Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ο Γ. Αποστολίδης της Παναχαϊκής είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αναγέννησης Γιαννιτσών


φώτο από onsport
Η ενίσχυση της ομάδας των Γιαννιτσών σε έμψυχο δυναμικό συνεχίζετε. Έτσι μετά τον Στεργίδη με τον οποίο η διοίκηση της Αναγέννησης έχει δώσει τα χέρια, ένα ακόμα όπλο στην φαρέτρα του Σπύρου Μπαξεβάνου έρχεται να προστεθεί και που θα μπορέσει να τον έχει στην διάθεσή του από την 1η Ιανουαρίου που θα αρχίσει ο δεύτερος γύρος. Πρόκειται για τον 23χρονο Γιάννη Αποστολίδη από την Παναχαϊκή ο οποίος όμως προέρχεται από τραυματισμούς που τον άφησαν εκτός γηπέδων στην μεγαλύτερη διάρκεια της περσινής σεζόν.
Μπορεί συμβόλαιο να μην έχει υπογραφεί καθώς η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ακόμα να μην έχει αρχίσει, αυτό όμως...

...δεν στάθηκε εμπόδιο για την Αναγέννηση να συμπεριλάβει στις προπονήσεις τον νεαρό αμυντικό έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος μόλις αποκτήσει το δικαίωμα της συμμετοχής.
Ο 23χρονος αμυντικός εκτός από την Παναχαϊκή έχει αγωνιστεί και με την φανέλα του Μακεδονικού, του Παναιτωλικού και της ΠΑΕ Θράκης.

3 σχόλια:

  1. telika papadopoulo ton lene re paidia i apostolidi.....apofasiste?kai deyteron exoume dekemvrio ti therines metagrafikes periodous oneireuste?oraio arthro mpravo etsi na pliroforoumaste sosta.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για την εύστοχη επισήμανση του φίλου αναγνώστη τόσο για το «Παπαδόπουλος» που γράφουμε στον τίτλο (το σωστό είναι Αποστολίδης όπως σημειώνετε και στο κυρίως άρθρο), όσο και για το «θερινή» αντί για «χειμερινή» μεταγραφική περίοδο που είναι το σωστό.
    Τιμή και ευχαρίστησή μας ως blog «Πέλλα Δώθε» να έχουμε την συμμετοχή τόσο παρατηρητικών αναγνωστών οι οποίοι φροντίζουν να επισημάνουν τα όποια λάθη μας, ακόμα και όταν αυτό γίνετε κάποιες φορές σε ιδιαίτερα αυστηρό τόνο. Το πιο σημαντικό είναι, τα λάθη να μην μένουν λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mpravo xairomai gia tin thetiki sas antidrasi.....OPOS KAI NA TO KANOUME TA LATHI EINAI ANTHROPINA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή