Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Και επίσημα η Αναγέννηση Γιαννιτσών στην Football League


Πανηγυρίζει ο κόσμος της Αναγέννησης
Από την νέα αγωνιστική χρονιά η ομάδα των Γιαννιτσών θα συμμετάσχει στο δεύτερο τη τάξη πρωτάθλημα ποδοσφαίρου την Football League.

Μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις οι οποίες ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας, η ομάδα της Πέλλας κατάφερε τελικά να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής το οποίο της χορήγησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και αφού συνεδρίασε η τελευταία σήμερα το απόγευμα.

Τέλος καλά όλα καλά λοιπόν για την Αναγέννηση...

...η οποία θα πρέπει να τρέξει τώρα για να ενισχυθεί ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος στο οποίο καλείτε να λάβει μέρος εάν και εφόσον θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική.

Στην πρώτη της αγωνιστική υποχρέωση, ταξιδεύει στη Φυλή όπου αντιμετωπίζει την ομάδα του Θρασύβουλου. Όσον αφορά την ημερομηνία λέμε να μην το ρισκάρουμε μιας και λόγο των εξελίξεων η έναρξη του πρωταθλήματος πήρε παράταση μία εβδομάδα και αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.

Πληροφοριακά να αναφέρουμε πως η ομάδα των Ποντίων Κατερίνης που θα έπαιρνε την θέση της Αναγέννησης εφόσον οι τελευταίοι δεν εξασφάλιζαν άδεια συμμετοχής, παραμένει στην Football League 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου