Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ορκίστηκε νέα δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Πέλλας.



Ορκωμοσία νέας δημοτικής συμβούλου είχαμε στο Δήμο Πέλλας.Τη θέση του κ.Γιώργου Παπαγεωργίου ,μέλους του συνδιασμού του κ.Στάμκου ,που πριν λίγες μέρες υπέβαλε την παραίτησή του καταλαμβάνει η πρώτη επιλαχούσα κυρία Πωλίνα Μυστακίδου.Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Παπαγεωργίου προχώρησε στην παραίτηση από τα καθήκοντα που ο λαός της Πέλλας του ανέθεσε ,επικαλούμενος προσωπικούς  λόγους, οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο δεν συνέτρεχαν όταν αποφάσισε να ζητήσει την ψήφο των συνδημοτών μας στο πλευρό του κ.Στάμκου.
  Αν πράγματι έτσι είναι οφείλουν όλοι να το σεβαστούν. Αν όμως συντρέχουν άλλοι και
κυρίως πολιτικοί λόγοι , ο παραιτηθείς κ. Παπαγεωργίου είχε υποχρέωση να τους αναφέρει και να τους εξηγήσει ,πριν τα «γνωστά»- ένθεν κακείθεν –παπαγαλάκια, αρχίσουν να εξυφαίνουν σενάρια και να συνωμοσιολογούν γι αυτή του την απόφαση που από μόνη της αποτελεί πολιτικό γεγονός.
Νέα δημοτική σύμβουλος ορκίστηκε η κ. Πωλίνα Μυστακίδου, πρώην διευθύντρια του πολιτικού γραφείου της βουλευτή κ.Φουντουκίδου.

3 σχόλια:

  1. ειναι σιγουρα προσωπικοι λογοι.δεν εγινε αντιδημαρχος αλλα φοβαται να το πει δυνατα.ουτως η αλλως η παρεα σταμκκου αρχισε εδω και καιρο να διαλιεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα είναι ένας βασικός λόγος που αναφέρεις φίλε μου,η αντιδημαρχία ή κάποια θέση γενικώς,απλά ο Στάμκος δεν κατάλαβε και ούτε θα καταλάβει ποιοι και γιατί του φεύγουν τρέχοντας μάλιστα με μεγάλη ταχύτητα. Κάποιος του διαλύει τον συνδυασμό και αυτός αντί να το δει και να το αντιμετωπίσει το ενισχύει κι όλας. Καταλαβαίνω ότι δεν θέλει να ξανακατέβει ως Δήμαρχος αυτό δείχνουν άλλωστε και οι πράξεις του στην κυβερνητική του πολιτική.Κρίμα όμως γιατί έχει μαζί του δυο τρία άτομα πολύ άξια τα οποία μένουν μαζί του και απλά θα τους κάψει και αυτούς.

      Διαγραφή