Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Θ.Πάγκαλος "Δικαιώθηκα για το «μαζί τα φάγαμε"


«Στις δημοκρατίες δεν υπάρχει ανεύθυνος πολίτης» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, υποστηρίζοντας ότι δικαιώνεται για τη φράση του «μαζί τα φάγαμε».

«Εγώ μίλησα για ρουσφέτια, φοροδιαφυγή και για πολλά άλλα, που αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα» είπε ο κ. Πάγκαλος.

Εξέφρασε την ανησυχία του για την πολιτική, αλλά και την πολιτιστική ρευστότητα, στην οποία μπορεί να οδηγήσει η στάση που λέει «θέλω να εκδικηθώ». «Δεν είναι λύση το να προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες με αγανάκτηση» είπε χαρακτηριστικά...


Εκτίμησε ότι η νέα Βουλή δεν πρόκειται να κρατήσει πάνω από δύο χρόνια, σημείωσε ότι το κόμμα του Φώτη Κουβέλη θα μπορούσε να είναι η μόνη τρίτη δύναμη συνεργασίας, ενώ απέρριψε το ενδεχόμενο για επαναληπτικές εκλογές εκτιμώντας ότι δεν προσφέρουν τίποτα εκτός από το να «χάνουμε πολύτιμο χρόνο».

Μιλώντας για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου είπε: «Δεν ήμουν ποτέ οπαδός ή συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου».

Αναφερόμενος στην απόφαση του ΚΥΣΕΑ για τους TOR-M1, επισήμανε ότι ήταν απόλυτα απαραίτητο να γίνει αυτό το πρόγραμμα εκείνη την εποχή, καθώς υπήρχε πολύ μεγάλη τουρκική επιθετικότητα, με την 'Αγκυρα να απειλεί με στρατιωτική επιχείρηση στην Κύπρο, η οποία εκείνη την εποχή δεν ήταν στην ΕΕ.

Είπε επίσης ότι οι υπουργοί που συμμετείχαν στο ΚΥΣΕΑ, εκτός του υπουργού Εθνικής Άμυνας, δεν ήταν σε θέση να διατυπώσουν άλλη εισήγηση. «Πώς να διατυπώσεις άλλη εισήγηση; Με βάση ποια στοιχεία;» διερωτήθηκε.

Πηγή  lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου