Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Τσάμπιονς Λιγκ: Σε Nova και ΝΕΤ τα δικαιώματα για την 3ετία 2012-2015


Το συνδρομητικό κανάλι εξασφάλισε και τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ

Στον όμιλο Forthnet (Nova) κατακυρώθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των διασυλλογικών οργανώσεων, Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ για την τριετία 2012-2015, μετά από σχετικό διαγωνισμό, ενώ και η ΝΕΤ επέκτεινε τη συνεργασία της με την Team για τα δικαιώματα του Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη τριετία.


Ειδικότερα, στον όμιλο Forthnet κατακυρώθηκε το δικαίωμα live προβολής 128 αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ για κάθε αγωνιστική σεζόν της τριετίας 2012-2015.
Το εν λόγω δικαίωμα περιλαμβάνει όλους τους αγώνες της Τρίτης, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα ελληνικής ομάδας, όλους τους αγώνες της Τετάρτης, εκτός από τον αγώνα πρώτης επιλογής (ΝΕΤ), καθώς και στιγμιότυπα από όλους τους αγώνες του διημέρου.

Αντιστοίχως, για τη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ, στην ψηφιακή πλατφόρμα της Nova εκχωρήθηκε το δικαίωμα live προβολής 190 αγώνων για κάθε αγωνιστική σεζόν της τριετίας 2012-2015. Το δικαίωμα προβολής αφορά όλους τους αγώνες της Πέμπτης για το Γιουρόπα Λιγκ, εκτός από τον αγώνα πρώτης επιλογής (Αnt1), καθώς και τα στιγμιότυπα από όλους τους αγώνες της ημέρας.
To Connex TV (ΟΤΕ) αν και υπέβαλλε μεγαλύτερη προσφορά από τη Forthnet δεν προτιμήθηκε από την TEAM, η οποία διαχειρίζεται κεντρικά τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων.
Υπενθυμίζεται ότι η Νova έχει εξασφαλίσει έως το 2015 και τα δικαιώματα της Σούπερ Λίγκας αντί 178 εκατ. ευρώ πλην των αγώνων της Skoda Ξάνθης.

Πηγή  tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου