Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Βγήκε από το νοσοκομείο η Κέιτ.(φωτο)



Η Κέιτ, η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, βγήκε αργά σήμερα το πρωί από το νοσοκομείο του Λονδίνου όπου είχε εισαχθεί τη Δευτέρα με έντονες ναυτίες που οφείλονται στην εγκυμοσύνη της, διαπίστωσε φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.Η νεαρή γυναίκα εμφανίσθηκε στο μπράτσο του συζύγου της στην είσοδο του νοσοκομείου, χαμογελαστή και μ' ένα μπουκέτο κίτρινα τριαντάφυλλα στο χέρι, πριν επιβιβαστεί σε αυτοκίνητο και αναχωρήσει για το ανάκτορο του Κένσινγκτον στο Λονδίνο, όπου πρόκειται να αναπαυθεί για λίγο καιρό, διευκρίνισαν οι υπηρεσίες της.
 O William αψήφησε το βασιλικό πρωτόκολλοΤις τρεις ημέρες νοσηλείας της συζύγου του
ο πρίγκιπας William δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της, δείχνοντας την αγάπη του και τα συναισθήματά του, παραβιάζοντας κατά έναν τρόπο το βασιλικό πρωτόκολλο. Συνήθως, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αποφεύγουν τις επισκέψεις στα νοσοκομεία, ή έστω τις πολύωρες επισκέψεις.

Ο William από την πρώτη ημέρα νοσηλείας της Kate την επισκεπτόταν καθημερινά και έμενε κοντά της περισσότερες από πέντε ώρες, κάτι που δεν το έχει κάνει ποτέ γαλαζοαίματος.Η μόνη που δεν ακολούθησε αυτό το άτυπο πρωτόκολλο ήταν η μητέρα του, η αείμνηστη πριγκίπισσα Diana, όταν στα οκτώ του χρόνια είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι από μπαστούνι του γκολφ. Ο μικρούλης πρίγκιπας έπρεπε να χειρουργηθεί στο κρανίο, ώστε να αποσυμφορηθεί η πίεση στον εγκέφαλό του. Η Diana ξημεροβραδιαζόταν στο πλευρό του, ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος, μετά τις διαβεβαιώσεις των γιατρών ότι ο γιος του είναι ασφαλής, παρέμεινε στο νοσοκομείο 17 λεπτά (!) και στη συνέχεια πήγε στην Όπερα όπου ήταν καλεσμένος, όπως δημοσίευσε η Daily Mail

Επίσης, η βασίλισσα Ελισάβετ μένει μακριά από τα νοσοκομεία όταν πρόκειται για προσωπικές υποθέσεις. Η μόνη περίπτωση που βρέθηκε στο King Edward VII ήταν όταν ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος υπεβλήθη σε επέμβαση καρδιάς. Ωστόσο, το καλοκαίρι που νοσηλεύτηκε δύο φορές τόσο στη διάρκεια των εορτασμών του Αδαμάντινου Ιωβηλαίου της και αργότερα το καλοκαίρι έμεινε μακριά. Όπως αναφέρεται από κύκλους των Ανακτόρων "αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρονται, αλλά η βασίλισσα έχει συνείδηση πως αν επισκεφθεί ένα νοσοκομείο υπάρχει μία ολόκληρη διαδικασία που πρέπει να γίνει και να ανακατατευθεί ένας σωρός κόσμου και προτιμά να μένει μακριά ώστε ο ασθενής να έχει την ηρεμία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου