Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Επιστολή Πόπης Φουντουκίδου για τις εκλογές της 6ης Μαΐου


Ζούμε στην Ελλάδα την μεγαλύτερη μεταπολεμική κρίση. Το χειρότερο είναι ότι στέρεψε η ελπίδα και οι πολίτες πιεσμένοι από τα οικονομικά βάρη και τα αδιέξοδα νοιώθουν ανασφάλεια και δικαιολογημένη οργή. 
 Κάποιοι βλέπουν τις εκλογές ως μέσο εκτόνωσης, ανεξάρτητα από τις συνέπειες και ενισχύουν τις τάσεις διαμαρτυρίας. Θεωρώ ότι οι εκλογές αυτές είναι καθοριστικές για το αύριο του τόπου, για το μέλλον των παιδιών μας.  Όσα και αν καταμαρτυρήσουμε στο σήμερα...

... δεν έχουμε δικαίωμα να μείνουμε μόνο σε αυτά. Η φτώχεια η μιζέρια, ο φόβος, δεν ταιριάζουν στον λαό μας. Μας αξίζουν καλύτερα και πρέπει να τα διεκδικήσουμε. Έτσι με τη ψήφο μας στις εκλογές αυτές μπορούμε να επιτύχουμε και τα δύο, από τη μια να τιμωρήσουμε παραδειγματικά όσους καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη του λαού, από την άλλη να ψηφίσουμε με ψυχραιμία και λογική και με κριτήριο το τι αύριο θέλουμε. Θα πρέπει να απαντήσουμε στο ερώτημα "Τι χρειάζεται η Ελλάδα" και στη συνέχεια να αναλογιστούμε πώς μπορούμε τώρα που ήρθε η ώρα της δικής μας ευθύνης, η ώρα που μπορούμε να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας και την πατρίδα μας, εμείς να μείνουμε μόνο στη διαμαρτυρία. Η Ελλάδα και εμείς χρειαζόμαστε τρόπο εξόδου από την κρίση. Αυτό είναι το ζητούμενο. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Το πιστεύω, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ. Με στρατηγική, με δουλειά και με ρεαλιστικές πολιτικές μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα της ανάπτυξης. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι το κλειδί για να το πετύχουμε. Το όραμα του Αντώνη Σαμαρα για μια περήφανη Ελλάδα μπορεί να σπάσει τον κύκλο της ηττοπάθειας. Είμαι εδώ μαζί σας γιατί θέλω να δώσω περηφάνια στους απόμαχους μιας σκληρής ζωής, διέξοδο και στήριξη στην δημιουργικότητα του επαγγελματία που σήμερα θρηνεί πίσω από κατεβασμένα ρολά τους κόπους μιας ζωής, να χαμογελάσει και πάλι η μαραμένη Ελληνική Ύπαιθρος, να στηρίξουμε τους αδυνάτους, να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στους νέους μας. Θέλω να αγωνιστούμε με όλη μας την ψυχή για να ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. Μια πατρίδα που μας πλήγωσε όμως και πάλι εμείς θα την φέρουμε στη θέση που θα έπρεπε να είναι το έτος 2012. Ισχυρή, ισότιμη με τις άλλες ευρωπαικές χώρες του βορρά. Με την ΣΥΝΕΠΕΙΑ, την ΕΜΠΕΙΡΙΑ μου ,την ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που διαθέτω, με όπλο το ηθος και το καθαρό μου μέτωπο, τον καθαρό πολιτικό μου λόγο, θα είμαι μαζί σας. Μαζί με εσάς που δεν γυρίζετε την πλάτη στα δύσκολα.Τους αγωνιστές της ζωής. Άλλωστε, ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ.

Πόπη Φουντουκίδου
Υποψήφια Βουλευτής Πέλλας ΝΔ

4 σχόλια:

  1. Άσε μας ρε πόπη.φτάνει ρε συ φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ικανότητα της Πόπης φαίνεται από το γεγονός ότι το μόνο επιχείρημα που έχουν εναντίον της είναι το "φτάνει". Αν οι εκλογές ήταν καλλιστεία, θα έλεγα να διαλέξουμε τους πιο όμορφους. Αν ήταν άθλημα, τους πιο γυμνασμένους. Στην Πολιτική όμως θέλουμε τους πιο ικανούς και αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν το Νομό μας τούτη τη δύσκολη ώρα. Και έχει αποδείξει ότι είναι μέσα σε αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με ποιο τρόπο έχει αποδείξει ρε φίλε την ικανότητά της; Εάν θεωρείς ικανότητα την πολιτική της επιβίωση από εκείνη την περιβόητη ιστορία με τα λευκά, τότε συμφωνώ μαζί σου ότι είναι ικανότατη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μια αναδρομή στην περίοδο 2005-2009 που ήταν κυβερνητική βουλευτής και θα δεις ότι έχω δίκιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή