Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Τρεις μεταγραφές και πρώτη φιλική νίκη για την Αναγέννηση Γιαννιτσών


Τις πρώτες της μεταγραφές πραγματοποίησε η ομάδα της Αναγέννησης που ένταξε στο ράστερ της 3 ποδοσφαιριστές με γνώση της κατηγορίας. Έτσι έστω και αργά το ρόστερ εμπλουτίζεται και με παίκτες έμπειρους που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα.
Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι  Παναγιώτη Βοσνιάδη και Γκέρμαν Νταντίδη και Τελλος...



Ο πρώτος είναι 23χρονος τερματοφύλακας, πέρυσι αγωνίστηκε στον Μακεδονικό, ενώ στο παρελθόν  σε Πυρσό Γρεβενών, Οδυσσέα Κορδελιού, Καμπανιακό και Αχιλλέα Τριανδρίας.
Όσο, για τον τελευταίο,  έμεινε ελεύθερος από την Αναγέννηση Επανομής, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι  τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε  στους  Ερασιτέχνες του Ηρακλή.
 

Ο Θανάσης Τέλλος που είναι  28χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε πέρυσι σε Μακεδονικό και Τηλυκράτη Λευκάδας, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Πανσερραϊκού, Καστοριάς, Αχαϊκής, Καλαμάτας και Αναγέννησης Επανομής.

Στο μεταξύ πρώτο φιλικό και πρώτη νίκη για τη ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών που κέρδισε με 1-2 σκορ μέσα στα Κουφάλια την τοπική ομάδα.
Οι κυανόλευκοί με πολλούς υπό δοκιμή παίκτες στην σύνθεση τους κέρδισαν με σκόρερ τους Τελλο που έκανε το 0-1 και Τζεβελέκη (1-2) ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι. Οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει με τον Χριστουρίδη.
Την Τετάρτη η ομάδα των Γιαννιτσών θα μεταβεί στο Καιμακτσαλάν (όρος Βόρρας) και στον Π. Αγ. Αθανάσιο για το κύριο στάδιο της προετοιμασίας τους . μέχρι τότε αναμένεται να εμπλουτιστεί και το ράστερ της ομάδος με παίκτες.


Πηγή  matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου