Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ενώ ο κόσμος καίγεται , ο Καστερίδης δημαρχίες ονειρεύεται….


Μάλλον δε βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι της κρίσης, φαίνεται να πιστεύει ο τέως διευθυντής του Δήμου Πέλλας, καθώς εδώ και αρκετές εβδομάδες και ενώ το ενδιαφέρον του κόσμου είναι αποκλειστικά στραμμένο στη βαριά και σκληρή καθημερινότητα, εκείνος προτιμά να κάνει δημόσια γνωστό το ενδιαφέρον του να ηγηθεί ψηφοδελτίου στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
    
 Έτσι, την τελευταία περίοδο ο Στάθης Καστεριδης, έχει επιδοθεί σε ένα άνευ προηγουμένου αγώνα κατασυκοφάντησης της πρόσφατα εκλεγμένης διοίκησης Στάμκου αλλά και της προηγούμενης  του Νίκου Παπανικολάου...

      
Μάλιστα πρόσφατα σε κεντρική καφετερία των Γιαννιτσών, έκανε λόγο για ένα ποσοστό της τάξεως του 60% το οποίο θεωρεί βέβαιο πως θα λάβει. Οι αντιδράσεις των παρευρισκομένων άγγιξαν βέβαια τα όρια του χλευασμού. Παράλληλα του έγιναν συστάσεις να επαναπροσδιορίσει χρονικά και πολιτικά τους όποιους στόχους του, καθώς το ενδιαφέρον του κόσμου εστιάζεται πλέον στον αγώνα επιβίωσης και όχι στις όποιες φιλοδοξίες ενός εκάστου.

40 σχόλια:

  1. καταρχην ποιος σας ειπε οτι ειναι τεως? και δευτερον απο ποτε ειναι κακο να ειναι καποιος φιλοδοξος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Κάθε πράγμα στον καιρό του" εισπράττω εγώ πάντως ότι του είπανε (σύμφωνα πάντα με το παραπάνω δημοσίευμα αν και εφόσον ισχύει) και όχι να πάψει απαραίτητα να είναι φιλόδοξος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού είδε και αποειδε πως με την υπόγεια υπονόμευση του Γρηγόρη δε βγαίνει τίποτα,τώρα άρχισε να μιλάει ανοιχτά.¨Οσο για το τέως νομίζω πως είναι ένα ευστοχο εννοιλογικό λάθος, καθώς στην ουσία είναι τέως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παπαδόπουλος Παύλος Νεκτάριος12 Δεκεμβρίου 2011 στις 1:10 μ.μ.

    Βγάλτε μια ανακοίνωση πως το blog σας δεν ανήκει σε μένα, με ρωτούν όλοι νομίζοντας οτι εγώ είμαι ο διαχειριστής. Φτάνει ρε παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άστα αυτά Παύλε, καρφώθηκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσωπικά δε με νιάζει ποιανου είναι το μπλογκ.Βλέπω πως έχει καλουτσικα θέματα απο όλο το νομό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o kasteridis kanei panta ti doyleia tou kitontas mono to symferon toy.ayto ekane me oloys toys dimarxoys.me oloys kolitos gia na fenetai.o antropos tha ksexasti grigora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O διευθυντής είναι πλήρως απομονωμένος.Εχει πανικοβληθεί εδώ και καιρό γιατί δεν τον παίζει κανείς.Μόνο με τους ιωαννίδη,αλεξίου και σία μιλάει, ενώ το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βάζει φιτίλια στα μέλη του Στάμκου για να καρπωθεί τις όποιες διαφωνίες και κόντρες έχουν μεταξύ τους.Ο άνθρωπος δεν έχει όραμα.Απλά παίζει με όρους επικαιρότητας.Είναι για την εφεδρεία και την πολιτική και την εργασιακή.Εδώ μάλλον κολλάει το "τέως διευθυντής" που γράψατε.Ίσως κάτι πήρε και το δικό σας αυτί.
    insider.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πονηρός ο Παύλακης....είδε θέμα καυτό και είπε να αυτοδιαφημισει την υπαρξή του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν εχει καμία τύχη ο Στάθης.Θα τον πληρώσουν όλοι με το ίδιο νόμισμα για τα σφάλματα του παρελθόντος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενα ψηφοδέλτιο όλο φρεσκάδα και νεανικότητα !!!!
    Καστεριδης, Αλεξίου, Κατσούλας, Λακης ο γλυκούλης (ωχ.. ο αλήτης ηθελα να πω, συγνωμη Λάκη), Ξανθόπουλος. Αυτα ειναι τα νιάτα του Δήμου, αυτο είναι το νεο αίμα που θα σωσει την Πόλη απο τον κακό Στάμκο !!!

    Όσο για σένα Πάυλε, μην τρομάζεις ρε, τι θα σου κανει ο Στάθης ??? ντα ντα ?? το πολύ πολυ να μην σε κανει ειδικο συνεργατη οταν γινει Δημαρχος, δηλαδη ποτε !!! όλοι ξερουν οτι ειναι δικο σου το blog και οχι μονο αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γρηγορης Σταμκος Δημαρχος 2011-2029.
    Ρε τι μαγκουρα θα φατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Στάθης θα δώσει λύση στην ανάδειξη της περιοχής.Μη του χρεώνετε άτομα που εδώ και καιρό τα έχει κάνει πέρα.Προχώρα διευθυντή , η νεολάια μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανρεαδη μη βιαζεσαι πολυ,γιατι αμα δεις τους υποψηφιους του καστερ,θα κατουρηθεις μεσα στην ενωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ανδρεάδης μπορεί να πουλήσει τους πάντες και τα πάντα αρκεί να βρίσκεται σε εξουσία.Ενα χοντρο πολιτικάντικο μπαλόνι που θα σκάσει αν και εφόσον ο γρηγόρης του δοσει θέση ευθηνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ase re Kasteridi Junior, xalarose kai katse st avga sou pou to paizeis kai exousia.
    Ase na ginei Dimarxos o mpampas kai ta leme meta.
    Kai min trelenestai me ton Pavlo, tin alitheia eipe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Στάμκος τελείωσε πριν ακόμη ξεκινήσει.Πάμε για νέο ανεξάρτητο σχήμα με τον Στάθη.Φτάνει το παραμύθι και οι παραμυθάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απο το ένα ομορφόπαιδο(Στάμκο)....στο άλλο(Κασερίδη) θα πηγαίνει η πόλη μας.Απο τη φωτογραφία και μόνο μου είναι αντιπαθής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βάλτε τον Παύλο Παπαδόπουλο στην Δημαρχία, να πλημμυρίσει η πόλη ευτυχία!!!!Το φάγατε το παιδί,το φάγατε άτιμοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ηρεμα παιδια μη μαλωνεται.Την πολη θα τη σωσει ο Ανδρεαδης,ο Βασιλειαδης και ο Σαμοπουλος,οταν και εαν τους κανει αντιδημαρχους ο Γκολης,αφου φυσικα παρει το ο.κ. απ τον τετραπαχο φοροεκδοτη.Ρε τι γελιο θα πεσει το 2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φτάνει ρε λιακο με τις τρελλες σου το 2013 θα τους διαλυσουμεεεεεεεεεεεε κανε λίγο υπομονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στο παρασκηνιο παντως ακουγεται, οτι ο συνδυασμος φαντασμα οπως εγραψε και γνωστο ταμπλοιντ του νομου, θα ανακοινωθει το σαββατο 1 σεπτεμβριου του 2012,συμβολικα δυο χρονια πριν την αναληψη της εξουσιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Λιάκος έχει ξεκινήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό αγώνα για τον πατέρα του ρε, αν και νεαρός ξέρει πως γίνονται αυτά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανακοίνωση.
    Παρακαλούνται οι επιβαίνοντες και καλπάζοντες πάνω σε μεγάλα καλάμια, ακόμη και αν είναι μέλη της ιδίας οικεγενείας να ξεπεζέψουν και να πατήσουν στη γη τάχιστα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Θεοδωριδης θα παρει το δημο,ειτε το θελεται ειτε οχι.Ο Παπανικολαου και ο Καστεριδης δεν υπαρχουν πουθενα.
    Ο νεζναμης σας θα παει σπιτι του απεναντι απ τη δεη,να τρωει σπορια με τον μπαμπα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ο Θεοδωρίδης θα πάρει τον "μπούλο" κι επειδή είναι βαρύς θα τον βοηθήσει και ο Καστερίδης.

    ο Δήμος Πέλλας έχει Δήμαρχο !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο Δημαρχος Πελλας δεν θα ειναι ουτε υποψηφιος.
    Τωρα που ο Θοωδωρος εχει και τον χοντρο μαζι του,θα σαρωσει στα χωρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ξανθοπουλε,θα τα πουμε στις εκλογες εμεις οι δυο.Να δουμε τι θα κανεις μεχρι τοτε;Την παπια μηπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μας έχετε πρήξει ρε απίστευτοι με το θόδωρα και τον χοντρό και μαλ@#$%ιες.Ας μην ηταν ο Ψωμιάδης και θα σας έλεγαν που θα ήταν ο θοδωρίδης που παραλίγο θα πηδούσε απο τη γέφυρα του λουδία απο τα χρέη.Αντε απο δω παλιοκομματόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χαριτιδη της ΔΕΥΑΠ.Μη κανεις πολυ παρεα με τον καστεριδη,γιατι θα διαγραφεις απ το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. φίλε τον 11:31, μην τον υποτιμάς τόσο τον Παπανικολάου, οριακά έχασε από 3 χωρία, κάνοντας μια πολύ σοβαρη θητεία και ένα λάθος, ότι σας υποτίμησε, αλλά δεν βλέπω να το ξανακάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΦΙΛΕ ΤΟΝ 12:20,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Συμφωνώ με τον 3:35 και θα συμπληρώσω όχι μόνο στην πόλη αλλά και στον νομό. Δέστε Βασιλειάδης Αντώνης του Ισαάκ, (και του Ιωάννη), Τζατμζής, Φουντουκίδου, Μπίνος. Συγνώμη όσους τυγχόν ξέχασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ρε παιδιά βάλτε στο κάδρο το δίδυμο Βαμβίνη-Καμτση.Μου λείψανε αυτά τα παλιόπαιδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Παιδιά εγώ που έλειπα τόσα χρόνια απο το νομό ,παίζει να με κατεβάσετε για βουλευτή;Α και θέλω εκείνους τους γίγαντες της πολιτικής, το ζορμπά,το θωμαιδη και τον αλεξιου να με στηριξουν ρε σεις.γινεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΦΙΛΕ 11:00,ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟΣ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Είναι αυτός βρώμικος και είστε εσείς όλοι οι πεντακάθαροι.Λαμόγια του κερατά, χαραμοφάιδες,κουλουτούμπες και παρατρεχάμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΑΠΑΓΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;;;;;;;;;;;;;
    ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.
    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠ ΤΗ ΣΚΥΔΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ολοκληρη πολιτεια τα Γιαννιτσα και δεν εχει μορφωμενα παιδια και θα έχει αποψη ο καστεριδης? ντροπή για την πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή