Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ελλάδα-Σαν Μαρίνο 2-0


Ο σκόρερ της Εθνικής Μαυρίας
Με δυο γκολ του Μαυρία η Εθνική Ελπίδων επικράτησε του Σαν Μαρίνο με 2-0 για την προκριματική φάση του EURO 2013

Εύκολο ήταν το έργο της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων στον τρίτο αγώνα για την προκριματική φάση του EURO 2013.
 Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Δημοτικό γήπεδο του Περιστερίου με δύο γκολ του Μαυρία επικράτησε με 2-0 του Σαν Μαρίνο για τον πρώτο όμιλο...

...και πλέον έχει έξι βαθμούς, ενώ το Σαν Μαρίνο παραμένει στην τελευταία θέση του ομίλου χωρίς βαθμό.
Μόλις στο 9ο λεπτό, ο Μαυρίας έκανε μια πολύ ωραία ενέργεια, έδωσε στον Φορτούνη, από το σουτ του ο Μαντσαρόλι απέκρουσε, στην συνέχεια ο Γκέντσογλου έκανε τη κεφαλιά, όμως ο Μαντσαρόλι και πάλι έστειλε την μπάλα κόρνερ.
 Στο 17', ο Μαυρίας έκανε το σουτ μέσα στη μεγάλη την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο χέρι του αμυντικού του Σαν Μαρίνο, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε το σημείο του πέναλτι.
Δύο λεπτά αργότερα (19'), το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε νέα ευκαιρία όταν Μαυρίας έδωσε στον Βέλλιο, όμως ο Μαντσαρόλι έδιωξε το σουτ του έλληνα επιθετικού λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.
 Τελικά στο 25' η υπεροχή της Ελλάδας καρποφόρησε, όταν ο Φουρτούνης έκανε την μπαλιά στον Μαυρία, ο οποίος πέρασε τον τερματοφύλακα του Σαν Μαρίνο και έκανε το 1-0.

Η Ελλάδα θα μπορούσε να είχε σημειώσει και δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος, όταν στο 36', ο Σοϊλέδης έκανε τη σέντρα και ο Καραγκούνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ματσαρόλι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πάλι η Εθνική μας είχε τις ευκαιρίες και "καθάρισε" την υπόθεση νίκη, πάλι με δεύτερο γκολ του Μαυρία.

Στο 62' ο Φορτούνης έκανε μια ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας του Σαν Μαρίνο και ο Μαυρίας, διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την Εθνική μας.

Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη, είχαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ με τους Μαυρία (73') και Μητρόπουλο (79', 82'), αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο διαιτητής του αγώνα Βάντιμς Ντιρεκτορένκο (Λετονία) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Στεφανέλι, Κολόνια και Κολομπίνι

Ελλάδα (Γεωργιάδης): Λάμπρου, Απστολόπουλος, Λαγός, Μητρόπουλος, Ποτουρίδης, Γκέντσογλου, Φορτούνης, Καραγκούνης (76' Τριανταφύλλου), Βέλλιος (58' Γιάννου), Μαυρίας, Σοϊλέδης (65' Ανάκογλου).

Σαν Μαρίνο (Μαντσαρόλι): Μαντσαρόλι, Μαιάνι, Μουρατσίνι, Κολόνα, Ντέλα Βάλε, Μπρόλι, Γκολινούτσι (67' Κολομπίνι), Καλτσολάρι (63' Μπατιστίνι), Στεφανέλι, Γκασπερόνι, Τσιαβάτα (84' Μπενβενούτι).

Επόμενος αγώνας της Εθνικής μας ομάδας είναι την προσεχή Τρίτη (11/10) με αντίπαλο την Λευκορωσία εκτός έδρας.
Η βαθμολογία του 1ου προκριματικού ομίλου:
 1. Γερμανία    9 (12-1)
2. Ελλάδα    6 (6-3)
3. Βοσνία    4 (4-1)
4. Λευκορωσία    4 (4-4)
5. Κύπρος    3 (7-6)
6. Σαν Μαρίνο    0 (0-18)

Πηγή  sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου