Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ενδιαφέρον Παλέρμο για τον Γ. Σαμαρά


Μετά την πώληση του Παστόρε στην Παρί Σεν Ζερμέν το περασμένο καλοκαίρι, οι «ροζανέρο» θέλουν με τα χρήματα που πήραν να ενισχύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται την επιθετική τους γραμμή. Και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πιστεύουν ότι ο Έλληνας επιθετικός της Σέλτικ θα ήταν ιδανικός για κάτι τέτοιο.

Γι' αυτό, λοιπόν, ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση στους Σκωτσέζους, που θα φτάνει τα δυο εκατομμύρια ευρώ, ακόμα και μέσα στη μεταγραφική περίοδο του προσεχή Ιανουαρίου.
Αν ισχύει το δημοσίευμα, τότε το ενδεχόμενο πλέον για τον Σαμαρά να μετακομίσει στην Ιταλία γίνεται πολύ μεγάλο, καθώς δύσκολα η Σέλτικ θα πει όχι στα χρήματα, από τη στιγμή ο διεθνής άσος...

...μπορεί να λογίζεται ως βασικός στον σύλλογο, αλλά έχει χάσει την επαφή του με τα δίχτυα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως σε 17 φετινά παιχνίδια, τα 11 εκ των οποίων ως βασικός, έχει πετύχει μόλις ένα γκολ.

Στην Παλέρμο αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι και ο Αλέξανδρος Τζόρβας, γεγονός που ίσως παίξει θετικό ρόλο στη μετακίνηση του Σαμαρά στον σύλλογο της Serie A.

Πηγή  naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου