Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Νίκη του Γ.Α.Σ. Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών επί του Γ.Α.Σ. Μελίκης



Με νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές του  υποχρεώσεις το Εφηβικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών για την τελική φάση του πρωταθλήματος εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.  κερδίζοντας την περασμένη Κυριακή 03/02/2013, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», τον «Γ.Α.Σ. Μελίκης», με σκορ 67-44.
Σε ένα πολύ δυνατό και -ταυτόχρονα- όμορφο –παιχνίδι, οι παίκτες του «Μέγα» έδειξαν τις διαθέσεις τους, μπαίνοντας από την αρχή δυναμικά στο παιχνίδι και κτίζοντας μια διαφορά ασφαλείας κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο του αγώνα...

Η καλή άμυνα, αλλά και οι σωστές στην επίθεση συνεργασίες των παικτών της ομάδας των Γιαννιτσών ήταν τα «όπλα» τους για το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας των Γιαννιτσών, Φώτης Δημητριάδης τόνισε :
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν μια εύκολη νίκη που κατάφεραν να πάρουν επειδή έμειναν συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Δουλεύουμε κάτω από πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες επειδή, όπως έχω ξανατονίσει, τα παιδιά είναι μαθητές της τρίτης λυκείου, με ότι συνεπάγεται για τις συνθήκες προπόνησης. Σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος υπάρχουν πολύ καλές ομάδες και το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο. Μαζί με τα παιδιά θα δώσουμε όμως τον καλύτερο εαυτό μας για να πάμε την ομάδα μας όσο πιο ψηλά μπορούμε. Θέλω, τέλος, να δώσω τα συγχαρητήρια στην ομάδα της Μελίκης».

Τα δεκάλεπτα:  14–14,  13–08, 18–12, 22–10.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών:
(Προπονητής: Φ. Δημητριάδης): Λαζαρίδης Χ., Ι., Σουζέλης Ι., Μιχαηλίδης Χ., Αντωνίου Κ., Σατραζάνης Β., Ρώνης Ν., Γκιώσης Ρ., Ιατρόπουλος Δ., Γεωργίου Α., Πονόπουλος Γ., Αράπογλου Δ., Τερζής Α.

Γ.Α.Σ Μελίκης.: (Προπονητής :Ιρ. Ασλανίδης): Πλωμαρίτης Κ., Παυλίδης Β., Κουτσιαμπασόπουλος ., Γαλάνης Α., Παπάζογλου Ε., Καρατζάς Κ.,  Τζαφέρης Κ., Καρέλης Ι., Στάμος Κ., Ποζαρίτης Χ,. Γκόγκας Δ.




Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας http://www.megasgba.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου