Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Όμορφες χωρίς να ξοδευτείτε



Μικρές συμβουλές για να αποκτήσετε τη χαμένη σας λάμψη που δεν κοστίζουν ούτε ένα ευρώ!- Πίνετε καθημερινά το πρωί μισό ποτήρι νερό με λίγο στυμμένο λεμόνι και θα έχετε δέρμα πιο φωτεινό.- Εάν έχετε κύκλους ή πρησμένα μάτια, τοποθετήστε πάνω τους φέτες αγγουριού ή πατάτας.- Εάν λόγω του κρύου έχουν σκάσει τα χείλη σας, αλείψτε τα με μικρή ποσότητα μελιού και αφήστε το να δράσει. - Πώς μπορείτε να καταπολεμήσετε την κακοσμία του στόματος; Μασώντας φύλλα φρέσκου δυόσμου.- Εάν τελείωσε η κρέμα κατά της κυτταρίτιδας, μπορείτε να συνεχίσετε το έργο κάνοντας έντονο μασάζ με μία λεμονόκουπα
στα επίμαχα σημεία. Αφήστε το λεμόνι να δράσει για ένα 1-2 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύντε με νερό.
- Μπορείτε να φτιάξετε μια σπιτική λοσιόν ντεμακιγιάζ χρησιμοποιώντας γάλα ή γιαούρτι σε βαμβάκι, με το οποίο θα ταμπονάρετε απαλά το πρόσωπό σας κι έπειτα θα το ξεπλύνετε με χλιαρό νεράκι.
- Για να «σβήσετε» τα μαύρα στίγματα στο δέρμα, τρίψτε καλά τα συγκεκριμένα σημεία με μία φέτα φρέσκιας ντομάτας και μετά ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
- Έχετε ακμή -και μάλιστα σε έξαρση- και θέλετε να την καταπραΰνετε; Βράστε χαμομήλι, σουρώστε το και αφήστε το να κρυώσει. Καθαρίστε το πρόσωπό σας με σαπουνάκι και ξεβγάλτε το με το νερό του χαμομηλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου