Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Δραστηριότητες υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στην Πέλλα


 
ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ - ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ

Με το πιο πάνω κεντρικό σύνθημα οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ έχουν ξεκινήσει την προεκλογική τους δραστηριότητα με συσκέψεις-συζητήσεις , περιοδείες , ομιλίες & ζωντανό διάλογο σε χώρους δουλειάς – χωριά και συνοικίες των πόλεων του Νομού Πέλλας . Τονίζουν την ανάγκη με τη ψήφο όλων στις 6 Μάη να μετατραπεί η αγανάκτηση σε κατεύθυνση διεκδίκησης του δικαιώματος στη δουλειά & στην ίδια τη ζωή για εργαζόμενους , μικρομεσαίους επαγγελματίες , αγρότες , νεολαία . Και αυτό  μπορεί και πρέπει να εκφραστεί μέσα από την υπερψήφιση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στην Π.Ε.Πέλλας ...


    Δε φτάνει μόνο η καταδίκη των κομμάτων ΠΑΣΟΚ & ΝΔ  με τις βαρύτατες πολιτικές ευθύνες για την εφαρμογή των πολιτικών , που οδήγησαν στη καπιταλιστική οικονομική κρίση υπηρετώ-ντας τις επιταγές της ΕΕ , του ΔΝΤ & της τρόϊκας και τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματι-κών ομίλων με τα υπερκέρδη τους .

    Χρειάζεται να δώσουμε τη διέξοδο για μια λαϊκή διακυβέρνηση σε όφελός του λαού μας χωρίς να ξαναπέσουμε στη παγίδα των οποιωνδήποτε τρομοκρατικών διλήμματων στη πορεία προς τη κάλπη . Γιατί οι εκλογές από μόνες τους δεν είναι ικανές να δώσουν την άμεση λύση που έχει ανάγκη και αποζητά ο λαός μας . Αυτές οι εκλογές δεν θα λύσουν τα προβλήματα της ανεργίας , των κομμένων μισθών & συντάξεων , αλλά μια νίκη του λαού μπορεί να δώσει την ελπίδα στη λύση τους . Από τις εκλογές πρέπει να προκύψει μια δυνατή λαϊκή συμμαχία , που θα παλέψει & θα αποκρούσει τα νέα προαποφασισμένα μέτρα που έρχονται .

     Μη μας ξεγελούν τα συνθήματα των διάφορων «αντιμνημονιακών» σχηματισμών , που συνδέουν τις εκλογές με την υπηρέτηση της ΕΕ , με διαχείριση της κρίσης  εντός ΕΕ και άρα ουσιαστικά καμιά αντίσταση στα θέματα της δανειακής σύμβασης & του μνημονίου . Και είναι αρκετοί αυτοί οι σχηματισμοί «δεξιά και αριστερά» , που η μόνη στενοχώρια τους είναι πως να μπούνε στην κυβέρνηση . Η σωρευμένη οργή και αγανάκτηση να μη παρασυρθεί από τα κόμματα που στήνονται σε μια νύκτα από τα αποθεωτικά μεταγραφικά παζάρια και τις κάθε λογής «κωλοτούμπες» .
   
   Καλούν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές το λαό στη Πέλλα να εκφραστεί πολιτικά με ψήφο στο ΚΚΕ γιατί την επομένη των εκλογών θα βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση σαν λαός απέναντι στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζουν .Να εμπιστευτούμε το ΚΚΕ, την πρόταση εξουσίας του σε ρήξη με ΕΕ και μονοπώλια, για κοινωνικοποίηση του πλούτου που παράγει ο λαός. Να εμπιστευτούμε την πείρα του ΚΚΕ στους αγώνες σε όλες τις συνθήκες.



 -   Ο υποψήφιος βουλευτής  Φουνταλής Μιχάλης βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες & μίλησε στα κερασοχώρια χωριά της Έδεσσας , που οι εκτιμήσεις αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ για τα χαλάζια είναι για μια ακόμη φορά κατάφορα άδικες , παρά τα εισπρακτικά «χαράτσια» & επίσης στα χωριά της Βεγορίτιδας : Γραμματικό-Περαία-Ζέρβη-Αγ.Αθανάσιος . Στις 20 Απρίλη θα περιοδεύσει στα χωριά Μεσημέρι-Άγρας & στις 21/4 σε Άρνισσα-Παναγίτσα και τη Κυριακή 22/4 σε Φλαμουριά-Αγ.Φωτεινή .

-  Οι υποψήφιοι βουλευτές Κανάκης Μάνος & Γιώγας Παναγιώτης μίλησαν στο ΚΑΠΗ Σεβαστιανών , περιόδευσαν στο Μαυροβούνι και μίλησαν σε μαζική συγκέντρωση στο Λιποχώρι
Στις 20 Απρίλη ο Μάνος Κανάκης θα μιλήσει στο Ριζό .

-  Ο υποψήφιος βουλευτής  Γιώγας Παναγιώτης θα περιοδεύσει στα χωριά Λάκκα-Δροσερό-Γυψοχώρι .

-    Η υποψήφια βουλευτής Χατζηβασιλειάδου Κατερίνα περιόδευσε σε όλα τα Σούπερ-Μάρκετ των Γιαννιτσών εκφράζοντας και την αλληλεγγύη του ΚΚΕ στις 3 απολυμένες εργαζόμενες των           Σ-Μ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ και στο εργοστάσιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ στη Παραλίμνη . Στις 20/4 περιόδευσε το πρωί στις Υπηρεσίες των Γιαννιτσών ( ΔΟΥ , ΟΑΕΔ , Δ/νση Γεωργίας , ΙΚΑ , ΟΤΕ , Αστυνομία και το απόγευμα θα μιλήσει στις Αμπελιές .

-  Οι υποψήφιοι βουλευτές Αποστολίδης Μπάμπης & Χατζηβασιλειάδου Κατερίνα στις 23/4 θα μιλήσουν στα Άθυρα ( Καφενείο Στράντζαλη ) και στις 25/4 στη Πέλλα .

-   Ο υποψήφιος βουλευτής  Δρόσογλου Σταύρος περιόδευσε στα χωριά της Αλμωπίας Φούστανη-Θηριόπετρα και στις 20/4 στα χωριά Ριζοχώρι-Βορεινό-Νεοχώρι .

        Το ΚΚΕ προγραμματίζει ανοικτή σε όλους Σύσκεψη στα Γιαννιτσά στις 29/4 στο Φιλίππειο
και την ίδια μέρα στη Φιλώτεια Αλμωπίας.

        Η κεντρική  προεκλογική του ΚΚΕ θα πραγματοποιηθεί στην  Έδεσσα το Σάββατο 28/4 στον Πεζόδρομο της πόλης με ομιλητή μέλος της Κεντρ.Επιτροπής και χαιρετισμούς όλων των υποψηφίων .




                                                                                              Γραφείο Τύπου της ΝΕ Πέλλας του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου