Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Νέα ήττα της Αναγέννησης Γιαννιτσών με 2-0 σε φιλικό με την Καλαμαριά


Χωρίς αρχή και τέλος η ομάδα της Αναγέννησης γνώρισε την ήτα σε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι με 0-2. Αυτή τη φορά ήταν η ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, που έδειξε ότι είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, ποιο έτοιμη και ποιο ποιοτική ομάδα.
 Με εξαίρεση κάποια πολύ μικρά διαστήματα όπου η ομάδα των Γιαννιτσών έδειξε κάποια σημάδια καλής παρουσίας κυρίως από τους ποιο έμπειρους παίχτες, είναι ακόμη πολύ πίσω σε αγωνιστική ετοιμότητα κάτι που προβληματίζει ιδιαίτερα τον προπονητή της ομάδος κ Μπαξεβάνο ο οποίος μετά το τέλος του παιχνιδιού μας είπε με μια φράση «ήμασταν κακοί»...

 Φυσικά αυτά τα παιχνίδια γίνονται γι’ αυτό τον σκοπό όμως ο κ Μπαξεβάνος δεν είναι ικανοποιημένος από πολλούς παίχτες, οι οποίοι χρειάζονται πολύ δουλειά ακόμη. Η ομάδα δείχνει ότι χρειάζεται ενίσχυση με ποιο έμπειρους παίχτες προκειμένου να μπορέσει να σταθεί αξιοπρεπώς στην football  league όπου θα αγωνίζεται στην νέα αγωνιστική περίοδο.
 Όσο για το παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας τουλάχιστον όσον αφορά την ομάδα της Αναγέννησης σε αντίθεση με την ομάδα της Καλαμαριάς, το 0-1 έκανε ο Λιόνης με δυνατό διαγώνιο σουτ ύστερα από ωραία προσπάθεια και πάσα του Ευθυμιάδη στο 32’. Και στο 78’ με πέναλτι που κέρδισε ο Μωυσιάδης από τον Σπαθάρα ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Πλατάκης σημειώνοντας το 0-2.
 Οι καλύτερες στιγμές της Αναγέννησης ήταν κάποια καλά σουτ στο 5’ με τον Τέλλο που πέρασε λίγο άουτ και στην συνέχεια με τον Γιόντη που ήταν και ο ποιο δραστήριος παίχτης της Αναγέννησης. Και στην επανάληψη με την είσοδο των Τοσουνίδη και Καρυοφύλλη υπήρχε ένα καλό διάστημα όπου η άμυνα της Καλαμαριάς πιέστηκε και ανάγκασε τον Καρατζιοβαλή να δώσει την λύση σε τουλάχιστον δυο περιπτώσεις όπου έδειξε και την κλάση του.

Η διαιτησία των κ Καρατζά, Μίσκου, και Ουρουμίδη ήταν καλή.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: (Σπύρος Μπαξεβάνος):  Βοσνιάδης, Μυλωνάς, Χατζόγλου, Τέλλος, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος, Νταντίδης, Μπέκα, Παντελίδης, Γιόντης, Τσίλης. Ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι: Καραογλανίδης, Τοσουνίδης, Κωστίκας, Κωνσταντίνου, Παπαδόπουλος Θ., Καμπούρης, Παπαδόπουλος Γ., Παπαδημητρίου, Χαλιλάϊ, Κουδέρης, Καρπούζης, Βλαϊκούδης, Καρυοφύλλης, Γαβρανίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: (Τζο Πολατσίδης):  Καρατζιοβαλής, Σκέμπης, Καραντασιάδης, Sullivan, Λιόνης, Καραπατσακίδης, Παντελιάδης, Δεμιρτζόγλου, Λεπτοκαρίδης, Haxhi, Ευθυμιάδης. Ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι: Πλατάκης, Νάϊντος, Μωυσιάδης, Βέντσιος, Λουιζίδης, Μπιτάλης, Καϊάφας, Σαββαΐδης, Παρμαξίδης, Σακκάς.

Πηγή  matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου