Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

«Πύρρειος» νίκη του ΓΑΣ «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών επί της « Α.Γ.Ε.» Πιερίας



Την δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πραγματοποίησε, το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του «Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών» κερδίζοντας το περασμένο Σαββάτο 01/12/2012, στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», την «Α.Γ.Ε Πιερίας», με σκορ 53 - 47.

Σε ένα παιχνίδι  που πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν τα λάθη και από τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι κατάφεραν στα τελευταία λεπτά του αγώνα να πετύχουν κάποια εύκολα καλάθια που τους κράτησαν όρθιους και τους έδωσαν το «ροζ φύλλο» της αγωνιστικής...


Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας των Γιαννιτσών, κ. Γιάννης Κασιμίδης, τόνισε: «Σήμερα νομίζω ότι στα θετικά πρέπει να κρατήσουμε μόνο τη νίκη η οποία, με τον τρόπο που επιτεύχθηκε, πρέπει να μας κάνει να προβληματιστούμε. Η εμφάνισή μας δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Ήμασταν κακοί επιθετικά και πρέπει να δουλέψουμε πολύ πάνω σε αυτόν τον τομέα. Δεν μπορεί συνεχώς να μας δίνει την νίκη μόνο η άμυνα. Σε κάθε περίπτωση κρατάμε το νικηφόρο αποτέλεσμα και συνεχίζουμε την δουλειά στους τομείς που χρειάζεται».

Τα δεκάλεπτα:  07–11,  17–12, 12–10, 17–14.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών:
(Προπονητής: Γ. Κασιμίδης - Κ. Χατζηαντωνίου): Πατσιάνης Γ., Χανός Κ., Παναγιωτίδης Αν., Ζαγανίδης Μ., Βασιλειάδης Ι., Παναγιωτίδης Αν., Γεωργίου Αγγ., Ποζουκίδης Π., Ρώνης Ν., Γκιώσης Ρ., Μιχαηλίδης Χ., Μωυσίδης Η.

Α.Γ.Ε Πιερίας:
(Προπονητής Π. Αθανασιάδης): Χαρισόπουλος Γ., Πιτσιατάς Γ., Μπουλούμης Θ., Σαββίδης Γ., Κασιτερόπουλος Π., Παπαγεωργίου Β., Χατζηκώνου Σ., Σαπίδης Γ., Κυριακού Σ., Παπαγιάννης Κ., Γρηγοριάδης Λ., Καρακασίδης Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου