Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Ο Τζιτζικώστας ψάχνει για νέο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας.



Πληθαίνουν οι συζητήσεις και πυκνώνουν οι επαφές του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολου Τζιτζικώστα με πρόσωπα και παράγοντες στην Πέλλα καθώς υπάρχει πλέον οριστική απόφαση για την επιλογή νέου προσώπου για την Αντιπεριφέρεια μας. Στη θέση του απερχόμενου κ. Θόδωρου Θεοδωρίδη, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Τζιτζικώστας επιθυμεί να τοποθετήσει νέο πρόσωπο όχι κατ’ανάγκη και από τους ήδη εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους.Η εξέλιξη αυτή ανατρέπει το σχεδιασμό των....
Ανδρίτσου και Νουσικύρου οι οποίοι εδώ και καιρό εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον να
καλύψουν τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη ακόμη και νωρίτερα από τις επερχόμενες εκλογές και ειδικά στην περίπτωση που προέκυπταν «έκτακτα γεγονότα» όπως από συγκεκριμένους κύκλους διαδίδοντο. Το μόνο βέβαιο είναι πως στη λίστα των ενδιαφερομένων υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη τρεις παράγοντες της ευρύτερης κεντροδεξιάς στην Πέλλα, δύο από την περιοχή των Γιαννιτσών και ένας από την Αριδαία. Και οι τρεις είναι ιδιαίτερα γνωστοί από την ενασχόλησή τους στην τοπική αυτοδιοίκηση. Όλα πάντως συνηγορούν στο γεγονός πως  ο θεσσαλονικιός Περιφερειάρχης δεν πρόκειται να εμπλακεί ιδιαίτερα με τους τοπικούς βουλευτές και δημάρχους, την γνώμη και τις προτάσεις  των οποίων θα ακούσει και θα αξιολογήσει στο βαθμό που αυτές δεν θα επιφέρουν ενδοπαραταξιακές διενέξεις.
Τοποτηρητής.

22 σχόλια:

  1. O τζιτζι δεν σκεφτεται αλλαγή αλλά απαλλαγή από τον θεοδωριδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τζιτζικώστας έχει καταλήξει στο πρόσωπο του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και όταν γνωστοποιηθεί το όνομά του θα "σκάσει μεγάλη βόμβα"!!! Αν μη τι άλλο πρόκειται για όνομα - έκπληξη που θα συζητηθεί πολύ.... Θυμηθείτε αυτό που επισημαίνω, είναι απολύτως έγκυρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΧ ΩΧ ΩΧ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η επιλογή του προσώπου για αντιπεριφερειάρχη γίνεται για τις επερχόμενες έκλογές? η γιατί έγινε κάτι με τον θεοδωρίδη και θα μασ χαιρετίσει πρόωρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένας φίλος της Πέλλας.11 Οκτωβρίου 2013 στις 11:15 π.μ.

    Ο Τζιτζικώστας θα καθαρίσει όλα τα απολιφάδια του Ψωμιάδη ακόμη κι εκείνους που στις τελευταίες εσωτερικές εκλογές έσπευσαν να αδειάσουν τον Διονύση Ψωμιαδη και να το παίξουν με τον Αποστόλη.Μεταξύ αυτών κι ο δικός σας ο θοδωριδης που η φήμη του εχει φτάσει σ'όλα τα γραφεία των Αθηνών ,πολιτικά και μη.Απλά απορώ πως τον ανεχεστε τόσα χρόνια.Να το ψάξετε ως πολίτες εκεί στην όμορφη πλήν άτυχη Πέλλα.
    Ένας φίλος που αγαπάει τον τόπο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ...ΕΤΣΙ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μολις ο γιγαντας θοδωρος αποφασίσει και μας κανει την τιμή εμας τους ιθαγενείς να κατεβει για δημαρχος θα γίνουν τα εξής:
      Θα επιστρέψει ο καραμανλης,θα βρεθει ο ταφος του μεγα αλεξανδρου,θα ερθουμε σε επαφη με εξωγηινους,θα βρεθει η χαμενη ατλαντιδα,θα γεννήσει η κοτα μας τετραγωνο αυγο και........ο σωκρατης θα αρχίσει να πίνει καφε με την κατερινα!!!!!

      Διαγραφή
    2. ε όχι και να αρχίσει η Κατερίνα να πίνει καφέ με τον Σωκράτη!!!

      Διαγραφή
  7. πωσ δεν ξερουμε.....θα γινουν μαλλια κουβαρια με τον καστεριδη θα τρεχουν και δεν θα φτανουν ποιοσ να βαλει τουσ καλυτερουσ στο ψηφοδελτιο του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο καστεριδης μπορει να κανει μονος του ψηφοδελτιο δεν εχει αναγκη το θοεδωριδη και θα το δειτε ενας ενας ηδη ολοι ερχονται κοντα του γιατι ξερουν οτι η μοναδικη περιπτωση προκειμενου να δουμε ασπρη μερα ειναι αυτος και ο συνδιασμος του.κανενας αλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ....ΕΤΣΙ ΔΙΑΔΙΔΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΣ!

      Διαγραφή
  9. Πλάκα έχετε.Γράφετε κ απαντάτε μετα στον εαυτό σας;Οχι οχι δεν κρίνεται απαραίτητη ακόμη η επίσκεψη σας σε ψυχίατρο,αντεχετε ένα γύρο ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Καστεριδης έχει τη Νατάσσα δεν θέλει κανέναν άλλο..θα ΣΑΡΏΣΕΙ η τυπισσα θα τους πάρει όλους τα σωβρ....α..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καστερίδης είναι ένα απλό και φιλικό καμένο χαρτί.Και μαζί του θα κάψει και πολλούς άλλους, όπως η αξιότιμη Νατάσα, αλλά φυσικά όχι τους καμένους που πάνε μαζί του.Κάτι περίεργοι αποτυχημένοι από χωριά που του πούλησαν μεγάλο παραμύθι για πολλούς ψήφους κλπ.Κρίμα σ αυτούς που θα δοκιμάσουν την τύχη τους με τον Καστερίδη γιατί οι άλλοι οι παλιοί το ξέρουν καλά το ποίημα και χτυπάνε κι όπου βγει.

      Διαγραφή
  11. Δεν ξανασχολιάζω γιατί με κόβεται συνέχεια. Τόσο πολύ αγαπάει αυτή η σελίδα τον πολιτικό ''μαϊντανό'' του Νομού που δεν δημοσιεύει τα σχόλια μας? Ή μήπως είναι δική του και πέσαμε σε λάκκο? Πάντως τον πήρανε χαμπάρι όλοι όχι τώρα εδώ και καιρό και θα δείτε τι εννοώ στο άμεσο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο καστεριδης εχει κανει συμφωνια με τον παπανικολαου και θα το δειτε σε λιγο καιρο.τα πρωτοκλασατα στελεχη του παπανικολαου εχουν αριστη και κολλητη σχεση με τον καστεριδη και θα δειτε σε λιγο καιρο τι σκηνικο θα παιχθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΚΟΛΟ ? ΤΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

      Διαγραφή
    2. βοήθεια βοήθεια φοβηθήκαμε!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Όσο για τα σωβ....α σίγουρα πράγματα.Κοιτά όμως να μην πάρει μόνο αυτα.......

      Διαγραφή
    4. Το σενάριο αυτό έχει βάση.Γίνονται πολλά στην πολιτική προκειμένου να εξυπηρετηθούν καταστάσεις και πρόσωπα. Πάντως οι Καστερίδης, Θεοδωρίδης και Παπανικολάου δεν είναι άτομα που έχουν πρόβλημα να κάνουν ακόμη και σύμπραξη προκειμένου να επιβιώσουν πολιτικά. Και οι τρεις είναι για μια οκά φασόλια που λέει και ο λαός. Ειδικά ο Θεοδωρίδης δεν έχει έλεος σε όλα όσα κάνει για να βγει μπροστά. Θα το δείτε πως θα εξελιχθεί το θέμα και θα πάθετε πλάκα.

      Διαγραφή
  13. Κανε λίγο υπομονή και θα δεις αν ισχύουν αυτα που σου λέω.Ποιος Φωσκολος ρε φίλε εδω τον έχουμε ξεπεράσει κατα πολυ.Μόλις θα δεις τον Καστεριδη με τον Παπανικολαου χέρι χέρι τότε θα τα ξαναπούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομίζω ότι έχουν βασικές ..ιδεολογικές διαφορές , αλλά κυρίως υψομετρικές! τους φαντάζεσαι χέρι χέρι στο προεκλογικό βήμα;

      Διαγραφή