Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Παπαρήγα: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν χειραγωγούν πλέον τον λαό


Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν έχουν πλέον τη δύναμη να χειραγωγούν το λαό, δήλωσε σήμερα η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα αναφερόμενη στις επικείμενες εκλογές.
Η κ. Παπαρήγα δήλωσε συγκεκριμένα ότι πρόκειται για ένα τρομοκρατικό δίλημμα, «ένα τρομοκρατικό μήνυμα, που λένε στο λαό: Σκύψτε το κεφάλι, ξεχάστε, ξαναψηφίστε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ». Ωστόσο, προσέθεσε, πίσω απ’ αυτό το τρομοκρατικό δίλημμα υπάρχει κάτι το θετικό, γιατί δείχνει ότι δεν έχουν τη δύναμη να χειραγωγούν και να κοροϊδεύουν τον κόσμο όπως πριν...

Η γγ του ΚΚΕ είπε ότι η λύση σε αυτές τις εκλογές και η μεγάλη ευκαιρία για το λαό είναι να καταψηφίσει τα δύο κόμματα με φανατισμό και να ενισχύσει το ΚΚΕ, που, όπως τόνισε, είναι το ικανό και έμπειρο κόμμα να μπει μπροστά, μαζί με το λαό, μπροστά στις θύελλες που έρχονται. Είναι το κόμμα εκείνο –συνέχισε– που ξέρει να συνδυάζει σωστά την πάλη για τα καθημερινά προβλήματα με την προοπτική να νικήσει ο λαός και να έχει τη δική του εξουσία. «Αυτό για μας είναι το νόημα των εκλογών», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.
Για την περιοδεία που πραγματοποίησε στην «Ηλεκτρομηχανική Κύμης», η κ. Παπαρήγα δήλωσε ότι το ΚΚΕ δεν θεωρεί σκάνδαλο μόνο τις μίζες που πάντα συνοδεύουν τα εξοπλιστικά κάτω από το τραπέζι. «Σκάνδαλο που κυριολεκτικά σου σηκώνονται οι τρίχες είναι να βρίσκεται η Ηλεκτρομηχανική, το μοναδικό εργοστάσιο στην Ελλάδα που κατασκευάζει αλεξίσφαιρα γιλέκα και κράνη, που ανήκει στο χώρο της πολεμικής βιομηχανίας, της αμυντικής βιομηχανίας, ουσιαστικά εγκαταλελειμμένο, να δίνονται παραγγελίες σε ιδιώτες -και ποιος ξέρει πού- και να κινδυνεύει με κλείσιμο και ανεργία το προσωπικό».
«Αυτό», είπε η κ. Παπαρήγα, «είναι νομιμοποιημένο σκάνδαλο και για το οποίο εμείς διεκδικούμε και θα στηρίξουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων να δοθούν παραγγελίες αποκλειστικά και μόνο σε αυτό το κρατικό εργοστάσιο και να μην παίζουν με άλλους ιδιώτες».

Πηγή  kathimerini.gr με πληροφορίες από AΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου