Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Επιστροφή στις νίκες για την Αναγέννηση 2-1 τον Θρασύβουλου



Επιστροφή στις νίκες για την Αναγέννηση μετά από 4 αγωνιστικές που την επιτρέπει να παραμένει σε τροχιά play off πραγματοποίησε κάτω από συνεχή βροχή επί του Θρασύβουλου με σκορ 2-1 σε ένα αγώνα με έντονο ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό καθώς οι φιλοξενούμενοι τα έπαιζαν όλα για όλα προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση πράγμα το οποίο παραλίγο να το καταφέρουν με τον Λαμπάκη να αναδεικνύετε φύλακας άγγελος της ομάδας του καθώς απέκρουσε δύσκολο σουτ στις καθυστερήσεις.
Το παιχνίδι παρουσία 400 και πλέον φιλάθλων πραγματοποιήθηκε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο καθώς...

... δυνατή βροχή ξεκίνησε πριν την έναρξη της αναμέτρησης και δεν σταμάτησε λεπτό. Η ομάδα της Αναγέννησης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι από τον αντίπαλό της και δημιούργησε ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ από πολύ νωρίς.

Φάσεις και γκολ της αναμέτρησης:
Στο 8ο λεπτό θα έχουμε την πρώτη καλή ευκαιρία από πλευράς γηπεδούχων με σουτ του Φάμπιο μέσα από την περιοχή για να μπλοκάρει ο Σταυριανός για τους φιλοξενούμενους. Δύο λεπτά νωρίτερα ο διαιτητές αρνήθηκε να καταλογίσει πέναλτι σε ανατροπή του Φελίπε από τον Προβατίδη μέσα στην περιοχή του Θρασύβουλου και σε καλή θέση του πρώτου για σουτ.
Στο 9’ λεπτό σουτ του Ιορδανίδη θα στείλει την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.
Στο 34’ εκτέλεση φάουλ του Ιορδανίδη η μπάλα θα βρει στο αμυντικό τοίχος για να καταλύξει σε κόρνερ περνόντας ξυστά από την εστία του Σταυριανού.
Στο 35’ ο Χατζόγλου θα κερδίσει πέναλτι για την Αναγέννηση το οποίο θα εκτελέσει εύστοχα ο Ιορδανίδης ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.
Σουτ του Στεφανίδη θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Σταυριανός στο 45’.
Στις καθηστερήσεις του ημιχρόνου η Αναγέννηση θα διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Σερέτη να κάνει την σέντρα και με τον Στεφανίδη από κοντά με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δύχτια.
Σουτ του Φελίπε στο 50’ θα διώξει σε κόρνερ ο Σταυριανός.
Νέο σουτ από πλευράς και πάλι της Αναγέννησης από τον Ιορδανίδη αυτή την φορά θα αποκρούσει δύσκολα ο Σταυριανός. Δύο λεπτά αργότερα ούτε το σουτ του Στεργίδη θα έχει καλύτερη τύχη καθώς θα καταλήξει άουτ.
Μεγάλη ευκαιρία με δυνατό σουτ του Ιορδανίδη ο Σταυριανός θα πραγματοποιήσει δύσκολη απόκρουση κρατώντας το 2-0.
Στο 74ο λεπτό ο Θρασύβουλος θα καταφέρει να μειώσει σε 2-1 με κοντινό σουτ του Κεϊτά σε μία από τις λίγες επιθέσεις των φιλοξενουμένων.
Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι θα πιέσουν για την ισοφάριση και όπως αναφέραμε και στην αρχή, λίγο έλειψε να το πετύχουν στις καθυστερήσεις με δυνατό σουτ το οποίο όμως θα αποκρούσει με υπερπροσπάθεια ο Λαμπάκης χαρίζοντας έτσι μία πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Νίκος Παναγιωτίδης): Λαμπάκης, Σερέτης, Χατζόγλου, Φελίπε (75΄ Καρπαθάκης), Στεργίδης (73΄ Σπαθάρας), Φάμπιο, Ντατίδης, Σκέμπης, Μπουτζίκος, Στεφανίδης, Ιορδανίδης (85΄ Μπαξεβάνος).  
Θρασύβουλος (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης, Ντα Κόστα, Πλαβούκος, Προβατίδης (26' Μουκίδης), Πάνος, Αγκόλι (60' Μπέκα), Καλαμιώτης, Κεϊτα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πουλήμας (Κέρκυρας)
 ΒΟΗΘΟΙ: Καραλής, Τίκας (Ηπείρου)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου