Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

22χρονος νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα στη θεσσαλονίκη!



Τη ζωή του στην άσφαλτο έχασε ο οδηγός του Ι.Χ.
Μια ζωή χάθηκε στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε πριν λίγο στη Θεσσαλονίκη, στο δρόμο Πανοράματος- Χορτιάτη, ενώ τουλάχιστον ακόμα τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου με δύο λεωφορεία του ΟΑΣΘ.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, νεκρός είναι ο 22χρονος οδηγός του ΙΧ που σύμφωνα με το thesstoday.gr υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία.
Τέσσερις τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Χρήστο Στεφανίδη που μίλησε στο thestival.gr, ο νεαρός οδηγός, θέλησε να προσπεράσει το λεωφορείο με αριθμό 688 γραμμη της γραμμής 58. Στην προσπάθειά του να τον διευκολύνει ο οδηγός του αστικού, έκανε στην άκρη στο χαντάκι, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματίες.
Ωστόσο, ο οδηγός του λεωφορείου υπ’ αριθμόν 685επίσης της γραμμής 58 δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα την μετωπική σύγκρουση των δύο οχημάτων. Εκτός από τους πέντε τραυματίες που μεταφέρονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός του λεωφορείου, σε δύο ακόμη παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο σημείο.
Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου