Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Οι υποψήφιοι της ΝΔ στην Πέλλα


Χωρίς εκπλήξεις τελικά ανακοινώθηκαν από την Νέα Δημοκρατία τα ονόματα των υποψηφίων στην Πέλλα. Βαμβάκη Άννα(Αριδαία),Καρασμάνης Γεώργιος(Γιαννιτσά),Νουσικύρου Αλκιβιάδης(Έδεσσα),Σταμενίτης Διονύσης(Γιαννιτσά),Τζαμτζής Ιορδανης(Σκύδρα) και Φουντουκίδου Παρθένα(Γιαννιτσά) είναι η τελική κατάρτιση του ψηφοδελτίου.
Παρά τις έντονες φήμες των τελευταίων ημερών ,η λεωφόρος Συγγρού δεν προχώρησε σε σαρωτικές αλλαγές  αλλά ακολούθησε την πεπατημένη. Ο αγώνας θα ναι σκληρός καθώς όπως όλα δείχνουν οι έδρες που αναλογούν στο τελικό αποτέλεσμα θα ναι δύο.

22 σχόλια:

  1. Τελική κατάταξη Καρασμάνης πρώτος και με διαφορά,δεύτερος Νουσικηρου,τριτος Ιορδάνης και μετά το χάος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε, συνδημότες μου, καλή επιτυχία!!!! Να σας δούμε πού και πότε θα κάνετε ομιλίες στον κοσμάκη και τι θα λέτε, κοιτάζοντάς τον!!!! Καλή σας Τύχη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ........... ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ . ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Re seis na rotiso kati...h monimi katoikia paizi rolo na einai kapoios ipopsifios?giati o enas apo oti ksero den menei sta giannitsa alla stin athina edo kai xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φαν κλαμπ του μηνάκου!!!!17 Απριλίου 2012 στις 6:39 μ.μ.

    Τράτζικκκκκ....ο μηνάς ο γληγολιαδης δεν είναι υποψήφιος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχουμε και λέμε.Οι τρεις από καμιά 15αρια χρόνια βουλευτές.Ο άλλος ο εδεσσαίος μόνιμος σε νομαρχιακές και περιφερειακές εκλογές και τώρα στο ποδοσφαιρο μισθοδοτούμενος,ο άλλος από αθήνα βολεμένος στην ΕΠΟ με καμιά 5000 ευρώ,η άλλη απο αριδαία έκανε αγώνα να βγεί ο πασόκος πασόης δήμαρχος!
    Πολύ ωραία.Τέλεια.Φοβερή ομάδα.
    Εγώ λέω να πάτε να πνιγείτε όλοι σας.Σας πήρε χαμπάρι ο κόσμος.Την τσέπη σας κοιτάτε και χεστήκατε για τον κοσμάκη.Μαύρο ρε μαύρο σε σας και στον αρχηγό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Καρασμανης θα ναι ο μόνος που θα εκλεγεί.Μη ψάχνετε δεύτερη έδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λάτρης του Μηνάκου.....17 Απριλίου 2012 στις 9:23 μ.μ.

    Aν βάζανε το Μηνάκο η ΝΔ θα έπιανε 78% στην Πέλλα.Κακέ άνθρωπε Σαμαρά!Το φαγες το αστέρι του βορρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑ ΦΑΝΕ ΦΟΥΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥΣ.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΡΕ .ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ .ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H Nέα Δημοκρατία είναι το μοναδικό κόμμα στον πλανήτη,που ψήφισε αυτό που δεν ήθελε(μνημόνιο),συγκυβέρνησε με αυτόν που δεν ήθελε(Πασοκ) και θα την φάει από αυτόν που ξεγέλασε(τον Ελληνικό λαό).Συγχαρητήρια Αντώνη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελική κατάταξη Καρασμάνης πρώτος και με διαφορά,δεύτερος Νουσικηρου,τριτος ο μακρυτερος οι αλλοι τον πουλο που θελετε Τζαμτση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΗΛΙΑ ΑΦΟΥ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΣΕ ΦΤΥΝΕΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΚΙ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1OS KAI ME DIAFORA THA EINAI H VAMVAKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποιος Καμμένος ρε φίλε; Ο άνθρωπος που θησαύρισε από το χρηματιστήριο θα μας το παίξει τώρα και προστάτης του λαού; Μ' αρέσει που κάποιοι τον πιστεύουν, αν και στην πραγματικότητα όσοι τον υποστηρίζουν είναι στην πλειοψηφία τους κρυφοπασόκοι που πετούν δολώματα για να τσιμπήσουν οι ευκολόπιστοι Νεοδημοκράτες που δικαίως ως ένα βαθμό είναι απογοητευμένοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλοι, μην μαλώνετε σε ξένο αχυρώνα!!! Ολοι αυτοί μετα τις 6 Μαίου, αν τους ξανακάνουμε το χατήρι, πάλι θα γελάνε μαζί μας... Ας τους δώσουμε ένα γερό μάθημα ψηφίζοντας άλλες επιλογές, είτε Τσίπρα, είτε Οικολόγους, είτε ΚΚΕ, ή ό,τι άλλο, τέλος πάντων, για να καταλάβουν ότι ούτε τα "μόνιμα" κορόϊδα είμαστε, ούτε κι αυτοί θα'ναι "μόνιμα" αφεντικά... Εξάλλου, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα...Ισως τελικά, μας βγουν και καλύτεροι οι έως τώρα "μικροί"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όση λάσπη και να ρίχνετε όσα παραμύθια και να λετε όσο και σκυλιάζετε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα σας δώσουν την απάντηση.Όχι ρε σεις δε περνάει η τρομοκρατία σας.Δεν περνάνε οι κουλουτούμπες σας.Πουλήσατε τον απλό κόσμο και φέρατε τους Γερμαναράδες της σιμενς και ξεπουλήσατε τα πάντα.Ναι ρε είμαστε Έλληνες και θα σας γκρεμήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καρασμάνης και όποιος αντέξει κυρίες και κύριοι!!!και όποιος αντέξει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. To thema einai oti den antexei kaneis! Akoma den to exei katalavei? Pou zei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το θέμα είναι ότι αυτός δεν άντεξε να μην είναι ξανά υποψήφιος. Έκανε τον ήρωα στο μνημόνιο 2 και ψήφισε ''ναι'' στους εφαρμοστικούς. Τι να λέμε τώρα; Ας κάνουν λίγο χώρο για νέο κόσμο. Δεν φτάνει τόσα χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή