TRAGIKOS KAI O KOYMPAROS SOU
    OXI OI SINANTISEIS TOY STAMKOY ANTE NA PATE TORA NA GLIPSETE KANENAN GIATI EKLOGES ERXONTE KAI TA LEME META.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O Δημητριαδης μαζι και ο κουμπαρος του και τα εξαπτερυγα του στηριζουν τον καστεριδη.Να γιατι ο Σταμκος θα βγει και παλι δημαρχος.Τωρα όλες οι κουρ@#$δες που πηγαν εκει θα στειλουν τους καλυτερους στον Γρηγορη.Εδω είμαστε και θα το δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η κατάσταση όντως για τον κ. Δήμαρχο είναι τραγική. Και ναι, η προχθεσινή συγκέντρωση στην Δ.Ε. της Πέλλας ήταν άκρως απογοητευτική, και θα δείτε ο τι και στις άλλες τέσσερις Δ.Ε. θα είναι στα ίδια επίπεδα! Ο κ. Δήμαρχος κατάφερε μέσα σε τρία περίπου χρόνια να γίνει αντιπαθητικός στους συνεργάτες του, στους εκλεγμένους δημοτικούς του συμβούλους (που ο ίδιος επέλεξε μαζί με την βοήθεια κάποιων γνωστών αγνώστων -που και με αυτούς μάλωσε-), στους υπαλλήλους του Δήμου, μα πολύ περισσότερο στους παλιούς του φίλους. Αυτούς που τον γνωρίζουν χρόνια τώρα, τον αγάπησαν (κι ενδεχομένως να αγαπούν ακόμα). ΟΧΙ, ο Γρηγόρης Στάμκος προσωπικά, δε θα εκλεγεί ξανά δήμαρχος γιατί αν την πρώτη φορά ο ομάδα του αποτελούντο από 186 (μόνο) τώρα δε θα είναι ούτε στο μισό. Οι αντίπαλοι (Καστερίδης), άκρως ενισχυμένοι με βαριά χαρτιά στον Τομέα Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο χρόνος του κ. Δημάρχου τελειώνει κι ας αρχίσει κι αυτός όπως και ο Παπανικολάου (το ΄10) από τον Γενάρη την υλοποίηση των δημ. έργων (βλ. υπόγειο πάρκινγκ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάλληλος του δήμου Γαιννιτσών 12 χρόνια.πρώτη φορά συναντάω δημαρχο τόσο εργατικό τόσο τυπικό και τόσο άξιο.Αξιόπιστος,διακριτικός με το προσωπικό και πλήρως ενημερωμένος για τα τεκταινόμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης.Εδώ και 3 χρόνια συνεργαζόμαστε άψογα και τρέχουν πράγματα που όχι μόνο δεν υλοποιούνταν απο τους προηγούμενους αλλά ούτε καν έμπαιναν στη διαδικασία να τα σκεφτούν.Η ευγένεια δεδομένη και η συνεργασία άριστη.Αξίζει να αναφέρω και το γεγονός οτι είτε τον ψηφίσαμε είτε όχι, κάποιοι απο εμας,λειτουργεί ισότιμα με όλους.Οι νοοτροπίες με τους κολλητούς, τους καφέδες και τις σταχτοθήκες γεμάτο τσιγάρα στο γραφείο του δημάρχου-ευτυχώς-εικόνες που ανήκουν στο παρελθόν.Αυτό ως απάντηση για την ανακρίβεια που γράψατε ότι μάλωσε με τους υπαλλήλους.

      Διαγραφή
    2. ΠΩ! ΠΩ! ΠΩ! ΓΛΥΨΙΜΟ!!!!!!! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!! ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ , ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ ΟΠΩΣ ΓΛΥΦΕΤΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..... ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΘΩΣ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΓΙΑ ΠΙΑΤΣΑ.... ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!!

      Διαγραφή
  20. ΓΡΗΓΟΡΗ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ;;;
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Yβριστικά σχόλια διαγράφονται ως ανεπιθύμητα.Αιχμηρά σχόλια όμως ,όχι.Οι διαχειριστές δεν μπορούν να γνωρίζουν την ταυτότητα του σχολιαστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μετα απο τηλεφωνήματα που έγιναν στο site μας για σχόλιο που αναφέρθηκε στο pelladothe Στις 9 ΝΟεμβριου και ώρα 1.04 δηλώνουμε ότι δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό site www.meapopsi.gr και αφορά παραπλανητικό σχόλιο χρισημοποιοντας το όνομα μας! Αλωστε δεν υπήρχε ποτε περίπτωση να μπούμε στην διαδικασία ανοιχτών σχολίων όταν έχουμε την δυνατούς της δημοσιογραφικής μας άποψης να την καταθέσουμε επώνυμα μέσα απο το δικό μας site ! Το δηλώνουμε κατηγορηματικά για μια ακόμη φορα ότι πρόκειται για παραπλανητική αναφορά του ονόματος μας! Σας ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ταυτότητα των χρηστών κατά την αποστολή ενός σχολίου ,αν δηλαδή θα φαίνεται ώς ανώνυμος,όνομα,ή admin(διαχειριστής) ΑΛΛΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ που εκείνη τη στιγμή είναι ενεργό,εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο τον χρήστη και όχι από τη διαχείριση του blog. Αν δηλαδή εμείς επισκεφτούμε άλλο blog και σχολιάσουμε οποιαδήποτε ανάρτηση επιλέγοντας admin ,τότε το σχόλιο μας θα φέρει αυτόματα την υπογραφή pelladothe.Αυτά κανονίζονται από την Google και κανείς δεν μπορεί να παρέμβει.Ο διαχειριστής ενός blog που δέχεται σχόλιο δεν μπορεί να αλλάξει την ταυτότητα που επιλέγει ο αποστολέας του σχολίου ούτε φυσικά μπορεί να γνωρίζει την πραγματική ταυτότητά του παρά μόνο αν ο σχολιαστής είναι διαχειριστής άλλου blog ή site της Google οπότε η ταυτότητά του αποκαλύπτεται και αναγράφεται αυτόματα .Όσοι λοιπόν αποστέλετε σχόλια ...ας προσέχετε ποιο κουμπί ταυτότητας πατάτε κατά την αποστολή της άποψής σας.Γίνονται και γκάφες κατά την αποστολή και όλοι το καταλαβαίνουμε.

      Διαγραφή
  23. ρε παιδιά αφήστε τους τοπικούς άρχοντε να κανουν την δουλειά τους! Από τα σχόλια δεν βγαίνουν οι δήμαρχοι αλλά από την κάλπη ! Όλοι θα κριθούν όταν έρθει η ώρα! και ο Στάμκος, και ο παπανικολάου και ο Καστερίδης! Παντως στον στάμκο δεν μπορεί να καταλογίσει κανείς κακοδιαχείρηση! Το αντίθετο. Απλά επικοινωνιακά έχει σοβαρό πρόβλημα γιατί λειτουργεί εγωκεντρικά! Αν τώρα του βγει σε καλό ή κακό αυτό θα το δείξει η κάλπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή