Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Στάχτη στα μάτια από Βενιζέλο - Σαμαρά

 Προεκλογικούς ελιγμούς χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις προτάσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για παράταση ενός χρόνου για την επίτευξη των στόχων και του προέδρου της ΝΔ για τροποποίηση του μνημονίου.
Όπως επισημαίνει σε σχετική του ανακοίνωση ο πολιτικός σχηματισμός, «είναι γνωστό σε όλους ότι το κοινό πρόγραμμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι το 2ο μνημόνιο το οποίο έχει καταστροφικές συνέπειες για το λαό και τη χώρα: Από την πρώτη Μάιου οι συνταξιούχοι θα διαπιστώσουν τις αναδρομικές μειώσεις των συντάξεων τους. Οι εργαζόμενοι υφίστανται δραματικές μειώσεις στους μισθούς τους ενώ...

... όλοι οι πολίτες βλέπουν με απόγνωση την αύξηση της παρακράτησης φόρου από την μείωση του αφορολόγητου και τα διαδοχικά χαράτσια. Νέα μέτρα ύψους τουλάχιστον 11 δισ. ετοιμάζονται τον Ιούνιο».
Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως «μπροστά στη λαϊκή κατακραυγή οι κύριοι Βενιζέλος και Σαμαράς επιχειρούν να ελιχθούν», κάτι που όμως «δεν είναι τίποτε άλλο παρά στάχτη στα μάτια του λαού από ηγέτες που έχουν συμφωνήσει πλήρως και ασμένως στις επιλογές της Τρόικας».

Πηγή  naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου