Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Σε πολιτική απομόνωση ο Θεοδωρίδης.

Κεραυνός εν αιθρία ήταν για τον κ.Θεοδωρίδη και τους συνεργάτες του η οριστική και αμετάκλητη παύση του Παναγιώτη Ψωμιάδη από τα καθήκοντά του,μετά την απόφαση του Άρειου Πάγου.Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας μέχρι πρότινος διέδιδε πως το θέμα με την έκπτωση του Ψωμιάδη έχει λήξει, καθώς η απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας θα τον δικαίωνε.Έτσι κατέστρωνε σχέδια και έκανε όνειρα για τις επόμενες εκλογές της Αυτοδιοίκησης.Τώρα όμως όλα γκρεμίστηκαν.Η πολιτική απομόνωση του Θεοδωρίδη από στελέχη του κόμματός του και ευρύτερα από την κοινωνία της Πέλλας τον έχει φέρει σε απόγνωση καθώς αντιλαμβάνεται πως δε θα υπάρξει άλλη περίπτωση "Ψωμιάδη" για να διασωθεί. Η δημοσιοσχετίστικη πολιτική που ακολουθεί με την
περιφορά του σε πάσης φύσεως πανηγύρια και εκδηλώσεις δεν είναι αρκετή και δεν μπορεί να τον διασώσει .Όλοι πια συμφωνούν πως η ανυπαρξία ουσιαστικού έργου στην Αντιπεριφέρεια Πέλλας αλλά κυρίως οι τραγικές ευθύνες του ίδιου και του έκπτωτου Ψωμιάδη για την απώλεια του έργου για τον οδικό άξονα Χαλκηδόνα-Γιαννιτσά ουσιαστικά αποκάλυψαν τις πραγματικές ικανότητες και δεξιότητες του διασωθέντα ελέω Ψωμιάδη,κύριου Θόδωρου Θοδωρίδη.

14 σχόλια:

  1. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΩΜΙΑΔΗ.Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΑΣΕ.Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΕΞΥΓΕΙΑΝΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ Σ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ;

      Διαγραφή
  2. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ.ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O θεοδοριδης το μονο που εχει να παρουσιασει ειναι ο διορισμος του γιου του στη νομαρχία.Ας μας πει ο πρωτος που σχολιασε πως αισθανεται για αυτο.Αν δεν ηταν ο Ψωμιαδης δεν θα υπηρχε θοδωριδης.Και οταν δεν θα υπαρξει Ψωμιαδης τότε φυσικα δε θα υπαρξει και θοδωριδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το μονο εργο που παρουσιασε εναι οι πλαστικοι σωληνες και ο διορισμος του γιου του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο θεοδωρίδης είναι η κλασική περίπτωση κατ'επάγγελμα αιρετού.Είναι τέτοια η υπεροψία τους που θεωρούν πως η κοινωνία τους χρωστάει.Στον κουβά και τούτος και οι αλλοι σαν και τούτον.

      Διαγραφή
  5. Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΥΦΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΑ ΖΩΑΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχα!ως ο πρωτος που σχολιασε..εσεις ειστε τοσο μονοι πολιτικα και τοσο λιγοι.ασχολειστε καφενειακα με την πολιτικη κ κραζετε αυτους που δεν σας εξυπηρετουν.στην ουσια αυτους που γλειφετε..φαινεται τεραστια εμπαθεια οταν αναφερεται καποιος στον τσουφλιδη η στον θοδωριδη ως προσωπα και οχι θεσμικες θεσεις..ειστε για λυπηση..οσο για το θεμα του διορισμου.κ για μενα ειναι λαθος οπως πηγε να γινει αλλα σκεψου να μπορει να μπει σε μια θεση ο γιος σου αλλα να μην σκεφτεσαι το αποτελεσμα..και τι εγινε?εδω πρωην δημαρχοι κ βουλευτες που γλειφετε διοικουν νοσοκομεια κ διαφορα μετα κ πριν τις εκλογες..τουλαχιστον ο θεοδωριδης εχει δουλεψει πολυ..αλλα δεν θα συνεχισω να υπερασπιζομαι την προσωπικοτητα του.το εργο του μ ενδιαφερει.κ αξιζετε χειροτερο απ αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε λίγο θα προτείνεις και την αγιοποίησή του ρε φίλε.Αυτό με το γιο του μ'αρεσε πως το έκανες γαργάρα και το προσπέρασες.Όσο για το έργο του αν έχεις την καλοσύνη στείλε τη λίστα γιατί η πλειοψηφία του κόσμου έχει άλλη αποψη.Ακόμη και οι φίλοι του Θεοδωριδη παραδέχονται πως εκλέχθηκε γιατί απλά κατέβηκε με τον Ψωμιάδη που ο Μπολαρης δεν μπορούσε με τίποτα να νικήσει.Όπου διαφωνείς σε αυτό το σημείο σε παρακαλώ πες μας την διαφορετική άποψή σου.Φταίνε εκείνοι που διαφωνούν με το κάθε θοδωριδη και δε φταίτε εσεις τα λιβανιστήρια που υποπτεύομαι πως είστε και υπάλληλοι του;;

      Διαγραφή
    2. TORA TI DA KANI O FILOS TOU O PANIDIS.STIN ANAPTIXIAKI LOGISTIS,STO EPIMELITIRIO LOGISTIS,STON KATARAKTI EPISIS,STO KTEL KAI EKI STO D.ALMOPIAS.MPORIGIA TOYS PARAPANO NA GRAPSI TOUS GLIFI.MONO TON STAMKO DEN TON KATAFERA.AFTI EINE I DIMOSIOGRAFIA POU DIVAZETE.

      Διαγραφή
  7. ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠ ΤΟ ΠΕΡΙΒΒΑΛΟΝ ΤΟΥ ΤΣΟΥΦΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΩΦΕΛΗΘΗΚΕ..ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ.ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΞΗΣ:Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΧΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΟΥΝ..ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ(ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ,ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ)...ΕΝΩ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ,ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΑΝ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ...(ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ)..Ο ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ,ΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ 6ΜΗΝΟ Η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ..ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο ΤΣΟΥΦΛΙΔΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ο Κ.ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΩΣ ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΩ ΟΥΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΟΜΩΣ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΩΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 20ΕΤΙΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΑΜΟΥΣΤΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ..ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ..ΜΠΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ ΕΓΛΕΙΦΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ....


    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΤΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΛΟΓΩ ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ..ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ Η ΕΞΛΙΞΗ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ.


    ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕ ΠΑΝΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΦΕΡΩ ΑΠΟΨΗ..ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ,ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ..ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ..ΓΙΑΤΙ?ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ..ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ..ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΗΣ Ο ΠΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΥ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιος άλλος θα έγραφε ένα τέτοιο ολόκληρο κατεβατό εκτός από τον Τσουφλίδη ή τον γιο του Θεοδωρίδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαχαχα!δεν ειμαι ουτε ο τσουφλιδης ουτε ο θοδωριδης ουτε ο γιος του και ουτε συγγενης.ουτε χωριανος.αλλα και παλι καρφωνεστε απο φοβο και κουτσομπολιο.θα ηταν τουλαχιστον γελοιο ν ασχολουνται μ αυτες τις μικροτητες αυτοι και να μην αασχολουνται απ το πρωι μεχρι το βραδυ με τα της περιφερειας κ οχι με τα προσωπικα τους ...εγω ομως σου λεω τ ονομα μου και μιλαω επωνυμα οποτε θελεις αν μου πεις κ το δικο σου .και μπορουμε να μιλησουμε για οποιοδηποτε θεμα του δημου σ οποιοδηποτε επιπεδο γιατι μονο αυτο μ ενδιαφερει το μελλον της πολης των γιαννιτσων.. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην καρφώνεσαι λέμεεε.....Το μέλλον των Γιαννιτσών δεν μπορεί να έχει και δεν θα επιτρέψουμε να έχει σχέση με ανθρώπους σαν τον Θεοδωρίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή