Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Εκτός ψηφοδελτίων ο Σωτήρης Κεχαγιάς από το Πασοκ και ο Στέλιος Αντωνίου από την ΝΔ.


Μπορεί ο χρόνος διεξαγωγής των επόμενων εθνικών εκλογών να μην έχει πλήρως διασφαλιστεί πλήν όμως οι διεργασίες στο Πασοκ και τη ΝΔ έχουν εδώ και καιρό ανοίξει. Έτσι λοιπόν σύμφωνα με πολύ ασφαλείς πληροφορίες από τις νομαρχιακές επιτροπές των δύο κομμάτων είναι σαφές πως τόσο ο κ.Κεχαγιάς στο Πασοκ όσο και ο κ.Αντωνίου στη ΝΔ, δεν θα συμπεριληφθούν στις λίστες υποψηφίων βουλευτών.

Για το μεν πρώτο τον κ.Κεχαγιά όλοι στο Πασοκ υπογραμμίζουν με έμφαση το εχθρικό κλίμα που επικρατεί στο πρόσωπό από τον εμπορικό κόσμο των Γιαννιτσών...

...για την άμεση εμπλοκή του στην αδειοδότηση και κατασκευή του πολυκαταστήματος. Γεγονός άλλωστε που έγινε ιδιαίτερα αντιληπτό και από τον ίδιο μιας με δική του επιλογή αποφεύγει συστηματικά τις δημόσιες εμφανίσεις στην περιοχή του κάμπου. Τη θέση φέρονται να καταλαμβάνουν  πρόσωπα που θα υποδείξουν οι βουλευτές κ. Τζάκρη και Θεοδωρίδης.

Από την άλλη στην ΝΔ,  ο δύο φορές υποψήφιος, κ. Αντωνίου, μολονότι είχε καταγράψει εντυπωσιακή άνοδο, Θα βρεθεί τελικά εκτός ψηφοδελτίου «πληρώνοντας» με αυτό τον τρόπο τη στήριξη που παρείχε στην Ντόρα Μπακογιάννη στις εσωκομματικές εκλογές ανάδειξης νέου προέδρου πριν δύο χρόνια.
Την πραγματικότητα αυτή εξάλλου φαίνεται να αναγνωρίζει και ο ίδιος ο κ.Αντωνίου αφού σε ερώτηση συνεργάτη μας που βρέθηκε σε  εκδήλωση στην Αλμωπία, αρνήθηκε να δηλώσει δημόσια βέβαιος για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

29 σχόλια:

  1. Kala gia to kexagia oloi to perimename.gia ton antonioy nomizo pos tha kanoyn lathos an ton fane.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έμπορας από Γιαννιτσά12 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:21 μ.μ.

    Γιατί ρε βγάζουν τον Κεχαγιά από τη λίστα; Γιατί δεν τον αφήνουν να τον μαυρίσουμε εμείς οι ίδιοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που σαι αγοράκι.....
    Πες του κελεμπία πως στην ομάδα παίζει και οοοοοο....... Αντωνίου!!!!!!!
    Την απάντηση του Κελεμπία βέβαια την ξέρετε όλοι απο την διαφήμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10:22 μάλλον έχεις εμπάθεια στο πρόσωπο του Στέλιου. Είναι ο μόνος που κατέγραψε τόσο μεγάλη άνοδο σε ψήφους στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές όταν ολόκληρο το κόμμα έχασε τόσους χιλιάδες ψήφους. Στις επόμενες εκλογές ο Στέλιος όχι μόνο θα είναι μέσα στο ψηφοδέλτιο, αλλά τον βλέπω να περνάει και τον ίδιο τον Καρασμάνη που βρίσκετε σε ελεύθερη πτώση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος τους λογαριαζει αυτους βρε;
    Βαλτε το παπαγα(λακι) του σταμκου για βουλευτη,
    θα τον λιωσει τον σταμενιτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειμαι περιεργος να δω που θα γιρει την
    πλαστιγγα ο μεγαλοεκδοτης; μετα απο δεκα
    τουλαχιστον κολοτουμπες, καπου θα καταληξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά, όποιος νομίζει ότι τον έφαγαν τον Κεχαγιά πλανάται πλάνην οικτρά. Ο Κεχαγιάς το πούλησε το υποψηφιλίκι ακριβά στην Τζάκρη. Του εξασφάλισε την εργολαβία, τα πήρε πάνω του με το Τζάμπο και της άδειασε και τη θέση με έναν λιγότερο υποψήφιο μέσα από τα Γιαννιτσά, που απευθύνεται στο ίδιο πολιτικό ακροατήριο (καταλαβαίνει ο καθένας τις εννοώ). Εύγε σου κα πρώην Υφυπουργέ. Στο διάβα σου γίνονται όλοι χαλί να τους πατήσεις - αζημίως πάντα. Εχεις σχεδιάσει το πολιτικό σου μέλλον για την επόμενη εικοσαετία. Μονο που θα έπρεπε να ξέρεις ότι θα είσαι βασίλισσα σε βασίλειο που το οδήγησαν στην καταστροφή μια σειρά μηχανορράφοι σαν και σένα, σαν τον πολιτικό σου μέντορα τον Πασχαλίδη, που τον προσπέρασες με πονηριά, και άλλους πολλούς, και βεβαίως όχι μόνο από τη δική σου παράταξη αλλά και από την άλλη. Ετσι κι αλλιώς η ιδεολογία σας είναι κοινή. Καρέκλα και Αρπαχτή. Η επιλογή της εκάστοτε παράταξης είναι καθαρά ζήτημα συμπτώσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά τον Σωτηράκη το καλό παιδί το τιμιο παλικαρι βγάζετε;Tώρα που την έμαθε την δουλειά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H ND egine politiki anoixi.fantasoy kanoun koymanto kati apithanoi tupoi poy mia zoi htan sta xamena.Re laos kai pali laos...lamogia toy kerata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και ποιος είναι ο Αντωνίου ρε παιδιά;;;Ενας παλαιοκομματικός τύπος του παρελθόντος που μια ζωή άλλα λέει μπροστά σου και άλλα απο πίσω.Είναι πονηρός με το μυαλό του και νομίζει πως όλοι τ΄ρωμε κουτόχορτο.Φάτους όλους Αντώνη.Προχώρα δυνατά και άλλαξε όλα τα ψηφοδέλτια.Ο τοπος μας θέλει νέους.Ο Διονύσης αν και έλειπε απο την πόλη μας πολλά χρόνια, ήδη κάνει τη διαφορά.Θα τους σκίσει όλους.Εξω οι ναφθαλίνες.Εξω τα Ντοράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΥΤΉ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΘΑΒΕΙ ΤΟΥς ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ.ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΝΟΥΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ερχεται η ωρα του βασιλειαδη για το βουλευτιλικη
    τωρα που θα εχει και την βοηθεια του κουμπαρου του κεχαγια. Με το αζημειωτο φυσικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Quiz: "Γιατί Γρηγόρη δεν συστάθηκε ποτέ η 3μελής επιτροπή η οποία όρισες ώστε να δραστηριοποιηθεί προκειμένου να βρει τον τρόπο να σταματήσει το πολυκατάστημα"; Για ψάξτε το λίγο εκεί στο Πέλλα Δώθε μιας και βλέπω ότι κυνηγάτε το θέμα εδώ και μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε αντωνη δεν ξερεις γιατι δεν συσταθηκε;;;
    Ρωτα τον αυριανο βουλευτη,οταν θα πινεται το τσαι σας στο μοσιον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΑ ΕΑΝ ΠΑΡΟΥΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΜΑΖΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.... ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΘΗΚΑΤΕ ΡΕΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. pisw exei h axlada thn oura, mhn to ksexnate!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. O STAMENITIS THA EINAI 1os VOULEFTIS KAI ME DIAFORA GIATI O KOSMOS VARETHIKE TOUS DINOSAVROUS TIS POLITIKIS POU KITANE MONO TIN TSEPI TOUS - THELEI NEOUS KAI AFTHARTOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Eoooooooooooooooooo ouuuuuuuuuuuuuuuuuu iouuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στον κάμπο πέφτουν οι αλεξιπτωτιστές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Βασιλειαδης θα ειναι φιλε μου πρωτος βουλευτης.Ο Σταμενιτης καηκε στο ζεσταμα.
    Θα το δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. kai o xontrosyntakths kanei paixnhdia !!! etsi namhzei omws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Quiz:"Ποιο μεγαλο στελεχος της ν.δ. πιεζει καθημερινα ο Θωμαιδης,για να στηριξει στις βουλευτικες εκλογες τον κολλητο του;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όταν λες μεγάλο δηλαδή πόσοοο μεγάλο;
    Σαν την Πελοπόννησο ας πούμε;Τόσο μεγάλο;Ή λίγο μεγαλύτερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε 10:43 θα μας πεις ποιο είναι αυτο το μεγάλο στέλεχος ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μεγάλο σε κιλά εννοείς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΗΡΘΑΝΕ ΥΠΑΛΙΛΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΙΚΑ ΜΕ 3 ΚΑΙ 80 ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ ΡΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΟΝ ΝΟΥΣΗΚΥΡΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ Ε ΡΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΑΣΣΣΣΣΣΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΟΛΑΒΟ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ .ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή