Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Πέλλα: Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο στο Νέο Μυλότοπο



Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 19χρονος γύρω στις 2 το μεσημέρι όταν το δίκυκλο το οποίο οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 57χρονος. 
Σύμφωνα με πληροφορίες το τραγικό περιστατικό συνέβη κοντά στο παλαιό δημαρχείο (σημερινό Γραφείο Συγκοινωνιών) του Δήμου Κύρρου στο Νέο Μυλότοπο του Δήμου Πέλλας και πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο άτυχος νέος μόλις είχε τελειώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών ενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού δυστυχήματος.

2 σχόλια:

  1. Επίσης, να προσθέσετε στο ρεπορτάζ οτι το ασθενοφόρο έκανε 45 λεπτά να φτάσει στο σημείο που έγινε το τροχαίο, αφού είναι το μοναδικό του νοσοκομείου και ήταν σε άλλο περιστατικό. Ο νέος έχασε τη ζωή του λόγω αυτής της καθυστέρησης. Αυτές είναι οι συνέπειες του ξεχαρβαλώματος της υγείας, της εφαρμογής των μνημονίων και της υποδούλωσης στους δανειστές. Άνθρωποι που υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν ανάμεσά μας χάνονται άδικα και μαραζώνουν οικογένειες. Ας κάτσουμε στους καναπέδες μας λοιπόν και ας περιμένουμε από τους λαμπρούς εκπροσώπους μας στην τοπική αυτοδιοίκηση να διεκδικήσουν και να προστατεύσουν αυτά που μας ανήκουν. Αλλά ξέχασα, πέρυσι είχε γίνει μια μεγαλειώδης συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το νοσοκομείο. Ξεφτίλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικιο εχεις και λιγα λες αλλα ποιος νοιαζεται ,,,οι αρχοντες,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή