Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Αναγέννηση 0-2 με την Βέροια


φώτο "Ματιές Πέλλας"
Έπρεπε να φτάσει στην 8η αγωνιστική η ομάδα των Γιαννιτσών για να γνωρίσει την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα χάνοντας σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι από την ανώτερη και πιο έμπειρη ομάδα της Βέροιας με 0-2. Εκτός του γεγονός ότι αυτή ήταν η πρώτη της ήττα  για το συγκρότημα του Σπύρου Μπαξεβάνου, ήταν και η πρώτη της αναμέτρηση που δεν κατάφερε να σκοράρει.
Η ομάδα της Βέροιας ευτύχισε να βρεθεί  μπροστά στο σκορ από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης με κοντινό σουτ του Κάντι. Η εξέλιξη αυτή όπως ήταν λογικό αιφνιδίασε τους γηπεδούχους οι οποίοι ωστόσο στην συνέχεια...

...κατάφεραν να συνέλθουν σχετικά γρήγορα και να ελέγξουν το χώρο του κέντρου φτάνοντας αρκετές φορές στα καρέ της Βέροιας χωρίς όμως να μπορέσουν να κάνουν την μεγάλη ευκαιρία που θα τους επέτρεπε να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο σε αυτό το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να παίρνουν τα ηνία του αγώνα και να φτάνουν πολύ κοντά στο 2-0 με το δοκάρι του Olaitan στο 67’ μετά από ένα κεραυνό που εξαπέλυσε ο τελευταίος.
Ότι δεν έκανε όμως ο Olaitan, το έκανε ο Καλογέρης με επίσης μακρινό σουτ αφού προηγουμένως υπέστη σε τραγικό αμυντικό λάθος ο Παπαδόπουλος Θ της Αναγέννησης.

Οι  συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αναγέννηση Γιαννιτσών: Βοσνιάδης, Παπαδόπουλος, Τέλλος, Σερέτης, Κυζερίδης(72’ Τσίλης), Γιόνδης(85’Τζεβελέκης), Νταντίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος(57’ Τοσουνίδης), Παπαδόπουλος, Βέκκα,
Βέροια: Καντιμοίρης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Καλτσάς, Langet(90’ νΤζιμογιάννης), Olaitan Oyeneye(80’ Λάναρης), Kadi, Καλογέρης, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης(81’ Γελαδάρης)

Διαιτητής: Τίκας Καρδίτσας καλός
Βοηθοί: Βαφειάδης , (Καρδίτσας), Δαλούκας (Θεσαλίας)

Κίτρινες: Τέλλος, Μπαξεβάνος, Langlet,Παπαδόπουλος Γ., Βεργώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου