Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Γενική κατακραυγή για την τροπολογία σκάνδαλο του Διονύση Σταμενίτη.



Είναι από τις πρώτες ειδήσεις σε όλα ειδησεογραφικά πόρταλς και μπλογκς καθώς και στο σύνολο του έντυπου τύπου.Συζητήθηκε σε πρωινές δημοσιογραφικές εκπομπές και σε ανακοινώσεις κομμάτων της αντιπολίτευσης. Πρόκειται για την σκανδαλώδη τροπολογία που κατέθεσε ο Βουλευτής Πέλλας κ.Σταμενίτης Διονύσης και αφορά στην «αμνήστευση» των γνωστών ως «θαλασσοδάνειων» που εισέπραξαν τα δύο μεγάλα κόμματα και ανέρχονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ. Σύσσωμη η αντιπολίτευση καταδίκασε την επίμαχη τροπολογία που κατατέθηκε όπως καταγγέλουν εκπρόθεσμα ,10 μόλις λεπτά πριν η Βουλή κλείσει τις εργασίες της το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.Σύμφωνα με την τροπολογία που κατέθεσε ο Βουλευτής Πέλλας, δίνεται πλήρης αμνήστευση στα μέλη των
διοικήσεων των τραπεζών που αποφάσισαν την χορήγηση των δανείων χωρίς πρώτα να έχουν διασφαλίσει με έμπραγκτο τρόπο την αποπληρωμή τους . Σύμφωνα με δημοσιεύματα αυτή η παράγραφος οδηγεί ουσιαστικά στην διαγραφή των δανείων που όμως θα καλυφθούν στο σύνολό τους από τον Έλληνα φορολογούμενο ο οποίος θα σηκώσει και το βάρος των εκατοντάδων εκατομμυρίων που τώρα πια μετακυλίεται στην δική του πλάτη.
 Σε πρωινή εκπομπή μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού μάλιστα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Σύριζα κ.Παπαδημούλης έκανε λόγο για «συγκεκριμένα συμφέροντα που συνέταξαν την τροπολογία-σκάνδαλο και την πάσαραν στους τρεις βουλευτές της ΝΔ(Σταμενίτη,Τσουμάνη,Χριστογιάννη)». Μέχρι σήμερα ο κ.Σταμενίτης δεν εξέδωσε καμία ανακοίνωση που να δικαιολογεί την ενέργειά του για προφανείς λόγους ενώ άνθρωποι του περίγυρού του κάνουν λόγο για ατυχή επιλογή.

ΚαΠέλλα Ξυστίνα. 



 

 




41 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΘΕΜΑ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ PELLADOTHE ΓΙΑ ΑΚΌΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΕΥΤΥΧΏΣ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΜΑΘΑΊΝΟΥΜΕ ΚΆΤΙ.ΓΙΑΤΊ ΌΛΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΜΈΣΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΝΎΣΗΣ ΤΑ ΕΛΈΓΧΟΥΝ ΑΠΌΛΥΤΑ .................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπολογία για να σώσουν τους αχυρανθρώπους τους που με τα αεροδάνεια βουλιαξαν την Αγροτική.
    Μετά χωρίς Ντροπή καμμία νομοθετούν χαρατζόνωντας τον κοσμάκι για να μαζέψουν τα σπασμένα.
    Αλλά ανόητε ραγιά σου δίνουν ηδονή και κερδίζουν την ανοχή σου. Ηδονή για σένα το αίμα του διπλανού σου, του "άλλου". Μεθυσμένος, ράθυμος και παραδομένος ασελγούν και οι ντροπολογούντες πάνω σου, σίγουροι για τη λήθη σου. Κάτσε στον καναπέ σου και ψέλισε δυο βρισιές μπρος στο παιδί σου και αύριο σκύψε στους εξουσιαστές που του κλέψαν το μέλλον.
    Ελλάδα μου σε βουλιάζουμε στον μεσαίωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kρίμα ρε Διονύση.Αλλα περίμενα απο σένα.Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καθημερινα ακουμε κ βλεπουμε πως μονο για την παρτυ τουσ δουλευουν..ελπιζω ο θεος να μας φωτισει αντι για ψηφο να τουσ δωσουμε τα α.....α μας..αλλα απο την αλλη σκεφτειτε να μην βγουν..πεστε μου μια δουλεια που μπορουν να κανουν..μονο η θεοδωρα μπορει να δουλεψει..σαν δικηγορος-)))να κανεις φονο κ να εχεισ την 8εοδωρα δικηγορο..πεντακις ισοβια θα φας-))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΚΕΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ...ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Stithikate Pali h gnwstoi agnwstoi Kai vgazete ta apothimena sas gia to stameniti.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΞΕΧΕΣΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΕΞΤΡΑ. Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μια ζωη διαπλεκόμενος ήταν .τώρα το απέδειξε περιτρανα.αν ηταν μαγκας ας εκανε μια τροπολογια για το νομο πελλασ και τους αγρορτες η τα κοκκινα δανεια των οικογενειων και των εμπορων.αλλα αυτα θελουν κοτσια και ο συγκεκριμενος δε τα διαθετει.θα μεινει στην ιστορια για αυτη την τροπολογια της ντροπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κριμα Διονύση κριμα....ξεχασες τους φίλους τους έδιωξες όλους απο διπλα σου έμπλεξες με ένα σωρό ψώνια που μαζεψες γυρω σου ξέχασες τις ιδεες σου το πως κάποτε ξεκινησες ....κριμα και πάλι κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτά τα απίθανα περί συνομωσίας κατά του άξιου βουλευτή από γνωστούς κι αγνώστους κόψτε τα.Από σήμερα το πρωί ο Σταμενίτης είναι πρώτη είδηση με δυσμενέστατα σχόλια σε βάρος του παντού σ'όλα τα μπλογκ και σε όλα ενημερωτικά σάιτ.Κάθε φορά που στριμώχνεστε όταν αποκαλύπτεται η αλήθεια , τότε τα βάζετε με δήθεν εχθρούς .Το πράγμα μιλούσε από μόνο του στην περίπτωση της ντροπολογίας.Δηλαδή απαιτείτε απ΄όλους μας να σιωπαίνουμε όταν γίνονται τέτοια αίσχη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.naftemporiki.gr/story/636850
    http://www.iefimerida.gr/news/99083/%CF%80%CE%B1%
    http://www.lifo.gr/now/politics/25355
    http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=269982
    http://www.newsnow.gr/article/399964/
    http://www.anexartitos.gr/2013/04/07/
    http://www.newsbomb.gr/politikh/story/295388/
    http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/190286
    http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/190286
    Πάρτε μερικά από τα δεκάδες (εκατοντάδες ίσως) μπλογκ και ειδησεωγραφικά site της χώρας που αναφέρονται στην σχετική ντροπολογία με την οποία πάνε να χαρίσουν χωρίς τσίπα τα 100άδες εκατομμύρια ευρώ που χρωστάνε κυρίως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Και εσείς ξεφτηλισμένοι συνεχίστε να γράφετε όποτε τολμάει το Πέλλα Δώθε να ασκήσει κριτική στον βουλευτή σας ότι τον πολεμάνε. Αν τολμάτε βγείτε στον πεζόδρομο δημόσια και πείτε ότι καλά έκανε και έφερε αυτή την ρύθμιση και μάλιστα με τον πιο ύπουλο τρόπο, 5 λεπτά πριν λήξει η προθεσμία έτσι ώστε να μην έχει κανένας βουλευτής τον χρόνο να αντιδράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαριεντιζεται με την διαπλοκή και κάνει τη βρώμικη δουλειά για να πάρει καρέκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΤΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ.
    ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ?
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ-ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΙΓΟ Η ΖΩΗ ΜΑΣ..ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΛΙΑΚΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ...ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ.......ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ!!!!!!!!ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΕΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΙΟΙ ΣΟΥ)ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ......ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ........ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΛΑΣΣΟΜΠΑΝΙΕΡΕΣ!!!!!!!ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.......ΖΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..........ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕΣ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ??????ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΟΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.....ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ.<<<<<<>>>>>>ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! ΕΡΩΤΗΣΗ:ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ?ΚΡΙΜΑ ΔΙΟΝΥΣΗ........ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Διονύσης Σταμενίτης. Η μεγαλύτερη πολιτική φωτοβολίδα που πέρασε ποτέ από την Πέλλα. Αλλά έτσι γίνεται όταν στηρίζεσαι πάντα σε γυάλινα πόδια και όχι στα δικά σου. έτσι γίνεται όταν από την απόλυτη αφάνεια φτάνεις σε θέσεις εξουσίας μόνο και μόνο γιατί έτσι το θέλησαν οι συγκυρίες (βλέπε Σαμαρά).Καμία επαφή στην κυριολεξία με τον κόσμο της Πέλλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και ποιος τον ψήφισε στις εκλογές ρε φίλε; Ο σαμαρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. FIle moy diavase tin tropologia kai stamata tin parapliroforisi epitelous kai esy kai oloi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΞΗΓΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΗΓΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟ REAL FM ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ.

      Διαγραφή
    2. kai ti eimai egw gia na sou tin eksigisw? anoikse ta strava sou kai diavase tin! Efoson den tin exeis katalavei pws mporeis kai tin sxoliazeis? Twra katalavainw ton skopo sou!

      Διαγραφή
    3. ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ. ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΟΚΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΣΥ, ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ. ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΟΥΣ. ΩΣΤΟΣΟ ΕΣΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ, ΟΡΙΣΤΕ!

      Διαγραφή
  20. Πάπας Βενεδικτος9 Απριλίου 2013 στις 3:41 μ.μ.

    Ακομα ενα ανωνυμο αρθρο στο Πελλα δωθε!!! Με υπογραφη ΚαΠελλα Ξυστινα!!! Ελεος δηλαδη... Αν εχεις απο αυτα που εχουμε εμεις γραψε επωνυμα! Σταματα την παραπληροφορηση και πες την αληθεια και μονο! Καταντησατε κουτσομπολιστικο βλογκ! Τα δανεια δεν χαριζονται!!!! Ξυπναααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπε ο Πάπας Βενέδικτος ο "Επώνυμος"!!!

      Διαγραφή
    2. Πάπας Βενέδικτος9 Απριλίου 2013 στις 4:27 μ.μ.

      Οσο υπογραφετε με ψευδονημα εγω θα συνεχισω να ειμαι ο παπας Βενεδικτος.

      Διαγραφή
  21. Ο μοναδικος βουλευτης που ασχολειται με τον τοπο του!!! Νιονιο προχωρα και μην φοβασαι τιποτα! Εχεις τους πολιτες με το μερος σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Gia pes re file, diladi auti i tropologia gia tin opoia exoyn vouiksei x8es ola ta eidiseografika mesa se ti voithaei tin Pella h kai tin xwra oloklhrh? Ektos an me tin rithmisi auti apalasei kai ton dieuthinti tis trapezas apo poinikes euthines pou endexomenos na exeis parei kai esu daneio.

      Διαγραφή
  22. Giati den anaferete auta poy exei kanei gia ton nomo kai ayta poy exei kataferei? ta alla mou akougontai ahdies!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ9 Απριλίου 2013 στις 5:23 μ.μ.

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΘΩΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΕΙ;;;ΕΔΩ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φίλε Διονύση ακου και διάβασε με προσοχη τι θα σου πω.Εκανες τεράστια γκάφα και είμαι σίγουρος ότι το εχεις καταλάβει και εσύ πλέον.Δεν είχες καμία δουλεια να καταθεσεις εσυ τέτοια τροπολογία.Θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό άλλοι.Γνωστοι των τραπεζιτών και των τραπεζών.Θα έπρεπε να αρνηθεις ευγενικά στο Μαξίμου!!!!!Ο,τι έγινε έγινε ομως.Σίγουρα θα σου στοιχισει.Ο χρόνος θα δειξει πόσο. Κοιτα τώρα να προχωρήσεις μπροστά και μάζεψε όλους αυτούς που μιλανε για σενα (γραφείο & όχι μόνο)γιατι τα κανουνε περισσότερο ρότερα.Λενε ανοησίες!Δεν είναι για να μιλάνε.Σε χαντκωνουν περισσοτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΦΑΝΕΙ.ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΗΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ.ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. frcfrcrcrΤην αλλη φορα υποψηφιος θα ειναι στην Αθηνα. Τωρα οτι θελει ο καθενας ας γραφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κάνε ανασχηματισμό
    στο περιβάλλον σου ΧΘΕΣ!!!!!!Αν εχεις μια ελπίδα να σωθείς Διονύση...Γελαει ο κόσμος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. δεν έχω τιποτε με τον ανθρωπο προσωπικά.αλλά θα πολεμησω με ολες μου τις δυναμεις οσους μας φερνουν φυτευτους εδω στα συνορα ως υποψηφιους.Οποιος δεν ιδρώσει να μαθει το καμπο και τα βουνά της Πελλας και της Καρατζόβας θα υποφέρει.Θελουμε ανθρωπους που θα λιώσουν στη δουλειά για το καλο της περιοχής μας και οχι για τη παρτη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΕ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΝΤΩΡΑΣ ΠΟΥ ΣΕ "ΦΩΤΙΖΕΙ" ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ?
    ..."ΦΩΤΙΣΜΕΝΕ".......
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΜΕ 4,000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή