Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ALUMIL: Νέο πρωτοποριακό σύστημα σε φωτοβολταϊκή εγκατάσταση στα Γιαννιτσά

Εδώ και λίγο διάστημα λειτουργεί με επιτυχία η φωτοβολταϊκή εγκατάσταση στα Γιαννιτσά με ισχύ 2MW με μονοπάσσαλο στήριγμα HELIOS 2100-180 της ALUMIL.
Χρησιμοποιήθηκαν 8.694 πανέλα Up-Solar, τύπου Μ230P και 3 inverters SMA, Sunny Central.

Ο σχεδιασμός, η προμήθεια και η εγκατάσταση του μεγάλου αυτού έργου, της Κεχαγιόγλου Α.Ε., πραγματοποιήθηκε από την Positive Energy με γνώμονα τη συνέπεια που τη διακρίνει απέναντι στις δεσμεύσεις της και την υψηλή τεχνική ποιότητα σε κάθε στάδιο υλοποίησης που συνεπάγεται και τη βέλτιστη ενεργειακή τους απόδοση...


Η ALUMIL αναγνωρίζοντας την ανάγκη των εγκαταστατών της για ελαχιστοποίηση του χρόνου εγκατάστασης σε μεγάλες φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, δημιούργησε το νέο πρωτοποριακό σύστημα του μονού πασσάλου στηρίγματος (σειρά HELIOS 2100-180), προσφέροντας μια γρήγορη και οικονομική λύση θεμελίωσης σε σύγκριση με τα υπόλοιπα συστήματα στήριξης, όπου χρησιμοποιείται μπετόν, το μέγεθος της εγκατάστασης είναι μεγάλο ή το έδαφος είναι ακατάλληλο. Η νέα αυτή σειρά είναι πιστοποιημένη από την TÜV HELLAS και έχει χρησιμοποιηθεί σε αρκετά Φ/Β πάρκα στην Ελλάδα μειώνοντας τον χρόνο εγκατάστασης μέχρι και 50%.

Η σειρά στηριγμάτων Η2100 της ALUMIL έχει χρησιμοποιηθεί στα μεγαλύτερα φωτοβολταϊκά πάρκα που έχουν κατασκευαστεί στην Ελλάδα (π.χ. 10MW στην Λάρισα, 8MW στο Ελ. Βενιζέλος, 7,5MW στη Θήβα, 5MW στην Βοιωτία, κλπ.) καθώς και σε φωτοβολταϊκά πάρκα σε Γερμανία, Ιταλία, Βουλγαρία, Κύπρο κλπ. Είναι το πρώτο σε πωλήσεις ελληνικό στήριγμα αλουμινίου, πιστοποιημένο από την TÜV και με δυνατότητα σήμανσης CE.

Πηγή  imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου