Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Για απαξίωση των μελών τοπικών συμβουλίων καταγγέλλουν τον Δήμαρχο Πέλλας τοπικοί σύμβουλοι της Δ.Ε. Κ.Βρύσης



κ. Δήμαρχε,

ανακοινώσατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας, πρόσκληση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 9-10-2013 και για να πάρετε αποφάσεις  σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3852/2010 .
Πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης έχετε την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου για το έτος 2014. Με γνώμονα ότι η Δημοτική Κοινότητα Κρύας Βρύσης ανήκει στο Δήμο Πέλλας και σύμφωνα με το Νόμο 3852/2010/αρ.86παρ.4 ,  η Δημοτική Κοινότητα εισηγείται έργα τοπικού χαρακτήρα που πρέπει να περιλαμβάνει το επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου ανάλογα με τις ανάγκες των κατοίκων.

Σας ενημερώνουμε ότι το Συμβούλιο μας στη Δημοτική Κοινότητα Κρύας Βρύσης ουδέποτε έλαβε πρόσκληση για συνεδρίαση για να καταθέσει τη γνώμη του για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2014.
Για άλλη μια φορά φαίνεται η απαξίωση σας απέναντι στα μέλη των τοπικών συμβουλίων και απέναντι στους Δημότες που προσπαθούν να προβάλλουν τα άλυτα καθημερινά τους προβλήματα μέσω των εκλεγμένων συμβούλων. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό αφού κατά το παρελθόν υπήρξαν πολλές και ανάλογες περιπτώσεις.
Ήρθε η ώρα κ.Δήμαρχε να δείξετε τον απαιτούμενο σεβασμό απέναντι στα Τοπικά Συμβούλια και στους Δημότες, να πράξετε τα αυτονόητα.




ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Τοπικοί Σύμβουλοι
Δ.Ε. Κρύας Βρύσης

13 σχόλια:

  1. Να τα να τα. Τα όργανα όχι μόνο άρχισαν αλλά παίζουν και δυνατά..... Όταν σχολιάζαμε τις πράξεις του κ.κ. Δημάρχου σε παρόμοιο άρθρο στο Πέλλα Δώθε, κάποιοι(δικοί του βέβαια εντολοδόχοι), βιάστηκαν και μας είπαν ανόητους άμυαλους και πολλά άλλα. Απαντήστε κύριοι τώρα σε αυτό που θέτουν οι παραπάνω της Κρ. Βρύσης? Ή μήπως είναι ασήμαντο ή μήπως είναι ανοησία???????? Σαν λαγοί φεύγουν όλοι από δίπλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΧΗΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΑΙΤΗΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΡΤΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΝΝΙΤΣΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ9 Οκτωβρίου 2013 στις 1:03 μ.μ.

    ΠΑΡΤΑ ΣΤΑΜΚΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ.........
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ..........
    ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ-ΑΥΛΟΚΟΛΛΑΚΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ, ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ........ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    (ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ???????!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά υπάρχουν νόμοι?Ηθικά θα είστε εντάξει που θα περασει το τεχνικο πρόγραμμα? Οι κυριοι τις Κρυας Βρυσης φωνάζουν.Στις αλλες ενότητες εγινε συμβουλιο για το τεχνικό? Μηπως ηρθε η ώρα της αντιπολίτευσης να πάρει θέση επιτέλους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας πάρουν θέση επιτέλους,,θα περάσουν τα 3,5 χρόνια και μετα που θα βρουν μικρόφωνο;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΔΩ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ...ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ...ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΙΕΤΑΞΕΣ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΙΤΣΙΚΑΣ?ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδια στην κρύα βρυση θα πάθει μεγάλη πλάκα! Του έμειναν η Κατερινα ο Δημητρης και ο Παυλος! Ασε που δεν έχει πλοιοψηφια στους συμβούλους! Καζαντζιδης έχετε γεια Σκαπερδας έχετε γεια Σικοβαρης έχετε γεια Παπαδοπουλος δεν προλαβενει απο τον βιοαγρο Δεληγιαννιδης πολυ έμπειρος για μην ζυγίζει τα πράγματα πριν την τελική του απόφαση! Σταμκο όπως σ έβγαλε η κρύα βρυση έτσι θα σε στείλει Σπιτι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ,Α Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΗ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΝΑ ΑΔΙΑΦΩΡΕΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ,ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΕΙ,ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΕ,ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΙΛΟΓΟ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ...ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΓΑ....ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟ! ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΞΑΛΟΥ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΙ ΕΣΥ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ? ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΑ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ? ΚΑΙ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ, Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΦΟΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον στα πρωτα δεκα μετρα απο το 100αρι θα παθει φουιτ. αλλωστε επειδη ο αγαπητος και συμπαθης κατα τα αλλα προεδρος ειναι και αδυνατουλης, θα καταλαβει τωρα οτι η εκλογη του ηρθε απο Θεοδωριδη,Ναυροζιδη,Καζαντζιδη,Σικοβαρη. τωρα τον κοβω να μην εκλεγεται ουτε σε συμβουλιο της γειτονιας του....

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκαιο αγαπητέ,αλλά οι πρώτοι που κόπηκαν ήδη από τον κόσμο γιατί τους πήρανε χαμπάρι είναι αυτοί που αναφέρεις,με αρχηγό βέβαια τον κ.κ. Αντιπεριφερειάρχη που σε λίγο θα είναι πρώην και σε αυτό. Τον πήρανε πρέφα και θα τον πάρουν και με τις πέτρες.

      Διαγραφή