Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Χιλιάδες ευρώ αναδρομικά ζητούν οι πρώην βουλευτές, Βοσνάκης, Τζαμτζής και Φουντουκίδου!!!!!!

Δεν αλλάζουν με τίποτα οι πρώην βουλευτές μας. Όχι δεν τους νοιάζει τίποτα. Το παραδάκι να πέφτει και ας καίγεται η Ελλάδα, και ας τσουρουφλίζονται οι Έλληνες οικογενειάρχες. Όχι τούτοι δω που όλοι μας φροντίσαμε να εκλεγούν και να επανεκλεγούν, δεν νοιάζονται, δεν τους καίγεται καρφάκι που λέει ο λαός μας.

Με προσφυγή τους λοιπόν στη δικαιοσύνη απαιτούν την καταβολή εξωφρενικών ποσών που προκύπτουν ως διαφορές από τη βουλευτική τους αποζημίωση σε σχέση με εκείνες ανώτατων δικαστικών, καθώς ο νόμος προέβλεπε πως οι αποδοχές δικαστικών και βουλευτών πρέπει να συμβαδίζουν.


Όχι δεν είναι ανέκδοτο. Είναι μια αδιαμφισβήτητη αλήθεια. Είναι η αλήθεια του άθλιου πολιτικού συστήματος της σύγχρονης αστικής δημοκρατίας. Είναι η αλήθεια των υποκριτών που ένας-ένας αλλά και όλοι μαζί ξεγυμνώνονται μπροστά στα δακρυσμένα μάτια των σκληρά δοκιμαζόμενων Ελλήνων που αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα γιατί…. Γιατί οι εθνοσωτήρες  που όλοι μας υπηρετούσαμε δεν ενδιαφέρονται για τίποτα άλλο, παρά μόνο για τον προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου