Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Στον αέρα μισθοδοσία Δεκεμβρίου στους δήμους – Επιστολή Κ. Ασκούνη στον Χ. Σταϊκούρα

Χθές, 7/12/2012 σε εξαιρετικά επείγουσα επιστολή του προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ προειδοποιεί αν δε καταβληθούν τα υποσχεθέντα 308 εκατ. ευρώ, οι δήμοι θα «περιέλθουν σε δεινή θέση, αδυνατώντας να πληρώσουν μισθούς και υποχρεώσεις την περίοδο των Χριστουγέννων».
Δεν "μασάμε" η κυβέρνηση προχωρά σήμερα σε αυτήν την τεχνητή έλλειψη ρευστότητας, εκδικούμενη την τοπική αυτοδιοίκηση και τους εργαζόμενους. Αυτό γίνεται για να δημιουργηθούν οι συνθήκες απαξίωσης που δρομολογούν απολύσεις και ιδιωτικοποιήσεις. ..

Οι εργαζόμενοι πρέπει να οπλιστούν με ενότητα και αντοχή για την διεξαγωγή του πολέμου ενάντια στην εξαθλίωση.
Οι αιρετοί πρέπει να φερθούν την ύστατη στιγμή με δυναμισμό και να μην στέκονται ως θεατές του θανάτου της τοπικής αυτοδιοίκησης. 
Η κοινωνία πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν πρόκειται μόνο για επίθεση κατά των εργαζομένων των ΟΤΑ αλλά μία επίδειξη δύναμης και αποφασιστικότητας αυτών που  χρυσοπλήρωσαν γερμένα υποβρύχια, ξεχνούσαν λίστες στα συρτάρια και τώρα ψηφίζουν για την ασυλία τους.

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πέλλας

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την επιστολή του προέδρου της ΚΕΔΕ Κώστα Ασκούνη προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου