Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Σπάρτη: Νταλίκα μπήκε μέσα σε σπίτι

Στις 12:40 περίπου τα μεσάνυκτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, νταλίκα με 3 επιβάτες βγήκε εκτός της πορείας της και προσέκρουσε μέσα σε σπίτι στην Ορθίας Αρτέμιδος στη Σπάρτη.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως η νταλίκα είχε πορεία από την Τρίπολη προς τα ΚΤΕΛ Σπάρτης και ο  οδηγός για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα αφού παρέσυρε ένα φοίνικα και μια κολόνα φωτισμού και έπεσε επάνω σε ένα σπίτι.


 

Η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή και ηχηρή, που αρκετοί γείτονες έσπευσαν στο σημείο να δουν τι συνέβη. Μάλιστα το μπροστινό μέρος της νταλίκα γκρέμισε μέρος του σπιτιού, στο οποίο έμενε ένας 65χρονος, ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού του.

Στη νταλίκα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, επέβαιναν 3 άτομα ο συνοδηγός που απεγκλωβίστηκε γρήγορα, ένας επιβάτης στο πίσω μέρος ο οποίος και αυτός βγήκε μόνος του γρήγορα και ο οδηγός ο οποίος εγκλωβίστηκε για αρκετή ώρα.

Η πυροσβεστικές υπηρεσίες Σπάρτης, έσπευσαν με ειδικά μηχανήματα και μετά από περίπου 30 λεπτά, απεγκλώβισαν τον οδηγό ο οποίος είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σπάρτης.




apela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου