Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Παπανδρέου-Βενιζέλου


Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα, η συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου. Στη συνάντηση, η οποία έγινε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους, οι δύο άντρες συζήτησαν εφ’ όλης της ύλης για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ και για την «επόμενη ημέρα» του Κινήματος.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχει, μέχρι στιγμής, ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών, όπως και άλλα κορυφαία στελέχη του Κινήματος, πιστεύει ότι...

...δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ η εκκρεμότητα αυτή, χωρίς να υπάρχει εσωτερικός διάλογος, απολογισμός των δύο προηγούμενων ετών και ανάδειξη νέας ηγεσίας.

Ο κ. Βενιζέλος απορρίπτει το σενάριο της διαρχίας, δηλαδή να παραμείνει πρόεδρος του κόμματος ο κ. Παπανδρέου και να επιλεγεί άλλος υποψήφιος πρωθυπουργός.
Πολλά όμως θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που έχει λάβει ο κ. Παπανδρέου ο οποίος φέρεται ενοχλημένος από την εκλογολογία και το κλίμα που διαμορφώνεται στο εσωτερικό  του κόμματος.

Πηγή  tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου