Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

«Θα φύγω από αυτή τη σκ... χώρα»


«Σε λίγους μήνες θα φύγω από αυτή τη σκατοχώρα που με κάνει να θέλω να ξεράσω. Φτάνει»: Ο... αθυρόστομος Σίλβιο Μπερλουσκόνι ξαναχτυπά, αυτή τη φορά πάντως ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο...
Αγανακτισμένος

Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Βάλτερ Λαβιτόλα, ο Ιταλός πρωθυπουργός, εν εξάλλω καταστάσει, φέρεται να δηλώνει αγανακτισμένος από τις επιθέσεις που δέχεται και τονίζει ότι...

...το μόνο που έχουν να του προσάψουν είναι ότι είναι... σεξουαλικά ενεργός (όχι με αυτό ακριβώς το λεξιλόγιο). Συνομιλία που υποκλάπηκε και «είδε» το φως της δημοσιότητας, εκθέτοντας ακόμα περισσότερο τον καβαλιέρε... Ο Λαβιτόλα, σύμβουλος για αμυντικά θέματα, φέρεται με τη σειρά του αναμεμειγμένος σε μία υπόθεση εκβιασμού του Μπερλουσκόνι, από κοινού με τον επιχειρηματία Τζιανπάολο Ταραντίνι.
Συνοδοί
Ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του συνελήφθησαν μάλιστα χθες, κατηγορούμενοι ότι έστελναν συνοδούς στα διαβόητα πάρτι του Μπερλουσκόνι και στη συνέχεια εκβίαζαν τον πρωθυπουργό, προκειμένου να πουν στους ερευνητές ότι ο Καβαλιέρε δεν γνώριζε πως οι γυναίκες ήταν ιερόδουλες, αποσπώντας έτσι τουλάχιστον μισό εκατομμύριο ευρώ από τον Ιταλό πρωθυπουργό.
Εκτεθειμένος
Και μολονότι ο Μπερλουσκόνι διαβεβαιώνει ότι «απλώς βοήθησε μια οικογένεια που είχε ανάγκη», βρίσκεται για μία ακόμα φορά εκτεθειμένος σε ένα ακόμα σκάνδαλο ?και μάλιστα σε μία κρίσιμη στιγμή για το πολιτικό και οικονομικό μέλλον της Ιταλίας.

Πηγή  imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου