Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Πέλλα


Το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανακοίνωσε τα ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο τους στην Πέλλα και τα οποία είναι:

Αράπογλου Χρυσάνθη (Ελεύθερη Επαγγελματίας)
Γραμματικόπουλος Αθανάσιος (Απόστρατος Αξιωματικός Π.Α.)
Καρανάσιος Νικόλαος (Φυσικός/Μεταπτυχιακός Φοιτητής)
Κοντάκου Δήμητρα (Εναλλακτική Θεραπεύτρια)
Σαββίδης Θεόδωρος (προπονητής ποδοσφαίρου)
Σταυρακίδης Συμεών (Σκηνοθέτης)...


Αν και έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι αίτηση για το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε καταθέσει και ο γνωστός από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης κ. Αθανάσιος Κατσούλας, ωστόσο την τελευταία στιγμή η ανάγκη ισχυρής γυναικείας εκπροσώπησης του κόμματος στάθηκαν αφορμή για την μη συμμετοχή του σε αυτό. Πέρα αυτής της εξέλιξης πάντως, ο πρώην αντιδήμαρχος Γιαννιτσών αναμένετε να συμμετάσχει ενεργά στην προσπάθεια των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Πέλλα.

6 σχόλια:

  1. Η πελλα θα κανει την εκπληξη.ο καμμενος θα βγαλει βουλευτη.δε παει αλλο.οι ελληνες θα δωσουν σκληρη απαντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι τους καθαροί. Και μόνο που είναι άγνωστοι στο σαθρό πολιτικό σύστημα που μας οδήγησε τα τελευταία 40 χρόνια στην σημερινή κατάσταση εμένα μου αρκεί. Δεν με ενδιαφέρει αν ανήκουν στον Καμμένο ή σε κάποιο άλλο κόμμα. Αρκεί να είναι καινούργιοι άνθρωποι και σε κόμματα που δεν έχουν βάλει την υπογραφή τους στην τα τελευταία 2 χρόνια στην καταδίκη της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή επιτυχία στα παιδιά. Εμείς οι ψηφοφόροι να προσέξουμε μη γίνει μπλέ ή πράσινος πάλι ο νομός μας!!!! Νέοι άνθρωποι, συνδημότες, ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! Είστε κέντρο προς δεξιά; Ψηφίστε ΚΑΜΕΝΟ(ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ). Είστε κέντρο προς αριστερά; Ψηφίστε ΤΣΙΠΡΑ (ΣΥΡΙΖΑ). Αν έχουμε πάρει απόφαση ότι θέλουμε μια άλλη Ελλάδα, όπου θα μείνουν τα παιδιά μας και δεν θα χρειαστεί να μεταναστεύσουν, ας ανοίξουμε επιτέλους τα μάτια μας κι ας ψηφίσουμε αυτά τα κόμματα. Φτάνει πια!!! Πάμε γι'άλλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ;;;;;;
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ...ΕΝΑΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΕΙ κλπ...ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ...ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ...ΟΛΟ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ...ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ...ΒΓΑΛΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ...ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ...

      Διαγραφή