Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

«Στοπ» στο κάπνισμα στη Βουλή λένε 88 βουλευτές



Την απαγόρευση του καπνίσματος εντός της Βουλής ζητούν 88 βουλευτές από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ αλλά και ανεξάρτητοι με επιστολή τους στον πρόεδρο του κοινοβουλίου, Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
Την πρωτοβουλία για την επιστολή πήρε ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης και υποστηρίχθηκε ενθέρμως από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πύρρο Δήμα.
Σε ανακοίνωσή του ο Α.Ψυχάρης κάνει λόγο για “απαράδεκτη κατάσταση” σχεδόν σε όλους τους χώρους του Κοινοβουλίου, και τονίζει ότι πρέπει “να ανατραπεί αυτή η εικονα που παρουσιάζει η Βουλή...
δηλαδή οι βουλευτές να αδιαφορούν για τους νόμους που οι ίδιοι ψηφίζουν και πολύ περισσότερο να τους καταπατούν οι ίδιοι, καπνίζοντας σχεδόν παντού στους διαδρόμους, στο Περιστύλιο,στο εντευκτήριο της Βουλής, στα γραφεία των κομμάτων”.
Την επιστολή υπογράφουν, μεταξύ άλλων, ο νυν υπουργός Υγείας Ανδρεας Λυκουρέντζος και οι πρώην υπουργοί υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ανδρέας Λοβέρδος και Δημήτρης Κρεμαστινός.
Ακόμη υπογράφουν ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης, ο Υπουργός Εσωτερικών Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος, οι υφυπουργοί Κωνσταντίνος Τσιάρας, Κωνσταντίνος Καραγκούνης, Γιάννης Ιωαννίδης, ο Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ Θανάσης Μπούρας και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Λεωνίδας Γρηγοράκος.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου